Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 4

• 75 404
  • 579
  •   1
Отговори
# 570
Wahnsinn, зависи от индивидуалния случай, какви налични изследвания имате и т.н. Някои двойки могат да са подготвени с всичко , други може да имат нужда от повече време да се подготвят. Можем да бъдем малко по-полезни ако споделите малко повече информация за вашия случай, иначе пишете на имейла и в зависимост заетостта на координаторката ще получите отговор. Успех желая 🍀

# 571
Wahnsinn, зависи от индивидуалния случай, какви налични изследвания имате и т.н. Някои двойки могат да са подготвени с всичко , други може да имат нужда от повече време да се подготвят. Можем да бъдем малко по-полезни ако споделите малко повече информация за вашия случай, иначе пишете на имейла и в зависимост заетостта на координаторката ще получите отговор. Успех желая 🍀

Много благодаря за отговора - знам, че всичко е строго индивидуално, просто сякаш се успокоявам като опитвам да предвидя и планирам. Предполагам, че след първия имейл и уговорката за посещение ще се завърти колелото и ще се раздвижат нещата. Иначе им писах миналата седмица и се ослушвам за отговор. Отново благодаря за подкрепата!

# 572
Те миналата седмица бяха още в отпуска, на работа са от тази седмица и предполагам, че са заляти с имейли. Имайте търпение, ще се завърти колелото 🍀

# 573
И аз се глася да им пиша, но със страх от военното развитие и зачестилите атаки... Ще е полезна някаква актуална инфорация за работата на клиниката и ситуацията на място?

# 574
Здравейте, момичета! Имам нужда от инжекции прогестерон. По складовете е изчерпан, а имам за пет дни. Другата седмица ми предстои трансфер. Моля, ако на някоя от вас й е останал да се свърже с мен. Благодаря предварително!

# 575
Някой да се е върнал от там последните дни и месец да даде информация тук, ние ще заминаваме през Август, какво е положението след многото атаки от Русия през последните седмици и е силно притенително за нас.

# 576
Някой да се е върнал от там последните дни и месец да даде информация тук, ние ще заминаваме през Август, какво е положението след многото атаки от Русия през последните седмици и е силно притенително за нас.

Днес четох в групата във Вайбър , че е спокойно. Препоръчвам да се присъедините ако не сте .

# 577
Здравейте, отново, дами. Както писах и онзи ден в групата във вайбър, бяхме два дена в Киев за първоначална консултация ( 20 и 21.07) с пристигане на 19 сти и отпътуването 22 ри. Сутиацията е спокойна, животът си тече нормално. Има въздушни атаки, за които получавате предупреждение на телефона, но тамошните жители дори не им обръщат внимание. И ние игнорирахме някои и не сме ползвали убежище. Ние пътувахме Варна - Букурещ - Киев с влак. Директния спален влак Букурещ - Киев е сравнително удобно и чисто. Пътува се около 24 ч. ако няма закъснения. В Букурещ на жп гарата е като малък мол, има всичко, кафенета, супермаркет, малки магазинчета, пекарни и т.н. В нашия случай и на отиване и на връщане коловозите се обявиха на време и се ориентирахме сравнително бързо. Като цяло няма риск да се объркате, табелите са големи и лесни за проверка. Август месец живот и здраве ни предстои второто пътуване. Да не забравяме и клиниката. С две дума доволни сме. Организацията е на ниво. Посреща и ви изпраща шофьор на клиниката, координаторката е нон стоп с вас в клиниката. Приятни и търпеливи. Настаняването също ни хареса, ол инклузив, храната е вкусна, хаускипърките са много мили и отзивчиви, запознахме се с много двойки, имаше от Канада, Испания, Турция и от къде ли не. Доволни сме от пътешествието ни. Стискам палци и август да е гладко, въпреки всичко да не забравяме все пак, че страната е във война и ситуацията подлежи на промени.
Съжалявам за дългия пост. Успех, дами 🍀🌷

# 578
Здравейте, отново, дами. Както писах и онзи ден в групата във вайбър, бяхме два дена в Киев за първоначална консултация ( 20 и 21.07) с пристигане на 19 сти и отпътуването 22 ри. Сутиацията е спокойна, животът си тече нормално. Има въздушни атаки, за които получавате предупреждение на телефона, но тамошните жители дори не им обръщат внимание. И ние игнорирахме някои и не сме ползвали убежище. Ние пътувахме Варна - Букурещ -

Благодаря ви за изчерпателният отговор, това доста помага да се ориентираме в ситуацията.
Ние вече купихме билети за влака от Полша, първо от Варшава и след това от Пшелм до Киев. Иначе до Варшава със самолет от София. Ще пристигнем на 11.8 сутринта и мисля, че ще трябва да си тръгнем а 13.8 вечерта с нощният влак. Надявам се , че 11, 12, 13 са дистатъчни за първата визита.
 Направиха ли ви карио типа на партньора и на вас преглед на матката и изследвания?

# 579
Здравейте, отново, дами. Както писах и онзи ден в групата във вайбър, бяхме два дена в Киев за първоначална консултация ( 20 и 21.07) с пристигане на 19 сти и отпътуването 22 ри. Сутиацията е спокойна, животът си тече нормално. Има въздушни атаки, за които получавате предупреждение на телефона, но тамошните жители дори не им обръщат внимание. И ние игнорирахме някои и не сме ползвали убежище. Ние пътувахме Варна - Букурещ -

Благодаря ви за изчерпателният отговор, това доста помага да се ориентираме в ситуацията.
Ние вече купихме билети за влака от Полша, първо от Варшава и след това от Пшелм до Киев. Иначе до Варшава със самолет от София. Ще пристигнем на 11.8 сутринта и мисля, че ще трябва да си тръгнем а 13.8 вечерта с нощният влак. Надявам се , че 11, 12, 13 са дистатъчни за първата визита.
 Направиха ли ви карио типа на партньора и на вас преглед на матката и изследвания?
Прегледи и изследвания се правят според случая на всяка двойка. В нашия случай от партньора бе достатъчна само спермограма. Ние сме с женски фактор - НЯР и ми направиха базови изследвания, цитонамазка и в общи линии това беше при нас. Индивидуално е кой за какво точно се обръща към клиниката и според това се действа спрямо случая. Не се притеснявайте, на място са търпеливи и отговарят на всичко въпроси. Имаше една двойка от София с вашия маршрут. Казаха, че е поносимо за такъв дълъг път. Успех Ви желая. Ако нещо Ви притеснява винаги може да им пишете на мейл.

Общи условия

Активация на акаунт