. До тук беше с Ганчев, за кой ли път се убеждавам в думите на една моя позната относно тия пюрета
. На всичкото отгоре не беше и добре смляно и на Марти започна да му се гади. Сега горкото ми дете получи колики (пюрето си беше в срок уж). От човек в производството знам, че пюретата с изтекъл срок на годност ги връщат за преваряване и ги пускат отново на пазара. Е това е пълна гавра със здравето на нашите деца. Умишлено не споменавам кой е човека, сещате се защо!!!
Не съм се вклю4вала тези дни, а само ви 4ета. Ве4е офицялно съм с М
, бях забравила какво е това не6то, ама ето не ме пропусна и мен. Оба4е от както ми доиде, внезапно ми намаля кърмата, та се 4удех дали е възможно да е от това
. Много неприятно, наложи се да размразявам кърма, оба4е моито звер4е не я 6те и доста се поизмъ4ихме тези дни. 6те видим как 6те я караме за напред, то ве4е трябва да се захранваме де, ама нали и това не става веднага, хоп и ве4е ям вси4ко, та маи 6те се помъ4им доста
. На вси4кото отгоре мъжо се разболя, с температура е и уажасно запу6ен нос, веднага го изпидирах да спи в другата стая, оба4е маи усе6там 4е аз съм прихванала от него и направо много се претиснявам за бебка. Днес и говоря от разстояние
, ужас. Моми4ета 4ета 4е в БГ се дава Вигантол на бебетата, а да ви кажа тука няма такова не6то. Не се дава ни6то допълнително и никои ни6то не казва. Хем съм у4удена, хем притеснена. А относно менингитната ваксина, тука се бие в третя месец о6те и трябва6е да е на две дози, но едната я смениха с нова ваксина, казва се pneumococcal и тя 6те се бие на два пъти през два месеца. Двете ваксини абсолютно се препоръ4ват. 6те ви пусна линк за ваксините, но 6те е на англииски, ако се интересувате, там пи6е за какво става на въпрос.http://www.immunisation.nhs.uk/article.php?id=44
. Ами това е за сега от нас, желая ви лек ден и целувки на вси4ки сладки дупенца
.
Сигурна съм, че има и други такива мами и ги поздравявам и тях.

. До тук беше с Ганчев, за кой ли път се убеждавам в думите на една моя позната относно тия пюрета
. На всичкото отгоре не беше и добре смляно и на Марти започна да му се гади. Сега горкото ми дете получи колики (пюрето си беше в срок уж). От човек в производството знам, че пюретата с изтекъл срок на годност ги връщат за преваряване и ги пускат отново на пазара. Е това е пълна гавра със здравето на нашите деца. Умишлено не споменавам кой е човека, сещате се защо!!!
,аз и без това се видях в чудо с тези пюрета/имам предвид всички марки/Днес например обиколих 3 магазина да търся пюре само от тиква ,и няма

/,е много сладка и слънчева мама-пък за Деница просто нямам думи..../дано не ме бият сватите,ама наистина е страхотна чаровница...и явно е много кротка...
/......За Сиската-няма коментар,освен,че почвам да и стягам стаята за гости...и в най-скоро време я чакаме в Пловдив.....че то ние нищо неможахме да си кажем,е хора...че и двете сме едни "скромни и мълчаливи"....А,Божа е дно истинско съкровище/детето само се гледа, и ако има макар и още едно оплакване от нея-направо си я взимам у нас
/...За Сонка-тя вече е писала....ама направо съм толкова приятно сюрпризирана от нея...много точен човек....и тя е много приятен събеседник,но ме е яд,че неможах да намачкам Дидко,който така любезно проспа срещата,чеда можем да се наприказваме...Абе дете-мечта...Корнелия/която ми е отдавнашна слабост/ изобщо няма нищо общо със образа дето ви го налага-ако още веднъж само спомене за диети и
-тя изглежда като ученичка..и се чудя не я ли питат на кой са тия деца дето ги води с нея
....А,за Еми-изобщо не са се изложили-ако и ние бяхме със сами-щяхте да видите какво значи срам и терсене поведение/пък и да не съм виждала деца през плет...та да го приема за ненормално
/Еми е невероятна чаровница и много нежна/като мама си/...и съм сигурна,че ако беше малко по-нормално времето и имахме повече престой,щяхме да се разберем като хората
/абе,май пак ще идем..
/....иначе и една майска мама видяхме в Шумен и после имахме кошмарно пибиране през Шипка...но това няма да разправям....
А как се държа Ивчо, как му понесе всичкия път? За вас не питам, защото явно мъжа ти е свикнал, а ти ми изглеждаш огън жена и няколко стотин хиляди колометра не вярвам да ти се опрат.

Добре ли сте с Марти?

! И да не изчезваш пак за толкова дълго!
, нещо ми обясняма за начина на обработка, което не може да се постигни в домашни условия, после нещо за белтъчинит, аз нищо не запомних
Алтернативат е ясна...