🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #13 🤍

• 252 884
  • 5 951
  •   1
Отговори
# 5 670
Людмила по- скоро беше личното плашило. Рядко срещам толкова антипатичен човек от пръв поглед.

# 5 671
MagВиктор плейбой?
За кой Виктор става въпрос?
За наш Витя? С рехавия мустак и сбръчканото лице?
С двете реплики?
Най-лични моми го отсвириха- Парова, Виктория, Александра, Марта, Дениз, Людмила...
Дефиницията на плейбой е мъж, който се сваля и спи с много жени, а не че е нужно да ги задържи до себе си и тн. Убедена съм,че Виктор има голяма бройка, той сам загатна за това. Тук се чудеха кога бил спал с рускиня и две украинки като имал 3 сериозни врзъки, от които едната 7 годишна. Аз съм убедена, че това му е оборота на Витя на морето само за седмица. Такива хубави и мускулести точно така процедират, защото жените им се лепят. Все пак Виктор е имал млади и силни години сигурно, нищо, че сега е сбръчкан и с мустак.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 15:20 от daizy_g

# 5 672
Лична е, даже най-личната.
Sign Underage
Скрит текст:
Добре че беше Людмила, та шоуто от трагедия се променяше в комедия.
Много съм се смяла с нея.

# 5 673
Моята версия за трите украинки и едната рускиня още тогава като се излъчи беше, че това е оборотът за две вечери на морето.
Трите украинки са били приятелки и са търсили нестандартни изживявания. И наш Витко нали е Жентълмен и не може да отказва, наведнъж ги е удовлетворил.
Рускинята на следващата вечер явно друго е искала, а и малко се е поуморил Витко от предната вечер.

Ей сега ще дойде Алиса и ще разбие на пух и прах всичкия наш реалистичен сарказъм и ще избухне с романтична теория. Wink Heart Eyes

# 5 674
Тази така лична мома Люситу даже толкова счита за голямо постижение участието си в Ергенът, че в био-то си в Инстаграм е добавила Топ 5 като пояснение след Ергенът. Ще кажеш, че за Мис Свят се е борила. То и Калканджиева остана известна като 6-тата по красота, макар шесто място официално да няма.

# 5 675
Дейзи, какъв плейбой, бе мила Grinning Той при липса на конкуренция и алтернатива ни една от 22 не свали , изобщо не мисля,че е имало или има нещо с някоя от момите.

Голяма минавка с това шоу Head Band , изобщо нещо съвсем различно спретнаха от оригиналната идея. Но пък в темата ми е забавно Simple Smile

# 5 676
Моята версия за трите украинки и едната рускиня още тогава като се излъчи беше, че това е оборотът за две вечери на морето.
Трите украинки са били приятелки и са търсили нестандартни изживявания. И наш Витко нали е Жентълмен и не може да отказва, наведнъж ги е удовлетворил.
Рускинята на следващата вечер явно друго е искала, а и малко се е поуморил Витко от предната вечер.

Ей сега ще дойде Алиса и ще разбие на пух и прах всичкия наш реалистичен сарказъм и ще избухне с романтична теория. Wink Heart Eyes
Аз много бързо усещам хората и веднага го разбрах, че Витя тия неща дето ги дрънка в предаването са въздух под налягане. И аз мисля, че 3те жени са били за ден-два, но не исках да звучи толкова брутално, защото виждам, че тук е пълно с романтични души. И аз обичам романтика и красиви взаимоотношения, но нито Виктор, нито момите в шоОто можеха да предложат това.

# 5 677
Дейзи, какъв плейбой, бе мила Grinning Той при липса на конкуренция и алтернатива ни една от 22 не свали , изобщо не мисля,че е имало или има нещо с някоя от момите.
Как да омачка чаршафите или да си напълни дупето с плажен пясък, като не знае дали някоя камера отнякъде не го дебне, не знае кое ще монтират накрая. А отвън НЯКОЙ ще гледа. И това не е мама Роси.

Ех, баща му колко беше прав! Що не го е строявал по-често?!

# 5 678
  • Варна
Момичета, аз не знам защо тук цари масово разочарование от Виктор. Какво да проверят от предаването, той не е женен. Не е официално обвързан. Другото означава да пращат тайни агенти да го следят, едва ли не. И да е излизал с Мария по време на кастингите, какво от това. В крайна сметка се разбра, че това е някакъв сериал. Едва ли изобщо някоя от участничките е имала някакви очаквания, нормален човек не би имал. То се оказа, че едни 70 % от тях са били обвързани по време на снимките на Ергенът. Сега както спрягат отнзи актьор Филип Буков ли беше ще е съвсем актьорска игра, поне няма да декламира толкова профански и от продукцията ще са доволни. Ако е той ще съм адски разочарована. По - добре да вземат някой съвсем неизвестен, ако искат изобщо това да има нещо общ с риалити.

# 5 679
Не знам само за мен ли е дразнещо, но колкото пъти посетя профила на Александра от любопитство да видя какво се случва с нея, все едни реклами на различни брандове гледам. Явно е решила сериозно да се заеме с ролята на инфлуенсър след това реалити. За мен е абсурдно това постоянно рекламиране на различни брандове, като е очевидно, че са им пратили просто разни мострички от нещо си и едва ли реално ги ползват и са толкова "доволни" от резултата.
Другото което е, не знам защо Александра да може да рекламира всякакви глупости, а на Виктория да й хакват профила. Един дол дренки са.

# 5 680
Аааа не съм съгласна. Зори Джи я беше свалил отвсякъде. Stuck Out Tongue Освен това, ако нямаше камери поне още 3-4 можеше да му пуснат.
А и това дето се говори, че са спали с Дениз може и да е вярно.

# 5 681
За мен Виктор не е никакъв плейбой.
''Получих паник атака, заставайки пред момичетата'', казва Витя.
В предаването се държеше сковано, по-скоро беше свит и притеснителен. Поразчупи се с Александра, но не знам доколко и това не беше по сценарий.

# 5 682
Ох, и той ли с паника атака, бе?
Ма за нищо ги нямат тия паник атаки напоследък.

# 5 683
  • София
Не знам само за мен ли е дразнещо, но колкото пъти посетя профила на Александра от любопитство да видя какво се случва с нея, все едни реклами на различни брандове гледам. Явно е решила сериозно да се заеме с ролята на инфлуенсър след това реалити. За мен е абсурдно това постоянно рекламиране на различни брандове, като е очевидно, че са им пратили просто разни мострички от нещо си и едва ли реално ги ползват и са толкова "доволни" от резултата.
Другото което е, не знам защо Александра да може да рекламира всякакви глупости, а на Виктория да й хакват профила. Един дол дренки са.

И Александра ще е интересна още седмица-две, и после ще изфиряса. Та сигурно се опитва да капитализира максимално докато е време. Ако има намерение да става сериозен инфлуенсър, не е това начинът, но и не си я представям нея да се справи особено добре с тая роля. Виж, Марчето я прегледах много набързо и ми се струва, че има усет точно за такива занимавки.

# 5 684
Александра има хапове срещу паник-атаки. Да го черпи с една опаковка.

Общи условия

Активация на акаунт