Мъчи се да сяда вече малкото ни ЮНСКО буболече

• 8 930
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте мами!
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА БОЖА И НА МАМА СИСКА ДА РАСТЕ ЗДРАВА И МНОГО ВЕСЕЛА!
чЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ И МАМИТЕ!
Аз давах само първите 2месеца Вигантол и сега още не давам по заръка на педито.Били сме с полузатворена фонтанела,а не трябвало и затова сме го спрели.Нашата хрема мина,а в момента нещо се караме на играчките  Joy
Аз днеска цял ден се занимавам с бюрокращина  ooooh! голямо чакане падна и татито гледа момчето като ме видя като се прибрах много ми се радва.
Лека нощ от нас,че тоя път май мене вика  Laughing

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 22:19 от sonka

# 211
  • София
Здравейте отново! Laughing

Една мартенска мама ми каза,че са и препоръчали да ваксинира бебчето си с две менингитни ваксини /на бебето са му били ДТК ваксините  полагащи се от Здравната каса/. Някоя мама има представа за тези ваксини?

Лека вечер Heart Eyes

# 212
Добър вечер мами!Днес записах Дани на млечна кухня Simple Smile.Утре ще опитаме за пръв път гозбите  Wink.Дано му харесат  Crazy.Чух  от много мами в квартала че са доволни и че децата им хапват с охота от кухнята yes.Честито на всички празнуващи newsm51.Ето снимка и от нас как се храним с кисел.

# 213
# 214
Еhttp://images12.snimka.bg/001622610.jpgто колко сме щастливи че сме на масата newsm47

# 215
  • София
Честита половин годинка на Божидара, нека расте жива, здрава и много щастлива!
Честито също и на Джули и Николас. Много щастие и здраве!!!

Здравейте и от нас!
Честити месечинки и половин годинки на празнуващите днес бебоци! Да са живи и здрави и само радости да носят на всички в къщи!
Да ви се оплача мамчета - след вчерашната ДТК днеска сме с темперетура 37,9 имаше милото преди малко. Аз давам Ефералган, но ефекта е временен. Ние миналия път нямахме темперетура, но педи ме предупреди, че всеки следващ прием се понася все по-тежко от организма на бебо /представям си на третия прием какво ще е Cry Cry/.  Сега се притеснявам кога ще я свали милото темперетурата, че е много кисела така. Има ли други бебчовци които са вдигали темперетура и колко дни ги държи това неприятно състояние? Ние вчера вечерта нямахме, но днес 24 ч. след ваксината вдигнахме.
Колкото до Вигантола и ние от октомври месец сме на 2 капки, а преди това бяхме на една, пием го откато навършихме един месец, по-рано не сме го почвали, то и толкова слънце имаше лятото, че така си го набавяхме витамин Д.
Сега педи ми каза да пробвам бебата с месни пюрета и по точно заешко и пуешко, да ама като не мога да намеря такива без масло или мляко, не знам какво де правя. Има ли някоя мама, която да е намерила такива без млечен протеин? Ако да моля да споделите на коя марка са. Тя педи ми вика, че докато пием противоалергични сиропи няма страшно, но на мен не ми се рискува.
didi_b, не се притеснявай дарлинг. Марти също изкара тежка реакция от ДТК-то. Панадол давам при Т 38.5. Явно някой дечица са по-чувствителни към ваксините. Hug

# 216
  • Ямбол
И моята педи ми спомена за менингитните ваксини.Но понежа бебка доста плака и не можах да разбера с подробности.Каза ми, че  другия месец /декември/ще ми разясни.Трябвало да си ги закупя. 

# 217
# 218
  • Пловдив
Добро утро, поспаланки  Mr. Green

Хаиде кафето и сладките тази сутрин са от мен.

Дано ви подействат ободряващо.
Пожелавам ви ден изпълнен с приятни емоции.
 Hug и целуФки от нас

# 219
Добро утро и от мен Wink Пепитка и аз споделям кафето Simple Smile Coffee

от сладките ще се въздържа, че преди малко слязох от кантара   Sick

хубав ден от мен  bouquet Heart Eyes

# 220
  • Варна
Добро утро! Grinning
Пепитка, благодаря за кафето и сладките Heart Eyes И аз се присъединявам

# 221
Ето ме и мен!  love001
Днес и аз съм раннобудните и ще пия кафе с Пепитка,Агнеша и Мари-Анна newsm44
Днес е Андреев ден и честитя празника на всички! Popcorn  party002 Tada
 Именниците още се спотайват май smile3503
                  Много  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny и разходки днес!

# 222
Леле, колко е хубаво сутрин да си пиеш кафето в приятна компания, макар и виртуална.Много са сладки бебоците, дето им направихме фотосесия тук във форума.А такива чудеса всеки ден се пускат - тортички, сладки, хубаво кафенце.Мила, Агнеша, много готин бебока, мисля, че е време да му сваляш кошарката едно ниво надолу, че току виж опитите му се оказали успешни.  bouquet Гледам снимки на хранещи се сладури сте пуснали.Моли по време на обедното хранене не я свърта - гледа телевизия и не се съсредоточава върху храненето, дърпа си лигавника, киха и плюе спанак навсякъде, опитва се да става и много странни звуци издава - бойни викове и после си се смее сама.По 1 час продължава храненето, направо краката ми изтръпват.Иначе се храни, спи и се люлее на нашето Уни-столче 8 в 1, направо златното чудо в моя дом, ето го и него.За съжаление в България никъде го няма, та ни е назаем, да са живи и здрави заемодателите  Laughing :

Моли се люлее сама в него като си свива и опъва крачетата и то съвсем леко и небрежно - столчето се залюлява и то доста силно.Тя е усвоила перфектно техниката и не се налага да стоя до нея и да я люлея.Такива ми ти работи.

# 223
 Здравейте и от нас мамчета и бебоци!
Благодаря на всички за отговорите  Hug Hug, темперетурата ни спадна май, от вчера вечерта не е имала.
Честит празник на всички празнуващи днес!

# 224
ДОБРО УТРО И ОТ НАС!
Пепитка,
мерсаж за кафето мила,ама от сладките и аз се въздържам ако искам някога да вляза в старите си дрехи Embarassed Sick
Люта чушка,къде се изгуби бе мила,тъкмо щях да питам какво става с вас,дано да сте добре и пиши по-често че ми липсваш! Hug
Аз не съм чула нищо още за тези допълнителни менингитни ваксини,но ние и без това сме назад с ваксините,другата седмица ще ни слагат втората ДТК,а така я мразя тази ваксина Close,макар че първия път не вдигна Т,но имаше голям отток на ръчичката,въпреки компресите!
Анеша,голям чаровник бебко,кога  ще се присъединиш към нас с Анитка,на някоя разходка Peace
СЕГА ДА ПОЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ И НА ТЕЗИ,КОИТО ИМАТ МЕСЕЧИНКИ ДА СА МНОГО ПОСЛУШНИ И ДОБРИЧКИ и много подаръци да получат!  bouquet smile3525 Two Hearts  ura

Общи условия

Активация на акаунт