Трескаво гнездене е обхванало юлските мами! - Термин Юли 2022 - Тема 7

• 44 679
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
Да, точно аз в 32ра седмица пуснах да видя контролно и ще го спирам по същата причина. Според АГ ми било достатъчно от слънцето, което при моята почти прозрачна кожа не е баш така, но се надявам нивата да поддържат до раждането.

# 181
  • Замък сред облаците
Аз се изненадах онзи ден, след почти месец без прием държеше същото ниво като предното изследване. Така че споко. Ние отделно и с храната приемаме (яйца, гъби, зекенчуци) няйакви количества.

# 182
Аз да попитам дали някоя от вас има гастрит и дали е приемала този NeoBianacid и помага ли? За киселините прочетох ,че ви помага. Аз съм с гастрит и понякога ми се случва да ме боли, отделно като имам киселини пак го раздразвам и се чудя дали да си го купя този продукт?

# 183
Здравейте, момичета. Тази нощ ме заболя едното ухо. Имате ли идея, дали можем да ползваме някакви капки за уши?

# 184
  • Замък сред облаците
На листовката на Отипакс пише, че може да се прилага от бременни и кърмещи.

Аз лично съм фен на Фуроталгин, там препоръката е да се прилага по преценка на лекаря.

# 185

Аз лично съм фен на Фуроталгин, там препоръката е да се прилага по преценка на лекаря.

ММ ми ходи до аптеката точно за Отипакс, но фармацевтът не е посмял да му даде без консултация с лекар. Ще изчакам още малко и ще се обадя на АГ.

# 186
Капни си капка от сока на Дебела Мара. Много бързо спира болката.

# 187
  • Замък сред облаците
Коя дебела мара от всичките, че аз знам три различни ботанически вида с това народно име 😂 А и не е сигурно, дали няма са има реакция точно по време на бременност. По-добре с лекарска препоръка лекарство или чист затоплен зехтин за болката.

# 188

Ето тази. От една капка нищо няма да ѝ стане.  Само ще облекчи болката. Листенцето се смачква между пръстите над ухото колкото да капне една капка вътре.

# 189
Много внимавайте с ушите, че за нула време може да стане страшно Simple Smile смея да твърдя че от отит по-лоша болка не съм преживявала, може би само бъбречната криза се конкурира донякъде. Ако има нещо най-добре веднага консултация с лекар, че и на тоз бременен имунитет.
На времето бях капала чесново олио или не знам какво беше точно, и след няколко часа разбрах как бих се почувстяаля ако някой ми забива пирон в ухото.

Аз пък тия дни нещо се опитвам да настина, ама засега успявам да пресека положението. Бях спряла да нося маска в магазина, но мисля пак да си ходя въоръжена, нищо че не се диша.

# 190
През изминалите няколко седмици и аз лекувах ухо. УНГ ми предписа първоначално Отипакс, а след това и Фуроталгин. От вторите бях по-доволна.

# 191
  • София
За временно облекчение докато идеш на доктор майка ми като малка ми грееше кърпи с ютията и си ги налагах на ухото. Малко по-добре беше..

# 192
Момичета, каква е тази обменна карта, която трябва АГ да ни даде?

# 193
Нещо като медицински картон. Данни от проследяването на бременността+ задължителните изследвания.

# 194
А те ли ни го дават или ние го купуваме от някъде и те го попълват като амбулаторната карта? И трябва ли ние да питаме или те ни го дават? Grinning

Нещо като медицински картон. Данни от проследяването на бременността+ задължителните изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт