Мъчи се да сяда вече малкото ни ЮНСКО буболече

• 8 916
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте! Благодаря на всички за честитките! Анди днес освен, че е именик, става на 6 месеца. Черпя всички  cook cheers beerСледобед сме на консултация и ще докладвам за мерки и теглилки.

# 226
  • София
Добър ден, момичета!

Честит празник на всички празнуващи! Много усмивки и слънчево настроение ви желая!

Честит рожден ден, Деб! Бъди здрава, щастлива и обичана жена и мама!

Пепита, не само ободрително, но и разядително ми подейства кафенцето и сладките - вече втора кифла ръфам, нали трябва да се грижа за заоблените форми, няма как  Grinning

Yanan, аз не мисля да слагам такава ваксина на Ени. То и задължителните не исках, но за тях няма начин.

Целувки на всички сладки юнски муцунки! А за мамите - хубав ден!  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 11:42 от Tatalina

# 227
  • София
Люта чушка,къде се изгуби бе мила,тъкмо щях да питам какво става с вас,дано да сте добре и пиши по-често че ми липсваш! Hug
Тук съм душице, ама по-често чета отколкото пиша  Hug

Искам да изразя голямото си възмущение от пюретата на Ганчев. Пълна гадост са (да прощават фенките на тази марка). Днес пробвах да дам на Марти пюре от пилешко, ориз и морков, ама такова рядко пюре за пръв път срещам. След като отворих пюрето на 3-тата минута стана като крем супа, а на 10-тата стана като сокче. Е питам аз кое е това дете, което може да се нахрани за 3 минути?!! #Cussing out. До тук беше с Ганчев, за кой ли път се убеждавам в думите на една моя позната относно тия пюрета  Crossing Arms. На всичкото отгоре не беше и добре смляно и на Марти започна да му се гади. Сега горкото ми дете получи колики (пюрето си беше в срок уж). От човек в производството знам, че пюретата с изтекъл срок на годност ги връщат за преваряване и ги пускат отново на пазара. Е това е пълна гавра със здравето на нашите деца. Умишлено не споменавам кой е човека, сещате се защо!!!
Честит празник на всички празнуващи.

# 228
 newsm59 на Деб аз и честитих вече ,но да и пожелая още много любов и добри дечица!
Честит имен ден на именниците!
Честита половин годинка на Анди!
Лек ден аз пак хуквам по инстанциите да си оправям нещата ooooh!

# 229
Здравеите мам4ета и беб4ета. Първо да 4еститя на вси4ки месе4инки днес, да са здрави и послу4ни де4ица. 4естит имен ден и на именниците, със здраве да си носят името. Tada Не съм се вклю4вала тези дни, а само ви 4ета. Ве4е офицялно съм с М smile3506,  бях забравила какво е това не6то, ама ето не ме пропусна и мен. Оба4е от както ми доиде, внезапно ми намаля кърмата, та се 4удех дали е възможно да е от това newsm78. Много неприятно, наложи се да размразявам кърма, оба4е моито звер4е не я 6те и доста се поизмъ4ихме тези дни. 6те видим как 6те я караме за напред, то ве4е трябва да се захранваме де, ама нали и това не става веднага, хоп и ве4е ям вси4ко, та маи 6те се помъ4им доста ooooh!. На вси4кото отгоре мъжо се разболя, с температура е и уажасно запу6ен нос, веднага го изпидирах да спи в другата стая, оба4е маи усе6там 4е аз съм прихванала от него и направо много се претиснявам за бебка. Днес и говоря от разстояние Stop, ужас. Моми4ета 4ета  4е в БГ се дава Вигантол на бебетата, а да ви кажа тука няма такова не6то. Не се дава ни6то допълнително и никои ни6то не казва. Хем съм у4удена, хем притеснена. А относно менингитната ваксина, тука се бие в третя месец о6те и трябва6е да е на две дози, но едната я смениха с нова ваксина, казва се pneumococcal и тя 6те се бие на два пъти през два месеца. Двете ваксини абсолютно се препоръ4ват. 6те ви пусна линк за ваксините, но 6те е на англииски, ако се интересувате, там пи6е за какво става на въпрос.http://www.immunisation.nhs.uk/article.php?id=44
 А междо другото ние ве4е сме с коледна украса у дома и Бубката много и се радва newsm44. Ами това е за сега от нас, желая ви лек ден и целувки на вси4ки сладки дупенца  love001.

# 230
Еи Deb злото да те забрави, виж каква съм, пропуснах те doh.
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  newsm59
Желая ти здраве и 6тастие, прекрасни моменти с цялото ти семеиство, късмет и безкраина любов.
Наздраве и весело изкарване cheers.

# 231
Честит Рожден ден, Deb!  bdbaloni             
Много здраве, щастие и радости!

Честито и на месечинките!

Аз не съм била в интернет от преди да родя, но редовно ви чета. Как ли - ами мъжът ми теглеше темичките и ми ги носеше в къщи и аз като маниачка през свободното време четях и сравнявах развитието на малката ми бонбона. Това се казва пристрастеност.  Crazy Сигурна съм, че има и други такива мами и ги поздравявам и тях.
Елито се развива добре, но за разлика от нея батко и по това време вече правеше добри опити за пълзене и аз естествено започвам малко да се притеснявам.
Според докторката ни имаме рахит и пием по 2 капки вигантол сутрин и вечер и сега на следващата консултация ще видим как вървят нещата, дали ще увеличаваме дозата. Вие как ги давате капките - отделно с лъжичка или в млякото или водата, които са на АМ?

# 232
Люта чушка,къде се изгуби бе мила,тъкмо щях да питам какво става с вас,дано да сте добре и пиши по-често че ми липсваш! Hug
Тук съм душице, ама по-често чета отколкото пиша  Hug

Искам да изразя голямото си възмущение от пюретата на Ганчев. Пълна гадост са (да прощават фенките на тази марка). Днес пробвах да дам на Марти пюре от пилешко, ориз и морков, ама такова рядко пюре за пръв път срещам. След като отворих пюрето на 3-тата минута стана като крем супа, а на 10-тата стана като сокче. Е питам аз кое е това дете, което може да се нахрани за 3 минути?!! #Cussing out. До тук беше с Ганчев, за кой ли път се убеждавам в думите на една моя позната относно тия пюрета  Crossing Arms. На всичкото отгоре не беше и добре смляно и на Марти започна да му се гади. Сега горкото ми дете получи колики (пюрето си беше в срок уж). От човек в производството знам, че пюретата с изтекъл срок на годност ги връщат за преваряване и ги пускат отново на пазара. Е това е пълна гавра със здравето на нашите деца. Умишлено не споменавам кой е човека, сещате се защо!!!
Честит празник на всички празнуващи.
Лелеее,че това е пълна безотговорност,бе Sick,аз и без това се видях в чудо с тези пюрета/имам предвид всички марки/Днес например обиколих 3 магазина да търся пюре само от тиква ,и няма Shocked,и не само че няма а и продавачките ми викат че преди имало само тиква на Хип,но вече нямало,а сега е смес тиква и ябълка,аз пак казвам че държа само на тиква а онази простачка ми вика "че какво ще му стане,вашето дете по -специално ли е от останалите"Е само дето не я  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Та да питам тези от вас ,които са давали тиква,на коя фирма е било пюрето newsm78
ЧЕСТИТ РИЖДЕН ДЕН  ДЕБ,ЖЕЛАЯ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА СВЕТА!  bouquet  bouquet  bouquet

# 233
Камбанска,какво стана с гастрола ви бе миличка,виждам че четеш?  bouquet

# 234
Деб, честит ти празниК

ДА си жива и здрава, млада, красива и щастлива, обичана и желана майка, жена и съпруга

# 235
Честито на всички месечинки  - да са здрави и добрички на мама златната душичка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пенелопа - добре си се завърнала  Hug

Лида, като бях в КАнада - с Вики също не ми казаха да давам вит.Д, но аз давах - с Миши ми предписаха рецепта и казаха да давам.Аз си мисля, че когато детенцето трябва да се излага на Слънце, а когато няма - да се дава Вигантол  Peace
Все пак прочете някой темички  Wink

Моят пич го оставям сам да си заспива, ама голямо въртене, кокоренце, пеене.... и някой път заспива - друг път не.
Милото ми зайче...пак вика МАМА..

# 236
Тук съм....ама първо да ви изчета-та да няма после  изказвания не по темите... LaughingА и от сутринта нещо имам проблем със форумския сървър...а от снощи се боря и с този на Снимка.бг/ и за съжеление резултата е все в тяхна полза/,та незнам дали да не изчакам с писането до довечера....
Но,ако все пак успея и да го публикувам това дето сега го пиша-Честит рожден ден на Деб!!!/съжелявам,че не се видяхме,но времето е пред нас...особенно пред теб-като ги гледам тия 23години след името ти и ми става едно мило,пък и малко завист ме обзема... Embarassed/
Честит имен  ден и половин годинка на Анди...Да е жив и здрав и много послушен..И на Божа и на на дон Тони да честитя половин годишнината....,а на Джули петия месец....ох,така е два дни да ме няма и после няма насмогване.... Crossing Arms
Пенелопа,радвам се че пак си при нас....

Сега набързо да дам отчет за гастрола на трупата кабрански/макар,че не бяхме в пълния си състав и блясък Mr. Green/,въпреки,че виждам вече сте информирани.....Значи,успяхме да видим/макар,че е малко силно казано,щото почти прелетяхме през тях/следните градове-Габрово,Велико Търново,Русе,Силистра,Шумен и Търговище....И въпреки гадното и мокро време/само в Габрово беше хубаво времето-иначе май мъглата и дъжда ни следваха /,успях да видя едни страхотни мами и бебоци....Искам да кажа,че мама a witch ,която повече чете,и малко пише/а не трябва да е така Naughty/,е много сладка и слънчева мама-пък за Деница просто нямам думи..../дано не ме бият сватите,ама наистина е страхотна чаровница...и явно е много кротка... Flutter/......За Сиската-няма коментар,освен,че почвам да и стягам стаята за гости...и в най-скоро време я чакаме в Пловдив.....че то ние нищо неможахме да си кажем,е хора...че и двете сме едни "скромни и мълчаливи"....А,Божа е дно истинско съкровище/детето само се гледа, и ако има макар и още едно оплакване от нея-направо си я взимам у нас Heart Eyes/...За Сонка-тя вече е писала....ама направо съм толкова приятно сюрпризирана от нея...много точен човек....и тя е много приятен събеседник,но ме е яд,че неможах да намачкам Дидко,който така любезно проспа срещата,чеда можем да се наприказваме...Абе дете-мечта...Корнелия/която ми е отдавнашна слабост/ изобщо няма нищо общо със образа дето ви го налага-ако още веднъж само спомене за диети и  #2gunfire-тя изглежда като ученичка..и се чудя не я ли питат на кой са тия деца дето ги води с нея Thinking....А,за Еми-изобщо не са се изложили-ако и ние бяхме със сами-щяхте да видите какво значи срам и терсене поведение/пък и да не съм виждала деца през плет...та да го приема за ненормално Party/Еми е невероятна чаровница и много нежна/като мама си/...и съм сигурна,че ако беше малко по-нормално времето и имахме повече престой,щяхме да се разберем като хората Joy/абе,май пак ще идем.. bowuu/....иначе и една майска мама видяхме в Шумен и после имахме кошмарно пибиране през Шипка...но това няма да разправям....
Сега отивам пак да се боря със всички сили и средства,за да кача снимките.... и довечера ще намина пак....

# 237
  • Варна
Ех, Камбанска, не успяхте да минете през Варна този път. Жалко, ние сме си тук и чакаме  Simple Smile А как се държа Ивчо, как му понесе всичкия път? За вас не питам, защото явно мъжа ти е свикнал, а ти ми изглеждаш огън жена и няколко стотин хиляди колометра не вярвам да ти се опрат.

Пенелопа, обаждай се по-често. А за това че не се опитва да пълзи детето не се притеснявай -моята племенница първо ходеше в паяка а после се научи да пълзи. Всяко дете е различно. Вигантола давам в лъжичка с малко вода. Пусни някоя снимка да ти видим бебката. А ако си търсиш компания за разходка пиши на лични да разменим телефони. Аз и Нинани обикновенно излизаме около Червения Площад и Чаталджа или в Морската.
Деб, честит рожден ден! Много здраве и любов!  newsm59 newsm67  Gift
Люта чушка, ще пишем отсъствия  smile3503 Добре ли сте с Марти?
Честит имен ден и месечинка на Анди и честито и на другите месечковци днес   Party Time Tada  costumed034

Хайде лека вечер от мен и Криско, че трябва да се  cook

# 238
Честит рожден ден на Деб! От все съце ти пожелавам да си много щастлива, здрава и обичана!
ninani, и аз не съм давала пюренце само от тиква, а го дадох тиква и ябълка и после тикава и моркови на Ганчев /виждам,че не сте й фенове на тази марка, но аз за сега такива пюренца давам и нямам оплаквания/, естествено като първо бях въвела ябълката и моркова пооделно и знам, че новото е само тиквата, та ако недай си боже даде реакция, то ще е от тиквата. Пък ако имаш желание да дадеш само тиква, те сега са в сезона си и можеш да си свариш ти пюренце или да дадеш печена тиква на бебата. Peace
kambanska, добре дошла отново във форумчето! Благародно ти завиждам за обиколката, и аз много обичам да пътувам, но не ме огрява много, много откакто се е родила бебата.
Пенелопа, и на теб добре дошла Hug! И да не изчезваш пак за толкова дълго!

# 239
  • София
Сядам за сетен път да направя опит да напиша нещо.....
Първо да честитя рождения ден на Деб и на месечинките Божа и Джули!
Благодаря от все сърце  за пожеланията ви!
Преди малко се върнахме от консултация и да докладвам: 8300/ 71 см. Пораснал е с 500 гр и 1 см. Педиатърката каза, че това е много добре.
Започваме с месцето и после с попарката.
Понеж зел. пюрета си ги правя предимно сама ( имам домашни зеленчуци) питах дали мога да правя и месните-  не може  newsm78, нещо ми обясняма за начина на обработка, което не може да се постигни в домашни условия, после нещо за белтъчинит, аз нищо не запомних Rolling Eyes И се чудя доколко да разчитам на пюретата на Ганчев, че са с месо с необходимото качество. Нали все пак се взима от промишлено отглеждани животни, а те се тъпчат с антибиотици и хормони  #2gunfireАлтернативат е ясна... Money

Общи условия

Активация на акаунт