Отговори
# 15
  • München, Deutschland
Ама наистина ли на някого 1,59м и 58кг му се вижда анорексично тегло??

Години наред бях 1,65м и 48кг... Нито съм се лишавала от нещо, нито съм повръщала, едно-единствено нещо не ядях, защото не го обичах (леща) и си правех сандвич, когато го сготвеха у нас... И мекички ми правеше баба, как пък ще откажа... Нямах енергия обаче, затова качих до 52 кг, на 53 ми беше оптимално. Сега съм 56-7, дори 58 и не се чувствам комфортно да тежа толкова... Е, енергия имам достатъчно, последно минавахме по 30+ км дневно по сериозен баир нагоре и нееднократно... Продължавам да ям и пия всичко, което ми се иска и съм мнооого далеч от анорексично тяло, общо взето покрай мен даже никоя българка не е с толкова едри крака...

Та, повръщането не е ок и според мен (ако се потвърди, че е така) и сте прави да вземете мерки, ама анорексично тегло - тц. За мен услуга си прави на 159см да смъкне докъм 50кг, изключвам, разбира се, ако е професионален атлет и с хипер тежки мускули, но тогава няма да го има и точно този тип вторачване колко тежиш по начина, по който вие го описвате.

Уточнявам, че не съм лекар, а споделям от лични впечатления.

# 16
На този ръст с това тегло... Аз бих се притеснявала от наднормено тегло и бих пратила детето на повече от един спорт.
В крайна сметка много жени са на постоянни диети. Явно нито майката в това семейство знае какво е диета, нито какво е култура на хранене.
Не мога да си обясня как българките мислят, че могат да изглеждат добре и в същото време да не си налагат ограничения в храненето.
Няма как да стане сутрин с баничките и бозичките и после да сме добре изглеждащи.
Ген, но и той е до време.
Нямате нужда от психолог, а от диетолог, при това цялото семейство.

Общи условия

Активация на акаунт