Мъчи се да сяда вече малкото ни ЮНСКО буболече

• 8 916
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
 newsm59 Деб!Бъди много обичана и щастлива!
Честит имен ден и месечинка на Анди и другите месечинковци newsm67! Да растат здрави и умни дечица и да радват мама и тати!
Камбанке, добре си се завърнала във форума! И аз малко ти завиждам (благородно разбира се) за обиколката Peace
ninani, нашия татко вече е в отпуск и ще имам кола на разположение. Когато излизате свиркай да идвам и аз. Иначе без кола не мога, че количката не минава през вратите на автобусите и трябва да вися по спирките с дребния.
Ох, дребния не спря да хленчи и ще ви оставям засега
По-късно ще дописвам.  love001

# 241
Здравейте пак от мен  Laughing
Най после свърших с всички бюрокрации от 2ч съм зачакала в КАТ и чак в 4ч свърших и като се прибирам какво сварвам мислите....нашто тати дава кисела на Диди...и то как 2:1 за тати  Mr. Green ,а инъче неможел да го гледа  hahaha пък чак го и храни.Ма и то детето много слушало май само мене ме прави на маймуна  Crossing Arms
 Hug Добре се завърнала на Кабранска и фамилия ще чакаме фотото  Mr. Green
И аз досега само на Ганчев давам пюрета и местни и зел./сега само събота и неделя като няма мк/ ,и не съм имала забележки само първите пъти като го претопля пюрето и ставаше по течно,а местните дори са по пасирани от тези които вземам на кухнята.Единствено,че са много безвкустни,но въпрос на предпочитание на пюрета  Naughty
Да питам мамите които дават Фризокрем що толкова течна става кашата уж по указанията я правя/ориз царевица млечна/
Ох свършвам за сега,че дечко почна да бара всичко де що е до компа
ПС.Камбанке   bouquetза комплимента  Embarassed 

# 242
 Да се опитам и аз да пусна някоя снимчица, пък дано стане

Май успях. Те са малко старички, но да ни видите и нас какви сме, че аз нали не съм на ти с компютрите, та до сега не съм пускала снимки. Сега като се научих вече ще ви пускам по-често снимчици.

# 243
Честит рожден ден на Деб  newsm59 nbirthday
добре дошла на Пенелопа  bouquet
Камбанска чакаме още снимки от гастрола и те чакаме във Варна.
ninani чисто пюре от тиква няма,аз вземам на Овко и Ганчев и на Хип тиква и ябълка,морков и тиква.
Люта чушка не се ядосвай за  пюретата на Ганчев ще купуваме други  или ще си готвим  така ще е,лошото обаче е че повечето пюрета на Хип,Хаме,Нестле са 125гр. ами как да я нахраня с толкова малко newsm78

# 244
newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДЕБ  newsm59
Желая ти много щастие,любов,късмет и успехи във всичко!    bouquet
Леле ама вие цяла тема сте изписали,докато аз си взема изпитите Laughing Хайде да се похваля за последния-взех го с 6  Party 
Кабранска много съжелявам,че не успяхме да се видим,но следващия път няма отърване от мен  Joy
Люта чушка,аз също не харесвам пюретата на Ганчев,особено зеленчуковите.Направо са отвратителни на вкус в сравнение с другите марки пюрета
andy06 ,и аз мисля вече да започвам с месенцето.Взех пуешко на Нестле и мисля с това да го захраня  newsm78
sonka ,аз спазвам мерките единствено за АМ,а за кашите-слагам определено количество АМ и след това добавям кашата,докато стане достатъчно гъста  Peace
ninani ,мисля че няма пюре само тиква,но щом държиш,можеш сама да направиш-обелваш парчетата тиква,сваряваш и после пасираш .Може да добавиш АМ  Peace
Хайде стига толкова съм досаждала...засега Mr. Green

# 245
Здравейте сладурки !

Азмалко се загубих, но сега отивам а ви изчета и после ще пиша.

Честито на всички месечковци ...

чао ... до после

# 246
  • Ямбол
Честит рожден ден, Деб! newsm59 nbirthday newsm59
Честит имен ден и месечинка на Анди и другите месечинковци!
Да сте здрави и много щастливи!
ninani, чисто пюре от тиква има на Хип.Аз съм давала и в момента имам в къщи.Потърси из други магазини и аптеки.
Кабранска, ще ревнуваме.Защо не минахте през целия маршрут Crossing Arms
Пюрета на Ганчев не съм давала, но само като чета от вас се отказвам, макар че доста деца познавам изгледани с тази марка пюрета.Засега давам само на Хип.
Приятна и лека вечер!

