🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #13 🤍

• 252 903
  • 5 951
  •   1
Отговори
# 5 685
Не знам само за мен ли е дразнещо, но колкото пъти посетя профила на Александра от любопитство да видя какво се случва с нея, все едни реклами на различни брандове гледам. Явно е решила сериозно да се заеме с ролята на инфлуенсър след това реалити. За мен е абсурдно това постоянно рекламиране на различни брандове, като е очевидно, че са им пратили просто разни мострички от нещо си и едва ли реално ги ползват и са толкова "доволни" от резултата.
Другото което е, не знам защо Александра да може да рекламира всякакви глупости, а на Виктория да й хакват профила. Един дол дренки са.

И Александра ще е интересна още седмица-две, и после ще изфиряса. Та сигурно се опитва да капитализира максимално докато е време. Ако има намерение да става сериозен инфлуенсър, не е това начинът, но и не си я представям нея да се справи особено добре с тая роля. Виж, Марчето я прегледах много набързо и ми се струва, че има усет точно за такива занимавки.
Марчето не е ли управител на бранд или нещо от този сорт. Учила е и в SoftUni гледам, явно има познания в това.

# 5 686
Александра има хапове срещу паник-атаки. Да го черпи с една опаковка.
Опасявам се, че е късно за почерпки.
Май го разбра и Александра, що за стока е.

# 5 687
Ох, с това обръщение, което използвате - Марче и ми зазвуча в главата една песен. Smiley Headphones

Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна.  Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye

Дано усмихна поне един човек от форума. Simple Smile

Вече предупредих, че днес се е събудило само саркастичното ми "аз".

Марче,
кат' гледам нямаш си другарче,
кат' гледам все повече питам се,
защо си тъй сама
Марче,
за теб създаден съм, макар че,
макар че все повече хорица ми казват,
Че съм тралала
Стихосбирка бих написал,
посветил ти бих куплет,
но въобще не съм поет.
Баш съм прост тенекиджия,  (просто джентълмен Wink)
чукам аз коли наред,
ти ще бъдеш най-отпред.
Марче,
ти нежна си като глухарче,
което духна ли го мигом в небесата ще се разхвърчи.
Марче,
във тебе влюбен съм, макар че,
макар че всички дет' приказват,
че съм прост са пълни будали.
Стихосбирка бих написал,
посветил ти бих куплет,
но въобще не съм поет.
Баш съм прост тенекeджия,
чукам аз коли наред,
ти ще бъдеш най-отпред
Стихосбирка бих написал,
посветил ти бих куплет,
но въобще не съм поет.
Баш съм прост тенекeджия,
чукам аз коли наред,
ти ще бъдеш най-отпред

# 5 688
Plot twist - Виктория всъщност е била влюбена във Виктор, но накрая той й е казал, че е с Мария и я изпидуркал. Затова всички го мразят 😀😀😀

На мен тази Мария не ми  харесва. Не ми допадат такъв тип жени.

А мина ли вече Виктория в тази сутрин, да не си губя времето да гледам.

И на мен не ми харесва този тип излъчване, едно такова префърцунено артистично.
Отивам да гледам Виктория при мамин Сашко, после ще коментирам.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 16:18 от Odillia

# 5 689
На мен вашите коментари за Виктория май ми стигат. Не ми се гледа неприятната й физиономия, вечно душеща отпадните материали, които сама е произвела и е затънала в тях.
И какви са тия смешки, че също щяла да си тръгне, ако била на мястото Александра. Хаха! Тя щеше да лази по корем, само и само да "спечели", това й е в природата. Тя не знае и не разбира защо една жена, сочена за фаворитка, може да си тръгне доброволно. И никога няма да разбере, далече е от същността и ценностите, които изповядва. Щеше да си тръгне единствено, ако имаше информация на 1000%, че ще загуби. Но сега се опитва да се отърка в одобрението към постъпката на Александра, да се изтъкне как и тя би постъпила така, ама не сме вчерашни. Недорасло и празно същество.
И какво значи "Мислех, че ще избере Александра, но той избра мен"??? Като отидеш в магазина и искаш да си купиш хайвер, но няма, и си тръгнеш финално с пастет, не е защото си спрял да искаш хайвера, просто си се примирил спрямо наличната стока.
Не смятам да следя никакви нейни изяви повече. Изключение ще направя евентуално само за Цитиридис и дотам. Не заслужават никакво внимание, популярност и вдигане на акциите.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 16:38 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 5 690
По повод колко участнички отхвърлили Виктор, не вярвам на тези, които извън предаването дадоха заден, че не го харесали особено. Реално го отхвърлиха Ал., ВК и Марта донякъде, макар че й се стоеше до финала и не знаем дали нямаше да пробва някоя авантюра с него, ако беше победителка. И Дениз сега омаловажава, но едва ли щеше да се дърпа много да има вземане-даване с него, ако той беше поискал. Тук го разкостихме, като че ли е мъж, с който нито една жена не би се хванала. Но това е повече заради фалшивостта, в която го заподозряхме. Ами ако не е било нещо сериозно с Мария,  защо да не влезе в романтично шоу? И защо да не е задълбочил връзката си с нея след като излезе, ако не е намерил любов вътре? Да, позьор е, суетен, вероятно самовлюбен, но има доста по-дразнещи нарциси, по които си падат жените.  Единственият му непростим грях в моите очи е театрото, което ни спретнаха с продукцията и Ал. навън. Много ме яд, че за момент макар, но се вързах. Е, разбира се, и ако е имал сериозна връзка от преди шоуто, но това не го знаем със сигурност.

# 5 691
Според мен с всяка една Виктор е заради целта си да се популяризира. Затова избра тази с най-много инстаграм последователи ( по онова време) и чист имидж ( за разлика от Дениз). Затова е с Марче, и всяка друга. Никакви деца не ще и е пълен с комплекси. В момента се хвърля да се захване за нещо, докато още е някакъв "образ". Включително девойчета, проектчета и прочие.

# 5 692
има ивент с Виктор, ако някой ходи да пита туй- онуй Simple Smile))
Събитие от CCC Shoes & Bags и Viktor Stoyanov
Paradise Center
Продължителност: 1 ч
Познавате го от малкия екран, облечен в елегантен смокинг, изкушаващ дамите с червена роза в ръка и чаровна усмивка на лице. Да, познахте – Виктор Стоянов. А сега имате възможност да се срещнете с него „на живо“, да получите автограф и да разберете подробности за любимата му марка обувки.
Виктор ще ви очаква в събота, 4 юни от 16.00 ч. в магазин CCC на етаж -1 в Paradise Center. https://www.facebook.com/events/2230215167128497/

# 5 693
E, happy, недей така, излиза, че е някакъв пресметлив робот без чувства. Няма как да знаем нищо за чувствата в евентуалната му връзка. Може искрено да я харесва, а и Мария не е особено популярна, че да е с нея по сметка.

# 5 694
Тоя човек грам не си подбира проектите обаче. То не бяха марети, цигански песни, реклама на крипто, на белот, на детокс чая, сега на обувки.. ПрипаДвам вече. 🤣

# 5 695
Марчето не е ли управител на бранд или нещо от този сорт. Учила е и в SoftUni гледам, явно има познания в това.
Това за SoftUni къде го видя? Линкедин мадамата няма, за мен това е достатъчно показателно за професионалния усет.

# 5 696
А от CCC  чорапи ще раздават ли?

Аз уикенда не съм в София. Някоя дама ще се жертва ли със задачата да разбере, коя е любимата му марка обувки. Joy Joy Joy
Майка му да ме му е хвърлила пъпа някъде в Кръстова вада, някъде по "Черни връх"  около мола?

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 17:15 от geri1919

# 5 697
Аз да ви кажа това със софтуни изобщо не го приемам за сериозно. Който влезе там си завършва без проблем, все пак всичко си го плащаш.Нищо да не разбирам пак мога да се запиша и да си изкарам курса.Факт е, че отваря много врати.

# 5 698
Това за SoftUni къде го видя? Линкедин мадамата няма, за мен това е достатъчно показателно за професионалния усет.
В някой от блоговете ѝ присъстваше, че съчетавала всичко това с обучение в два университета - Софтуни и УНСС. 🤣 Иначе и аз щях да отбележа същото за липсата на LinkedIn. Като маркетолог следва да знае колко е полезен за networking.

# 5 699
Добро утро!

Минавам да оставя това.

Дори 10 минути не са минали все още от публикация на Мария и вече е харесана от знаете кой.

във fb под същата снимка 
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт