Nail art 7

• 19 899
  • 399
  •   1
Отговори
# 285
  • София , Монтана
Хеее, къде сте бе хора, да несе изплашихте от леопарда!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
От този хубав леопард може ли са се изплаши някой?
Аз следя темата но в последно време не ми отава да правя декорации,а когато направя  нещо то нее хубаво.По късно ще ви покажа какво съм сътворила тези дни.От тази домакинска работа ниямам време за нищо.

# 286
  • На погрешната планета
Кате, много е яко smile3501

# 287
 Hug Здравейте! Ето още нещо от мен.

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1716194

# 288
Ето ме и мен. Така изглеждаха ноктите ми преди две седмици /декорацията е с гелове/

Виждам че някой ме е изпреварил със снимката на леопард  Wink
а това сътворих наскоро

# 289

Роди и на мен ми харесва по-вече втората декорация.   bouquet  Би ли ми обяснила по-подробно как се прави?  newsm10

Правят се четири точки с бял лак,отгоре бялата се слагат розови точки и с игла от вънка се дърпа към центъра.В средата на цветето сложих розов брокат.Другите по същия начин Hug

# 290
  bouquet Роди, благодаря ти много!

# 291
  • София
Оооооооооо Кате.. много ми харесва.. как ти ги ражда акъла.. аз не мога нищо да съчиня.. нещо хич ми я няма музата..
 Роди.. сега го мъча.. и розовото е страхотно.
Взех си убийствен червен лак на Флор мар и сега се чудя с какво да го комбинирам. newsm78 И черен и сив-много ситен брокатен си взех още.

# 292
  • някъде там
Браво,браво,браво на всички.
Много хубави неща пак Hug

# 293
Браво на всички творящи   bouquet
Наистина ви се възхищавам.
Кате леопардовото ми е любима шарка,много ми хареса браво  Mr. Green  bouquet
Роди мокрите ти декорации са убииствени ooooh! Страшно красиви снежинката е супер готина ама не мога много да схвана как се прави точно колко точки на къде издърпваш,обясни малко ако може  newsm78   bouquet
Бибинцето коледните ти декорации много ми харесаха особенно снежния човек а и тази розовата са много готини  Hug
Poohi твоята декорация ми изглежда много ефектна ама няма ли как да снимаш малко по отдалече да не е толкова размазано да го видим че така доста неясно.Иначе като цветове ми харесва аз си падам по по-ярките цветове  Mr. Green   bouquet
Тази вечер съм се наканила да се изрисувам ама да легне малкия и тогава дано успея. Хайде скоро ще има включване  Mr. Green Crazy

# 294
A не! Отказвам се! Crossing Arms    Close Няма да ви се покажа.  Намацах се ама мнооооооого грозно стана и няма нужда да ме гледате  Sick 
Ех че ме е яд хуч не ги мога тези мокрите Rolling Eyes Cry Close  Толкова ми харесват но не става и не става. Вярно че лаковете ми са скапани ама чак пък толкова да съм саката. с една кърфица боравя аз а вие? и с тънка четка пробвах все тая. Я някой можещ да сподели опит,колко секунди така се чака след като нанесеш лака и точките докъто почнеш да издърпваш?  newsm78 с острото на кърфицата нали не с главата? трябва ли да са по гъстички лаковете????  Rolling Eyes Embarassed  Ужас много ми е гадно така като не става и не става.Не че кой знае колко съм тренирала ама пак малко да беше станало като вашите Sick Cry
Хайде лека!