# 247
Привет, мамета Hug!
Напоследък все ми се скапват постингите, но....какво да се прави!!!
ЗА витамин Д тук не ни дават нищо ако не си поискаме, както е писала ДИдка БГ пиТКа . ТА аз като питах насхето педи и той вила ако и даваш изкуствено мляко, то там си иима всичко, ако не и даваш, то трябва си купиш витамини ...направо ми иде да го  #2gunfire!
На беба и се показа нещо като зъбче по средата на венеца и педито въобще не реагира, кажете ми някой друг има ли като нас?
ЗА рахита, напоследък и аз започвам да се съмнявам, но педито все ми вика да изчакаме още малко, но аз като се прибера в БГ направо ще я заведа там да япрегледа един наш професор, защото тия тук не ги ли ръчкаш нищо не правят...ма те не са виновни хората, такава им е системата.
Иначе ние днес правим 5 месеца и ви черпя виртуално  newsm64
При нас е -20С и дума не мойе да става за разходка. ХОдим до моловете, ама то и там писва...пък и  Rolling Eyes все си харесваме по нещо и много скапа ни излиза тая разходка.
На 13 Дек тръгваме за БГ, вече нямам търпение, куфарите ми са извадени и направо се чудя какво по напред да взема на детето, столчето за кола ли, люлката и ли....абе  #Crazy!!!
Захраних  feedingс оризова каша и 5 дни по-късно дадох сладък картоф.
Честит рожден ден на Деб и честито на всички празнуващи месечинки Simple Smile))))!

# 248
А сега здравейте!

Изчетох всичко!

Приспах бебка и сядам да ви понапиша тва ми ти онова ми ти !
В последните дни майка ми се пресели у нас, понеже девер ми ( с когото живеем) замина за Троян, и ние с татито по цял ден се моткаме и не ми остава време от размотаване да надникна да ви видя как сте. Гледам бебчовците растат добре и папкат вече какво ли не.

Моята буболечка оня ден ни разби от смях Joy Ходихме със скъпия да напазаруваме в ПИКАДИЛИ и любимия като се затърча да купи пържени трътки на любимата си тъща.... направо ме разби ( наистина много обича майка ми) ... както и да е ... та прибираме се ние и майка ми в това време взела Бубата в хола и двечките си гледат ТВ.... слагам аз трътките на масата в хола и всички си чопваме по една започваме да джвакаме.... и Бубата като започна да мляска и да крещи АМ - АМ - АМ - АМ направо ни разби. Майка ми докато се сетя и и бтна една трътка в устата и няма да ви разправям как во двакане какво смукане му метна. Осмука детето 4 трътки .... изцока едно шише каша и заспа като дръво.  Много й харесаха трътките, но следващия път трътка ще види след 1година.

Та това е от  нас .... чао за сега

после ще ви покажа снимки малко ... да я видите как лети в бънджито

# 249
  • София
adella, поздравления за 6-та! Все така и за напред!  Peace Аз имам 12 изпита и не знам как ще ги взимам през февруари... ужас, от сега ми се гади.

26, лек път към дома! Дано на бебата ти й хареса в България! Сигурно бабите тук много ще ви се радват Simple Smile

valkiria, трътки, пърженки.... мнооо яко......   Mr. Green

# 250
Ха здравейте!
Лелееей колко сте изписали паааак #Crazy
Ние бяхме с Йоана малко насело за два дни, че баба имаше рожден ден Laughing
Сега сме си у нас и бебето спи сладко сладко. Не знам как така ги усеща толкова нещата ама като не сме си у нас и тя не спи добре, буди се и тормози всички. Тая нощ спа при мене и така жестоко и е пуснал памперса че се събудихме направо прогизнали Simple Smile
Иначе наща се е научила да си сваля пампата или по-скоро да го разепва и после леко-леко да се изплъзва от него hahaha
А най-весело беше като се прибрахме - направо крещя от радост като видя че си е вкъщи, а проходилкатааа...........ееееех проходилката- пет минути е скачала на едно място и е викала от щастие-милата без проходилка все едно не е тя Joy
айде и да ви се покажем колко сме порастнали и как приличаме на тийнейджър

Eй от тая поза за лазене не се сеща да си движи краката един по един, ами двата едновременно и като резултат със страшна сила се мета по очи напред, а за да е по-весело преди това пружинира малко. Ей така със засилка се метна от спалнята на пода оня ден hahaha  Сега ми е смешно ама иначе яко се ошашкахме с мъжа ми
Айе лека и спокойна от нас Laughing

# 251
А сега здравейте!

Изчетох всичко!

Приспах бебка и сядам да ви понапиша тва ми ти онова ми ти !
В последните дни майка ми се пресели у нас, понеже девер ми ( с когото живеем) замина за Троян, и ние с татито по цял ден се моткаме и не ми остава време от размотаване да надникна да ви видя как сте. Гледам бебчовците растат добре и папкат вече какво ли не.

Моята буболечка оня ден ни разби от смях Joy Ходихме със скъпия да напазаруваме в ПИКАДИЛИ и любимия като се затърча да купи пържени трътки на любимата си тъща.... направо ме разби ( наистина много обича майка ми) ... както и да е ... та прибираме се ние и майка ми в това време взела Бубата в хола и двечките си гледат ТВ.... слагам аз трътките на масата в хола и всички си чопваме по една започваме да джвакаме.... и Бубата като започна да мляска и да крещи АМ - АМ - АМ - АМ направо ни разби. Майка ми докато се сетя и и бтна една трътка в устата и няма да ви разправям как во двакане какво смукане му метна. Осмука детето 4 трътки .... изцока едно шише каша и заспа като дръво.  Много й харесаха трътките, но следващия път трътка ще види след 1година.

Та това е от  нас .... чао за сега

после ще ви покажа снимки малко ... да я видите как лети в бънджито
Валкирия, едва не се задуших от смях, Joy hahaha,винаги ме развеселяваш с постингите си! Hug Heart Eyes
Честит рожден ден, Деб! newsm59 nbirthday newsm59
Честит имен ден и месечинка на Анди и другите месечинковци!
Да сте здрави и много щастливи!
ninani, чисто пюре от тиква има на Хип.Аз съм давала и в момента имам в къщи.Потърси из други магазини и аптеки.
Кабранска, ще ревнуваме.Защо не минахте през целия маршрут Crossing Arms
Пюрета на Ганчев не съм давала, но само като чета от вас се отказвам, макар че доста деца познавам изгледани с тази марка пюрета.Засега давам само на Хип.
Приятна и лека вечер!
Гери, Hug,още утре отивам да  #2gunfire гръмна тъпата продавачка,пък може да си направя и в къщи пюрето newsm78
Айде лека и много поспалива нощ от нас!

# 252
Таталинка, и аз заедно с бебета за първи път хапнах трътка. До този момент винаги ми е ставало гадно само като си помисля, че мога да го хапна това, но е много готинко.... хареса ми  Joy на детето също му хареса hahaha лелеееее като се сетя само как крещеше АМ - АМ и после как я джвакаше ... още се смея с глас Mr. Green
Ето Боби как се кефи на бънджито

Тук, баща й я гняви

А искам да ви питам според вас какви са очите на детенцето ми ?  Щото вече и аз незнам  Confused

# 253
Валкирия много тъмно бе как да ги различа ама май са кафеви.Кажете ми само на врата ли може да се закача бънджито,че свеки иска да купува за месечинката?

# 254
  • Пловдив
.... слагам аз трътките на масата в хола и всички си чопваме по една започваме да джвакаме.... и Бубата като започна да мляска и да крещи АМ - АМ - АМ - АМ направо ни разби. Майка ми докато се сетя и и бтна една трътка в устата и няма да ви разправям как во двакане какво смукане му метна. Осмука детето 4 трътки .... изцока едно шише каша и заспа като дръво.  Много й харесаха трътките, но следващия път трътка ще види след 1година.

Joy Joy Joy

За малко да събудя дребното със смеха си.

Всъщност се включвам да ви подсетя, че наближаваме 15-та страница и по този повод пуснах анкета с подходящите според мен имена за следваща тема. Очаквам активно гласуване  Wink

Лека нощ и послушни бебоци   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт