Мъчи се да сяда вече малкото ни ЮНСКО буболече

• 8 913
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Аз дадох своя глас  Peace
Мимик абе тая Йоанка много сладичка  Heart Eyes
Ама и Бубето на Валкирия също готска  Heart Eyes
Ето ни и нас от тази вечер

# 256
  • София
Sonka,  на касата на врата се закача бънджито, ако си в панелка и нямаш каса- Мъж ти бие два дюбела от двете страни над касата  и го закачаш. Може и с дюбели на тавана. Забавлението е невероятно.
Ninani, купувала съм само тиква на Хип и тиква +картоф пак на Хип, Анди ги папка с кеф, но харесва не по- малко  и домашна, сварена в тенджера под налягане тиква. Подбирам по-сладки, не добавям захар и си правя заготовки в бурканчета за фризера.

# 257
Момичета, лека нощ от мен!

Боби става на полвин годинка на 01.12 и се отбивам само да ви почерпя виртуално

# 258
Здравейте момичета,
как сте?
Искам да честитя всички поводи които са празнувани докато ни нямаше и да ви почерпя на патерица за нашата половин годинка!  Gift  party023  cook newsm38
Ние се позагубихме доста но нямаше как да пишем понеже нямахме възможност! Иначе растем ли растем Вчера бяхме на консултация и Тити е 9200гр. и 68 см. а утре ще ходим да даваме кръв и урина. Взимането на кръв ще я преживея някак като беше на 25 дена пак му взмаха и го преживях ама урината....! Купила съм едни сакчета и едно контейнерче и утре ще се борим! Някой знае ли колко урина трябва да занеса?

# 259
  • Русе
Искам да благодаря на всички за пожеланията и да честитя на тези, които имат повод. Очаквам всеки момент да ми спрат нета, така че целувки от нас и ще се видим не знам кога  Hug катоплатим нета на онея кожодери  Crazy

# 260
Добра вечер и от мен....Днес цял ден се боря с нета/или с компа,или със сървъри разни/,но накрая ще се разпиша-пък ако ще турско да стане.... Stop
Още немога да кача снимките,та ще трябва да почакате малко....но-по независещи от мен причини е... Embarassed
Кабранска, ще ревнуваме.Защо не минахте през целия маршрут Crossing Arms
А,да ги нямаме такива-аз казах откъде ще минаваме-пък и смилете се ако не над мен,то поне над горкото ми детенце...и най-вече на татито дето стана разноглед от шофиране/че ,нестига че навъртяхме 1100км,ами и в мъгла и дъжд...че и колко КАТ-аджии имаше.... ooooh!/
Та, да не  обещавам,ама всички ще ви обиколим,само живот и здраве да е...Другата седмица ,се очертава пътуване до Монтана,Враца,Лом,Видин,Плевен и Севлиево....и ако има желаещи за среща от тоя край-да се обадят Sunglasses
Пък като гледам,май ще се ходи пак до Русе....ама аз викам да изчакам и 26 де се приберат Wink........макар,че от роднини,едва л

# 261
Валкирия, да ти е жива и здрава Боби. Да расте много 6тастливо и послу6но детенце Tada. И да ти кажа, 4е е голяма хубавица тази Боби пу-пу да я серат коко6ките Joy. А поста ти за трътките просто ме хвърли на земята от смях rotfImbo, много добре ми доиде малко хумор преди лягане newsm62.
 Моми4ета, искам да ви попитам за6то така масово давате кръв и урина от беб4етата, това някаква стандартна процедура ли е?  newsm78нали не сте болни вси4ки??? newsm78 Желая ви лека но6т.

# 262
kambanska   Hug, много ще се радвам да се запознаем с теб и другите мами  bouquet!!!

# 263
  • Велико Търново
Добро утро,мили момичета!Както знаете кафето ви е сервирано и ви чака,ако някой иска и чай има!  food010 morning Coffee

Честита половин годинка на Борислава и Даниела!Желая им да са много здрави и щастливи деца!  bigdance2 Tada  ura

Да ви почерпя по случай назначаването на мъжо за административен съдия Misc Baby Bottle  party023 beer beer2 cheers Wine Glass  smokeuu Popcorn eat newsm60 cheers.

Валкирия,Бубата голяма сладурана,а тази Йоана е голямо чудо.Само как са пораснали,как лети времето. Grinning
Божа вече е 7.500 и 67см,обаче е такъв мързел класически,че думи нямам Mr. Green.Днес ще трябва да и събирам урина и след като вече два пъти не можах да я събера в колекторите сега съм изварила едно шишенце и дано опита ми се увенчае с успех.

