Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 77

• 42 869
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Питайте АГ. Ще ви посъветва най-добре. Ако не е дълъг път, аз бих тръгнала. В 6 месец  пътувах с кола 2 пъти по 20 часа. Зависи си от вас и нагласата ви, но и преценете да не е дълъг пътя, тъй като все пак е леко рисковано.

В 6 месец е едно в 9 друго. То буквално си чакаш вече. Аз също не бих тръгнала,но всичко е въпрос на личен избор☺

# 601
  • Варна
Благодаря ви за отговорите. Green Heart Честно казано и мен ме е страх и искам да съм си вкъщи по това време, но ММ е голям мераклия да пътуваме и много ми се искаше да му осъществя тази мечта. Ще трябва да го отрежа, какво да се прави.

# 602
Благодаря ви за отговорите. Green Heart Честно казано и мен ме е страх и искам да съм си вкъщи по това време, но ММ е голям мераклия да пътуваме и много ми се искаше да му осъществя тази мечта. Ще трябва да го отрежа, какво да се прави.
Най-добре да сте си спокойна вкъщи... почивки пак ще има, на всички ни липсват в тези месеци... Аз толкова задух имам напоследък и съм отпаднала, че и да има как да отида на почивка щях да съм парцал. А и това силно слънце и жега...

# 603
При 2ра бременност е много по -голям шанса да не дочака термин бебчо (така казват поне) а и много по лесно се стигало до пълно разкритие , та аз не бих рискувала след 7ми месец с дълъг път горещини са 1 непредвидени обстоятелства и не се знае на вас как ще се отрази... а пишкането през 10мин даже не го коментирам.. сама знаете и накрая колко ни тежи вече... та по скоро вече с бебчо отидете на късна почивка без да го показвате него на слънце Simple Smile

# 604
Момичета, може ли с бебо роден в края на юли да се направи една "късна" почивка? Море или балкан? Разкажете за вашата почивка с малко бебе? Не съм го правила с първото и нямам опит дали изобщо е удачно?

# 605
Може разбира се, имаше бебе на 40 дни на почивка кърмено в спа комплекс,  майката си се къпеше и забавляваше. Моята беше на 8седмици когато отидохме на вила в балкана чувстваше се чудесно, там за 1ви път спа 10ч , от тогава не се е случвало Joy . И си спеше по 3ч будеше се само за хапване.

# 606
Ние бяхме на море, когато бях в 8 месец и половина, но почивахме в Поморие, с опция, ако недай боже, се случи нещо, да идем до Бургас. Други дестинации далеч от големи градове не са ми били вариант. За Гърция не се престраших обаче. Иначе и двамата АГ-та, при които се следя казаха, че няма проблем да си направим почивката.

# 607
  • London
Момичета, може ли с бебо роден в края на юли да се направи една "късна" почивка? Море или балкан? Разкажете за вашата почивка с малко бебе? Не съм го правила с първото и нямам опит дали изобщо е удачно?

Може, даже е супер, защото най-вероятно ще спи през целия път Simple Smile Живеем извън България и пътувахме до БГ, когато бебето беше на по-малко от 2 месеца. Като за първи път се носят малко повече неща, но ако сте с кола е никакъв проблем.

# 608
Към тези които са раждали с окситоцин, наистина ли е толкова страшно и боли повече ? 🤔😩

# 609
Упойка ще имаш ли? Ако да, то не би трябвало да боли изобщо.

# 610
Здравейте,мами ! Бих искала да попитам някоя от вас работила ли е по време на бременност като фризьорка (боядисва коси)  и знаете ли дали това вреди на плода ? Благодаря ви !

# 611
Ще раждам в Хирургийте Пловдив , казаха ми че няма винаги анастезиолози на разположение . Дано изкарам късмет да ми сложат. Дори и с предварителна уговорка не можело. Използвали друг вид болкоуспокояващи , но не съм запозната какви са .

# 612
Ако не се лъжа, ще ви предизвикват раждане доста преди термин, нали?
Лошото е, че тялото и бебето не са готови за раждане и ако сте без упойка, наистина може да е доста болезнено. И шансът за усложнения също е по-висок, особено при първо раждане.
Не искам да ви плаша, дано всичко при вас да мине по най-лекия начин, но и не мога да кажа, че ще е леко, ако сте без упойка.
В крайна сметка, колкото жени, толкова раждания, при някои минава сравнително леко.

# 613
Термина ми е на 2 август ..

# 614
Към тези които са раждали с окситоцин, наистина ли е толкова страшно и боли повече ? 🤔😩
Пиши на лични ако искаш...

Общи условия

Активация на акаунт