Дванайсети клас(2021-2022) - Almost done

• 61 884
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
До вчера зареждаше без проблем. Сега като каза пробвах, дава "Error 522", та може и да синхронизират базата ("синхорнизират" по МОН-ски Wink )

# 586
  • София
Предходни години качвани ли са толкова по-рано?

# 587
Дано наистина сега да ги качват, ще припадна от нетърпение😅😅
Иначе миналата година качиха на трети, а трябваше на седми. Смятайки колко дни им отне тогава, трябваше още вчера да са ги качили

# 588
Предходни години качвани ли са толкова по-рано?
Не помня да е имало повече от 2 дни по-рано, но пък и не бяха толкова "разлачени" изпитите по желание...

# 589
След като на теория е неуспешно положен изпита, като преди това е подал заявление за Писане на тема, може ли сега за поправката да промени желанието си и да подаде за Дипломен проект.
  Това в заявлението ,което е подал февруари ли се заявава. За поправителната сесия се подава Ново заявление, където отново би следвало да  има възможност да посочи избора си .
Да от февруари е писане на тема и аз така разсъждавам, че щом отново се подава, значи би следвало да има възможност за избор. Някъде в указанията на МОН ако някой попадне на указания нека да ми пиш, ако трябва и на лично, но да го имам "черно на бяло".

# 590
Системата е обща за всички класове. Може да качват четвърти клас.

# 591
Системата е обща за всички класове. Може да качват четвърти клас.

Може, но нали казаха, че техните ще са готови на седми юни, а не до седми юни. На 26-ти и 27-ми май бяха малките матури, не ми се вярва за 6-7 дни всичко да е проверено.... или просто се надявам за дзи хаха

# 592
  • София
След написаното от Дидева загубих надежда, че днес ще има резултати от ДЗИ.

# 593
Миналата година резултатите са публикувани на 03.06

# 594
  • Русе
Пусна ме сайтът. Няма Sad

# 595
Мен още не ме пуска.... ех, може и да си останем за следващата седмица....

# 596
Е ще е един уикенд странен - хем спокоен, хем в очакване...

# 597
В тази връзка един бърз въпрос. За да те пусне в портала, предполагам, че трябва някакъв номер от служебната бележка, която получиха децата за явяване на изпит, нали? Че моето замина за 3 дни и ако излязат днес или утре резултатите, ще бъдем в пълно неведение.

# 598
  • Русе
В тази връзка един бърз въпрос. За да те пусне в портала, предполагам, че трябва някакъв номер от служебната бележка, която получиха децата за явяване на изпит, нали?
   Номерът и паролата ги има и в двете служебни бележки. В тази, която получиха февруари и в тази с която са допуснати да матурите. То всъщност са еднакви, само че на втората май има Допуснат. Аз още февруари месец я снимах и прибрах

# 599
  • Русе
Освен пълномощно, достъп имам и до двата важни сайта.

Общи условия

Активация на акаунт