Ето и снимки от партито на Божидара.
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=80852

Желая на всички ден изпълнен само с усмивки!

# 264
  • Ямбол
Добро утро и от мен!
Честита половин годинка на Боби!Много здраве и щастливо детство!
Честито и на всички месечинки!
Валкирия, разсмя ме рано сутринта. hahaha
Камбанска, да, живот и здраве, ще се запознаеш с всичките ни.Как се отрази пътуването на Ивчо?
 lida, до колкото знам това са прегледи, които се правят на всички деца на 6 мес./кога мина това време..../
siska79, много е красива Божидара!!!Пу-пу!!!
Приятен и слънчев ден ви пожелавам! Simple Smile

# 265
Добро утро!  Heart Eyes kaffeetrmker_2

Сиска ти си най-голямата ранобудница. Снимките от партито са чудесни. Божа е наистина страхотна. Честито за назначението на любимия!

Валкирия   newsm62

Честита половин годинка на Борислава! Да е здрава да ви радва много!

Мимик, Йоанка наистина изглежда голяма. Е все пак ни води и с един месец Simple Smile

Сонка
и Гери и вие имате много хубав снимков материал Wink

Ние се запознахме с вкуса на картофа и моркова. Стефи много ги харесва. Продължаваме с тиквата. Купувам пюрета на ХИП.

хубав ден от мен  Heart Eyes  bouquet

# 266
  • Варна
Добро утро! Аз си наливам кафенце  kaffeetrmker_2, благодаря Сиска
Много са сладки бебоците, сетих се, че и аз не съм пускала скоро снимки. Ето една сравнително нова

Валкирия, много се смях rotfImao rotfImbo Ама Боби е много напред с материала явно, щом Ам-ам казва...Честита Ви половин годинка и все така весела и забавна да е  хубавицата Heart Eyes  bigdance2

Сиска, честито назначение на мъжа ти! Да има успехи и много парички да печели  Simple Smile А къде е назначението? Във ВТ ли оставате?

Лида, след 6 месеца тук е задължително да се направи изследване на кръв и урина на бебето. На Крис му откриха нисък хемоглобин (все пак до 5 м. беше само на кърма) и сега ще ядем каша от елда и другата седмица месно пюре.

Денит, няма норма колко да занесеш. И десетина грама да са, ще им стигне. Важното е, да е стерилна.

Нинани, Агнеша, щом всички сме с коли можем да направим една среща в Пикадили Парк. Там е широко и има много място за количките...че в някое барче ще ни гледат накриво. Хайде, ще чакам да се обадитеsmile3552 Ако има други желаещи варненки ние сме насреща.

# 267
  • Пловдив
Добро утро от нас!

Аз докато се наканя да сервирам кроасани към кафенцето от Силвето, то обяд ще стане  ooooh!

Честита половин годинка на Боби и Дани. Да са живи и здрави малките кукли и много да радват родителите си

Приятен ден сладурки   bouquet

# 268
 Здравейте сладурки!
Честити половин годинки на Борислава и Даниела! Да растат здрави, усмихнати и щастливи!
Валкирия, направо ми скри шапката твоята госпожица, ми че тя готова за пържоли и кебапчета, пък и щом вече може да си казва какво й се папка newsm62 newsm62 newsm62!

# 269
  • София
Люта чушка, ще пишем отсъствия  smile3503 Добре ли сте с Марти?
Анитка, добре сме дарлинг. Имам ли право на извинителна бележка за отсъствията  Laughing? Hug

Люта чушка не се ядосвай за  пюретата на Ганчев ще купуваме други  или ще си готвим  така ще е,лошото обаче е че повечето пюрета на Хип,Хаме,Нестле са 125гр. ами как да я нахраня с толкова малко newsm78
Ивка, не се ядосвам толкова колкото ми е неприятно отношението на някой производители към дечковците. Относно грамажа, и на мен ми се вижда малко като количество, но предполагам, че е съобразено с етапите на захранване. То има и по-големи разфасовки, но и цените разбира се са по-високи.

Люта чушка,аз също не харесвам пюретата на Ганчев,особено зеленчуковите.Направо са отвратителни на вкус в сравнение с другите марки пюрета
Аделка, съгласна съм с теб, че вкуса е просто  Sick!
Честито на всички празнуващи днес, дано щастието и здравето винаги да ви съпътстват.  bouquet
Лек и успешен ден ви желая, изпълнен с много усмивки!!!

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 13:37 от Люта чушка

Общи условия

Активация на акаунт