Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 74 680
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Какъв лазер да избера-александритен или диоден с три вида на дължините?

# 556
Пробвай и двата и си прецени сама за себе си.

# 557
Благодаря, питам,защото четох,че александритния бил хубав,а диодния-компромисен.Минах 2 процедури с диоден и не съм доволна,та се чудя да продължавам или да сменя лазера.

# 558
Много зависи от конкретния апарат...
И аз съм на александритен ("GentleLase Pro") от доста време насам, но и от диодните лазери съм била доволна в миналото. Simple Smile

# 559
Здравейте, направих 15бр. процедури интим, мишници и седалище, както и 10бр. ръце и крака в Нирвана- Павлово. Лазера е диоден Primelase. Резултата ми е доста не задоволителен, като дори имам зони, като седалище, страни на бедрата и лакти, където окосмяването е тройно повече от преди започването на процедурите. Останалите ми зони има около 40% разредяване на окосмяването, но пак си има косми и за 10/15 процедури окочвах друг резултат. Друго, което се забелязва в зоните, които са в близост до третираната зона от лазера имам нормален мъх, като някой косъмчета стават по-тъмни и дълги стравнение с другият мъх, имате ли идея на какво се дължи, тъй като не получих отговор в студиото? Процедурите съм правила първата половина на 45дни, а втората на 60дни по съвет от студиото. Моля Ви, за съвет и препоръка, кое студио да избера и да отида за да продължа и най-сетне да има ефект, както и кой вид лазер да избера диоден или друг? Нямам хормонален проблем. Благодаря Ви 🙂

# 560
  • София
И аз имам процедури на ръце в същото студио и ефект няма.
Препоръчвам макар и не с ръка на сърцето върсус, защото поне може да редуцирате процедурите до 3 -4 годишно с тях.

# 561
Привет!
Изчетох доста от темите, но не намерих нова актуална информация за Trine Laser.
Имате ли мнение и съвети? Мисля да подложа мъжа си на такъв.

# 562
Имам 14 процедури интим и мищници, към момента окосмяването ми е около 10% от това, което беше, на мищниците дори бих казала 5%. Последните две процедури съм ги направила в интервал от 5 месеца, като интимното окосмяване започва да се усеща към третия. Това, че след 6-12 процедури няма да има никакво окосмяване ми се струват градски легенди, дори в центъра, където ходя ми казаха поддръжка веднъж годината след 6-8 процедури, което очевидно и след 14 не съм стигнала. Но ефектът е траен и осезаем, доволна съм. Ходя в Лазер център, работят с александритен лазер. На горна устна ходя на месец и половина, не знам колко процедури имам, над 12 със сигурност.

# 563
Нормално ли е след лазер на цели крака седмица и нещо по-късно да ме боли кожата при допир (особено горната част на бедрата, отвътре и отзад)? Например усещам дискомфорт при сядане, когато задната част на бедрата ми се допира в стола. Това ми е втора процедура на цели крака и не си спомням при първата да беше така. 🤔

# 564
Здравейте и от мен. В Благоевград отваря ново лазерно студио Gpoint. Има ли някой от друг град посещавал студио да даде отзив? Благодаря предварително.

# 565
Gpoint е франчайз услугата на д-р Лилия Гюдюлева из страната. Посещавала съм я в Пловдив и съм доволна от александрита там. Съвременни са и лазерите.

# 566
  • Mediterraneo
Нормално ли е след лазер на цели крака седмица и нещо по-късно да ме боли кожата при допир (особено горната част на бедрата, отвътре и отзад)? Например усещам дискомфорт при сядане, когато задната част на бедрата ми се допира в стола. Това ми е втора процедура на цели крака и не си спомням при първата да беше така. 🤔

За мен не е нормално. 1-2 часа след процедурата съм усещала дискомфорт по зоната, но не и по- късно.

# 567
Здравейте, искам да си направя електроепилация с игла,но живея във Враца и не намирам къде. Ако някой може да каже салон за електроепилация с игла някъде територията на Враца,съседните градове?

# 568
Мнения за g point?
И видях им цените днес. Уникално ниски.
Мисля си да пробвам. Диоден лазер. Четох за разлики м/у александритен и диоден, ми няма кой знае какви разлики.
Диодния даже за всякакъв тен е. Единствено при диодния след няколко дни окапват космите.

# 569
И аз да питам някой минал през този лазер - Alma Soprano Titanium?
Рекламират го като някакво невероятно чудо на техниката, невиждано Grinning

Общи условия

Активация на акаунт