Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 4/

• 36 750
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Имам усещането, че турските папараци участват в риалити предаването "Как най-сигурно да развалиш нечия кариера"!
Но нещо взе да им буксува "сценария". Време е "шоуто" да приключи!

Горкото момиче Сомейра, в какво само го въвлякоха.  Озова се в едно абсурдно положение.
В Туитър започнаха да творят бисери по този повод.

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 15:01 от БлагаВест

# 451
Стори от Керем

Ето и подробности

Ханде вчера е била с Нилайко на концерт на Aycan Koptur. Стайлинга на момичето е от Нилайко , а с Ханде са приятелки от сериала "Дървото на живота".
Много хубав глас има, много е талантлива. Nature Dizzy
https://mobile.twitter.com/allaboutercel/status/1532100366598283267
Aycan и Ханде

Aycan е решернала сторито на Ханде и е написала
И моята любов дойде ❤😍

# 452
Nature Sparkles Керем е сред видните имена, които вестник Lavanguardia представя за знаменитости с рождени дни през юни.

П.П. тази девойка ми заприлича в първия момент на СС Flushed Joy

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 12:44 от Margarita N.

# 453
Ново

Някои фенки така празнуват рождените си дни. Satisfied

# 454

та кой е застрашен тук, смее се gunfer, смее се kerem само тази жена се крие .... защо, защото тези двамата я поставиха в неудобна ситуация .... всичко за успеха и бизнеса на Керем .... аз хора как прощавам всичко......... спирам!
Hande момиче остроумие в главата си .... моля!

# 455
БлагаВест много точно каза за тия папараци. Те се занимават с ХанКер защото и Ханде и Керем бързо ги отрязват тия папараци и не им 6подеряг нищо а това Те се дразнят че нещо не им 6подеряг и те като нямат материал започват да им преписват най различни връзки за да може хората да ги четат и от там да печелят рейтинги. Но хората вече им разбраха лъжите еме бързо ги отсвириха.  Но те саэнагли и нахални и продължават да дълбаят.
Каквото става между Керем и Ханде си е между тях. И когато дойде времето което те преценят ще го споделят с феновете си  . За мен важното е те да са си заедно и да се обичат.
Сериала започва все по често да се рекламира и у нас. Само малко не ми харесва бг дублажа който са избрали за Еда и Серкан.

# 456
  • София
Хайде сега наред е Керем.   
Не дотам известният турски актьор Шафак Сезер, който обикновено се изявява в комедийни сериали, е недоволен от изказването на Керем за състоянието на турското кино. В предаването "Snob Magazin" Шафак Сезер реагира на думите на Керем Бюрсин. Бюрсин каза в интервюто за киното, на което присъства: „Чуждестранните актьори не мислят, че са нещо. Те не крещят: „Аз създадох световете“.
В отговор на Бюрсин, който разгневи колегите си, Шафак Сезер каза: „Той трябва да яде повече хляб, за да използва такива думи“.
Чудя се защо хората се ядосват, когато Керем казва истината? Този Шафак дори не е вникнал в това, което има предвид Керем. Много докачливи били тези безизвестни артисти. С голямо ЕГО. Струва ми се, че той трябва да яде повече хляб, за да достигне любовта и популярността на Керем. А може би, не е важно да се яде много хляб, важното е да се яде по-малко хляб и да бъдеш полезен в много социални проекти, за да стане известно името ти по света  с нещо полезно.

Скрит текст:
‼️ÇOK EKMEK YEMESİ LAZIM… .
📍Şafak Sezer, Kerem Bürsin'in sözlerine tepki gösterdi. Bürsin katıldığı sinema söyleşisinde, "Yabancı oyuncular kendilerini bir şey sanmıyor. 'Dünyaları ben yarattım' diye bağırmıyorlar" demişti. Meslektaşlarını kızdıran Bürsin'e cevap veren Şafak Sezer, "Öyle kelimeleri kullanması için daha çok ekmek yemesi lazım" ifadelerini kullandı. #şafaksezer #kerembursin

# 457
Днес за кратко в инстаграма на Ханде се появи това стори:

Малко по-късно Ханде го изтри и хареса пост в Туитър
И се появи ново определение за храброст: да имате акаунт в IG с почти 28 милиона последователи и да дадете мобилния телефон на вашата 2-годишна племенница, за да играе. 😂

# 458
Мики, благодаря ти, че припомни поста на Аквамарин за седмицата на Керем и инициативата в Туитър.
Не само забравих, ами разказах през последните дни всичко, което знам за Керем. А то не е много. Joy
Обаче сега се сещам, че тъкмо ще имам възможност да включа неща, които по-рано не успях.

