Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №5 - финал на сезона

• 29 579
  • 563
  •   1
Отговори
# 75
  • София
То братовчеда имаше и братовчетки Joy Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 76
Ако спойлерът от Фейсбук е верен, а той май е, финалисти ще са:
Скрит текст:
Валентина и Виктория. Валентина победител.

# 77
Вие гледали ли сте биг брадър с шеф Петров? Спомняте ли си характера на този човек! Беше абсолютно непоносим. Но е един от най-добрите в БГ. За тая работа не става да си благ. Николай може да е всякакъв, но като готвачи останалите нямат база за сравнение с него. Валентина, пък, да не е по-свястна? Честно, не разбирам това обсъждане на характери в случая. Като отидете на ресторант какво ви интересува - дали готвят добре или дали са добри хора?

# 78
шеф Петров е арогантен и обижда и колегите си /писмено, във ФБ, какво става за "нисшите" хора под нивото му. 
Ленчето беше мудна и с право отпадна, но най-вероятно така е трябвало да я представи сценарния екип.

# 79
  • Другата България
Аз отъждествявам характера от гледна точка на взаимоотношенията с останалите в случая участници, в реална кухня - готвачи. Николай е абсолютен егоцентрик и саможив човек, който за мен не се вписва в колектив именно заради желанието си да изпъкне и да е винаги най-добрия, а не винаги може да е и е такъв. След което става злобен, и както сам той си каза - никой друг не го интересува, интересува се само от себе си, лично и единично. В кухня готвенето е отборно, ако иска да е сам - да си отвори нещо и да си готви сам, не с други хора. Работа в екип означава да се съобразяваш с и да зачиташ и екипа, не само своето желание да изпъкнеш. Именно затова не мисля, че той ще е победител, защото Ангелов му го каза това не веднъж. Хвърля се в "битка" да, но защо - за да спаси себе си, не за да е добре "колектива".  Както неведнъж съм казвала - шефа лидери, су, му и ко шефове си има, на него му трябват изпълнители. В случая Валентина идеално се вписва в този образ и според мен, след като си тръгна Елена, на нея ще даде чека. Жалко, вече съм писала защо.

# 80
Моето семейство рядко се храни навън. Вярвам в енергетиката, която готвачът предава на храната. Например във Виена ходим в един и същ хотел, защото познавам почти всички в кухнята и съм убедена що за хора са. За сравнение- в Ихтиман на пазара мога да ям кебапчета на улицата, защото и там човеците, които работят излъчват доброта. Злобата и псувните до какво водят? Но за ТВ шоу стават.

# 81
Ако спойлерът от Фейсбук е верен, а той май е, финалисти ще са:
Скрит текст:
Валентина и Виктория. Валентина победител.

# 82
Той пък Николай да беше някакъв топ готвач, че да не му гледаме характера, а той е просто ок. Не е чак толкова добър, за какъвто се смята. Взима се насериозно, но често допуска грешки. Не е точно посредствен, но не е и уау.

# 83
  • София
Виктория е пуделът на Ангелов. Затова стои. Другият пудел изхвърча, за да останат професионалистите. Елена поне не се държа като пудел.

# 84
Гласувах за Валентина-Николай. Добре, че Елена си тръгна, беше много изнервена напоследък, явно се изчерпа, нивото стана високо и  техниката ѝ куца. Камен ще си тръгне след нея, сладурчо е , обаче и той си достигна лимита. Гледам Виктория го умее готвенето, някак отвътре ѝ идва, макар, че едва ли е учила засуканите чужбински техники. Николай не ме дразни, амбициозен е, доста е научил във Франция, както и Валя в Германия, браво на тях.

# 85
  • Варна
За готварските умения спор няма - Николай и Валентина са най-добрите измежду черните куртки.
А що за хора са - не знам и не ме интересува. Но докато той "гори" в работата си само когато неговият за*ник е заложен (или като иска да изпъкне), при Валентина виждам, че тя изгаря в тая кухня всяка вечер. Без значение чий г*з е на пангара - тя готви на 100%!
Е, поне това се показва на зрителите 🤷🏻‍♀️

↳Ще си позволя да вметна само едно нещо за характера на Виктория - изумена съм от коментара ѝ след победата на Валентина в събота. "Дано хване ангина докато яде тоя сладолед" (или нещо такова беше). Що за човек говори такива неща?! Какво?! Защо?... Не се мисли лошото на другия, а камо ли да го кажеш по националната телевизия...
Изключително много ми падна в очите това момиче.

# 86
  • Велико Търново
То братовчеда имаше и братовчетки Joy Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Дааа - Стефчето Joy

Не знам как да гласувам в анкетата. Не мога да си избера един фаворит, камо ли чак пък и двама. От тези, които останаха, Камен ми е най на сърце, но едва ли ще остане до неделя. Да, Валентина и Николай като готвене са наистина най-добрите от последните 6, обачеее хич не ми се гласува за тях. Други трябваше да стигнат дотук. За жалост отдавна са си вкъщи...

# 87
  • Sunshine state
Елена не ми беше любимка и по мое мнение не заслужаваше да си ходи, но много издънки й се събраха днес. Шефът обаче не й правеше толкова забележка, колкото на Николай и ми се струва, че беше доста мек към нея като цяло. За малко си помислих, че и Камен ще го отнесе, но добре, че не би.

# 88
  • София
(13.05.2022) Епизод 34

Hell's Kitchen Сезон 4  Епизод 35

Код:
Скрит текст:
Код:
https://nbg-backup.fite.tv/novaplay-vod/ftpupload/11194/videos/28982.smil/playlist.m3u8      

Код:
https://rb.gy/5pdogu

# 89
  • София
Като повторя за енти пореден път, че участниците играят по сценарий и че едва ли са това, което виждаме от екрана ми се струва, че е редно да подчертаем една интересна характерна черта за Николай. Той почти никога не е повишил тон на друг участник и дори снощи Виктория призна в една реплика, че трябва да се отчете спокойствието, с което той води резервацията.

Снощи специално на номера, които Чилева му изигра нарочто с размяна на чиниите (подхилквайки се брутално), той реагира доста сдържано и спокойно. Ако беше Валентина щеше да я измете със се парцалите.

Разликата между Николай и Валентина например, че е той е по сдържан в реакциите си, иначе си гони целите точно като нея. Ако трябва да си изпусне нервите, винаги го прави сам, за да не го гледат другите.

Общи условия

Активация на акаунт