🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #13 🤍

• 251 668
  • 5 951
  •   1
Отговори
# 5 850
До хладилниците ли опряхме? Thinking

Сега се смейте на воля на следващите редове. Wink Stuck Out Tongue Winking Eye
На Виктор хладилникът е вграден - кухня малка линия, цвят Ivory и орех. Двуредова горна линия на кухнята. Твърде малка работна площ, без остров, с тангираща трапезна маса, която също може да бъде използвана за работна площ. Осветление на кухнята на две нива (подозирам че може даима и трето. трудно се вижда)

Нищо общо този изпьоскан хладилник в Марийкиното стори.

Посмяхте се вероятно.  Joy
Не, не съм откачена фенка. Интериорът ми е слабост (близко е до професията ми) и подобни неща ми се набиват бързо на очи. Wink
Ех, Гери, защо няма смеещ се емотикон? Laughing Joy Grinning
Падам колко сте наблюдателни! Нито Викторовия, нито Марийкиния хладилник съм забелязала изобщо. Joy

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 19:45 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 5 851
В ресторанта на Дениз пуши ли се вътре или това от снимката е някаква полуотворена тераса?

Ох той бил на ул. “Нарцис” 1 Joy Брутално.

# 5 852
Не, Гери, никой не ти се смее! В нашата малка анонимна общност си уважаваме странностите! 😃 И им намираме практични приложения в разследването на живота на ергенина номер едно на Галактиката!

# 5 853
Снощи Виктор беше качил стори в инстаграм, в което обясняваше за почивката от Белот.бг и на заден фон се вижда друг човек. Мисля, че е жена, защото ръката е слаба и малка, вижда се също телефон, но за жалост нищо повече.

# 5 854
Снощи Виктор беше качил стори в инстаграм, в което обясняваше за почивката от Белот.бг и на заден фон се вижда друг човек. Мисля, че е жена, защото ръката е слаба и малка, вижда се също телефон, но за жалост нищо повече.
Ето я ръката и телефона.

Сторито е качено снощи в 23:00.

# 5 855
Ето я ръката и телефона.

Сторито е качено снощи в 23:00.
Ей много сте наблюдателни, аз това изобщо не го забелязах, а гледах това стори два пъти преди това.

# 5 856
А такаааа... Александра от кога е в Горна Оряховица? А Мичето къде е? И с какъв маникюр са? Joy Ох, убивате ме!!! Grinning

# 5 857
Те там са конкурентки, не приятелки???
това не изключва -уважението:)
а, ако си малко по-.. как да го нарека хуманен, човечен.. ще се задействат едни лостове на компромиса, които напират от себеуважението, възпитанието, наследените ценности - все едни такива остарели думички за морал, милосърдност, нравственост, стойност….

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 20:08 от anzhelina

# 5 858
Ааа да, морално е да защитиш конкурентката, когато й се смеят, че си е свалила гащите, за да направи тя за теб същото Simple Smile

# 5 859
А такаааа... Александра от кога е в Горна Оряховица? А Мичето къде е? И с какъв маникюр са? Joy Ох, убивате ме!!! Grinning
Joy Joy Joy
Добре. Чакай. Ще се понапъна малко.
Александра вчера следобед беше с баща си в София на кафе. Изпращаше го за морето. Промотираха и бара му.
Днес по обяд в Горна Оряховица.
Но тази вечер би трябвало да е в София защото презентираше някакъв подкаст, в който ще участва Live във facebook. Ако си спомням добре, беше обявено за 20:00. Беше нещо свързано с хипнотерапии и как те помагат.
Освен ако не го правят дистанционно това интервю. Тогава може и да е в Горна Оряховица.

Снощи обаче къде е била....... Де да знам. Сигурно в новия си апартамент. Или в стария, защото новия още не е довършен.

# 5 860
Хахахах Joy
А маникюрчето видя ли й? Ръчичката с телефона ми изглежда като да е с безцветен или някакъв светъл лак тип бежов или екрю... Laughing

# 5 861
Ааа да, морално е да защитиш конкурентката, когато й се смеят, че си е свалила гащите, за да направи тя за теб същото Simple Smile
предполагам, че Алекс е яла много от такава реакция, докато е въртяла танци на кол в Испания… болезнено е:))
според мен реагира съвсем правилно и измъкна Блага, но едно добро не трябва да търси възмездна отплата и това е една ужасно дълга тема за която много има да се изпише:))

# 5 862
Хахахах Joy
А маникюрчето видя ли й? Ръчичката с телефона ми изглежда като да е с безцветен или някакъв светъл лак тип бежов или екрю... Laughing
С маникюра ще имаме два сериозни проблема, за да ги счетем за улики. Joy Joy Joy
 Първият проблем, че и двете са с много подобна дължина и цвят на маникюра. При едната е бледа лила, при другата бледо розово. Т.е. Трудно за различаване. Още повече, че могат и да варират как изглежда в зависимост от светлината.
Втори проблем - на Викторовото стори ръката се появява за част от секундата, твърде далеч, на всичкото отгоре се вижда само палецът, с който скролва на телефона и грам не може да се види пръста.

Хвърляй тези улики в коша. Joy Joy Joy

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 21:17 от geri1919

# 5 863
Joy Joy Joy
Добре. Чакай. Ще се понапъна малко.
Александра вчера следобед беше с баща си в София на кафе. Изпращаше го за морето. Промотираха и бара му.
Днес по обяд в Горна Оряховица.
Но тази вечер би трябвало да е в София защото презентираше някакъв подкаст, в който ще участва Live във facebook. Ако си спомням добре, беше обявено за 20:00. Беше нещо свързано с хипнотерапии и как те помагат.
Освен ако не го правят дистанционно това интервю. Тогава може и да е в Горна Оряховица.

Снощи обаче къде е била....... Де да знам. Сигурно в новия си апартамент. Или в стария, защото новия още не е довършен.

Аз съм забелязала, че сякаш Виктор и Александра по едно и също време изчезват от социалните мрежи и по едно време долу- горе качват нещо, като разбира се Александра е много по- активна от него. Но и двамата качват по-рядко през вечерта.

# 5 864
Гери, на увеличение от твоята снимка изглежда сякаш маникюрът е някакъв гига дълъг. Нито Алекс, нито Мария имат чак толкова дълги нокти. Ама е доста размазано и не мога да се закълна. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт