Проблем със секса

• 10 394
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
  • Между гори и планини
Имам позната в подобна ситуация, младо и красиво момиче. И на нея ѝ казах , че само си губи времето и най-хубавите години, които няма да се върнат.
Да, една връзка не е само секс, но сексът и това е да е качествен, удовлетворяващ е много важно. Не сте на по 60 години, а на 25 , за да се примирите. Според мен, рано или късно ще разберете че нямате шанс. По добре рано, достатъчно време сте изгубили.

# 31
Аз нещо не разбрах - а вагиналните инфекции от кого ги лепвате, извинете, щом не правите секс с приятеля си? И това има ли нещо общо с тази внезапна липса на желание към него от Ваша страна? Питам просто. Да се намирам на приказки.

# 32
Те вагиналните инфекции се предават по полов път. Принципно.

# 33
Аз съм имала инфекции и без да съм правила секс.

# 34
Да речем, че не е нормално да ги имаме през 2 седмици в продължение на година-две и да се дължат все на отслабен имунитет, примерно...

# 35
А вариант да не го вдига от теб, а от друга има ли?

# 36
Да речем, че не е нормално да ги имаме през 2 седмици в продължение на година-две и да се дължат все на отслабен имунитет, примерно...

На какво точно се дължи вече това трябва да се установи.
Но вагинални инфекции не са само от секс, моля ви се Grinning
Може да се получи от лоша хигиена. От прием на много захари, използване на неправилна козметика дори.
И да, нисък имунитет също може да е причина.
В човешкото тяло бактерии винаги ще си има, но при слаб имунитет, тялото трудно се справя.
А ако се води полов живот и са през 2 седмици и все се лекува явно нещо не е наред. Поне в единия партньор.

# 37
Авторката май е студентка по медицина. Надали не е наясно как се получават постоянни вагинални инфекции.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 21:47 от Прекрасная Василиса

# 38
Възхищавам се на стоицизма и себеотрицанието на авторката. Две години да не правиш качествен секс, а след това да изгубиш желание на 25...Аз бих толерирала еднократна липса на качествена ерекция от притеснение с нова партньорка. Оттам насетне няма сила, която са ме принуди да стоя в подобна агония. Връзката ви е кауза пердута.

Общи условия

Активация на акаунт