# 295
AВярно че лаковете ми са скапани ама чак пък толкова да съм саката. с една кърфица боравя аз а вие? и с тънка четка пробвах все тая. Я някой можещ да сподели опит,колко секунди така се чака след като нанесеш лака и точките докъто почнеш да издърпваш?  newsm78 с острото на кърфицата нали не с главата? трябва ли да са по гъстички лаковете????  Rolling Eyes Embarassed 

Аз ги правя по следният начин.
Най-важното е всеки пръст да се прави поотделно!!!
Примерно нанасяш основа, веднага слагаш избарият основен цвят капваш веднага 4 точки с друг цвят лак и пак веднага от средата където се е получило като тичинка с иглата или клечка за зъби без да натискаш я изтегляш през средата на точката навън и се получава като листенце. И така през всички точки. Но всеки пръст се прави поотделно защото докато си лакираш всички пръсти лака започва да съхне и нищо не става.
Да с острото на иглата
Лаковете не трябда да са гъсти. Аз всичките декорации ги правя с тънка четка от лаковете за рисуване и много рядко с инструмента за точки.
Надявам се да ме разбираш  Embarassed

# 296
  • На погрешната планета
Бибинцето, аз те разбирам, даже си го представям цветно, ама като започна да го правя и........... Sick.........не става и не става Close

# 297
колко секунди така се чака след като нанесеш лака и точките докъто почнеш да издърпваш?  newsm78 с острото на кърфицата нали не с главата? трябва ли да са по гъстички лаковете

Не се чака всичко се прави веднага, и да-всеки пръст поотделно. Аз ползвам карфица - с осторото разбира се, пробвала съм и клечки, и тънки телчета и даже косъм (гледах го някъде по ТВ отдавна). Пробвах и с четка от лак, на която съм оставила 3- косъма-нея я ползвам за точките обаче, и да се издърпват прави линии става, но са извивки тип "осморки"- не може с нея! Нямам професионална четка за рисуване и не знам как става с такава, но мисля че за мокри достатъчно добре става и с карфица.
За лаковете - от това какво искаш да постигнеш зависи и каква гъстота лак да избереш: Ако е рядък капката се разлива много бързо и става доста голяма, осен ако не искаш голяма точка-тогава с рядък лак е най-добре. Забелязала съм и че ако е рядък лака се слива с основата, което в един случай може да е нарочно търсен ефект, а в друг - не! Друго не се сещам да кажа, за да помогна и аз Simple Smile!

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 00:04 от t_lady

# 298
Бибинцето, аз те разбирам, даже си го представям цветно, ама като започна да го правя и........... Sick.........не става и не става Close

Точно и аз точно така правя както сте описали но не се получава  Rolling Eyes  Не знам защо  newsm78 #Cussing out  Всеки пръст по отделно ,веднага издърпвам с острото на кърфица....всичко.  Днес изках да е слято и сложих доста рядък лак но не се сля с основата както на Роди прекрасните работи Cry  Cry  Close

# 299
Браво на всички творящи   bouquet
Наистина ви се възхищавам.
Кате леопардовото ми е любима шарка,много ми хареса браво  Mr. Green  bouquet
Роди мокрите ти декорации са убииствени ooooh! Страшно красиви снежинката е супер готина ама не мога много да схвана как се прави точно колко точки на къде издърпваш,обясни малко ако може  newsm78   bouquet
Бибинцето коледните ти декорации много ми харесаха особенно снежния човек а и тази розовата са много готини  Hug
Poohi твоята декорация ми изглежда много ефектна ама няма ли как да снимаш малко по отдалече да не е толкова размазано да го видим че така доста неясно.Иначе като цветове ми харесва аз си падам по по-ярките цветове  Mr. Green   bouquet
Тази вечер съм се наканила да се изрисувам ама да легне малкия и тогава дано успея. Хайде скоро ще има включване  Mr. Green Crazy
Майчица,така наречената от вас снежинка(иначе замисъла е цвете Heart Eyes)я правя така:
нанасям основа тъмно син лак,веднага слагам четири големи точки светло син лак,след това слагам бели по-малки точки в края на светло сините точки,към средата и издърпвам към нея.След това от така получилите се вече светло сини листенца,само от него издърпвам нагоре.В центъра и отстрани слагам брокатени точки. ooooh!Дано го обясних разбираемо!
В петък ще правя годежна декорация newsm78 .Кажете си мнението,освен френски маникюр с декорация,какво друго може да се направи.Не го познавам момичето и не знам какво харесва?!
Ето още една измишльотина Laughing

Общи условия

Активация на акаунт