Така. Започвам с попълването на "лексикона" Pencil
Въпросите ги слагам и на тази страница ако още някой реши да пише:

1. Моментът, в който реших, че съм му почитателка...
Не съм нормален фен, на някой може и да му е направило впечатление.Satisfied Загледах "Почукай на вратата ми", разписах се в темата, исках да идвам информирана в известна степен и да не се чудя какво си говорят съфорумките.
Накрая реших, че този човек ми е интересен и продължих.

2. Дума, описваща Керем - Слънце.
Усмивката и очите му чак се смеят, сигурно където влезе огрява и се откроява винаги в компанията.
/Не го оприличих на слънце само заради онова любимо съвпадение В очакване на слънцето с дъщерята на слънцето 🙃/

Снимки, на които ми харесва много, но от тази по-любима нямам Stuck Out Tongue Winking Eye

3. Любим цитат от Керем
"Няма такова нещо като перфектно, нито трябва да има. Красивото е с човешки недостатъци!" /по памет/

Наскоро четох и едно интервю, в което казва нещо от сорта "Давах сила на някого, получавах сила от някого". Много ми хареса и това.

4. Нещо за което му се възхищавам

Не е само едно.
• Казва смислени неща и много пъти ме е карал да си разсъждавам и след като затворя раздела...
• Радвам се и аз, че славата не го е главозамаяла.
• Подкрепя значими каузи. Мълчанието се приема като знак за съгласие, а той за нещата с които не е съгласен не си трае.
• Гледа на актьори, режисьори, сценаристи и т.н. като екип и не омаловажава техния принос.
• Показва уважение към феновете си Heart Eyes Това Мики го отбеляза преди месеци, как държи телефони сякаш той е помолил за снимка с феновете.

И най-важното, дава ни да разберем, че не е толкова идеален, та чак нереален и нищо човешко не му е чуждо.

5. Любим герой - Серкан Болат.
В други роли не съм го гледала, но припадам по Вампира. С онази визия ми е слабост.

6. Снимки със специални за него хора

7. Поздрав от мен няма Stuck Out Tongue Closed Eyes Не си падам по тези неща. По-точно бих му изпратила малко положителна енергия и мисли, никога не са излишни. И най-много да си драсна тук, в темата. Няма нужда да достига до него в мрежите, да тагвам и т.н. Не обичам да се занимавам и си признавам. Sunglasses

# 459
Здравейте прекрасен ден ви пожелавам Purple Heart
Стори на Гамзе с Ханде
https://twitter.com/allaboutercel/status/1532339666682318848?s=2 … ziSxvBtfCbZTW87HA

Нови стари снимки на Керем   Омур Сабунджоглу написала  „Красив човек... Сърцето му е пълно с доброта @KeremBursin “в споделянето на историята си

Хектор е на фризьор

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 15:56 от sani1212

# 460
Ново от Керем на стори

"Сърце на лъв и лоялността на вълк."

# 461
... и малко цвят Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 462
2. Дума, описваща Керем - Слънце.
Усмивката и очите му чак се смеят, сигурно където влезе огрява и се откроява винаги в компанията.
/Не го оприличих на слънце само заради онова любимо съвпадение В очакване на слънцето с дъщерята на слънцето 🙃/

Тъкмо пуснаха по радиото една слънчева песен и се сетих за този коментар на Марги. Нека е поздрав за всички , на които им е слънчево в душата. Nature Sunny

Страхотни нови снимки, но май не са обещаните снимки от Lеica камерата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 463
  • София
Не знам дали ви направи впечатление, но аз виждам, че Хектор на едната снимка е с козина, а на другата вече подстриган. Дали са от един и същи период преди и след подстригване? Определено с лятната прическа е много сладък.

# 464
  • София
Привет! Heart Eyes

Още малко за Керем:

Керем шегаджия и палавник Stuck Out Tongue Winking Eye

Керем, влюбеният мъж:  Heartpulse

"Когато любовта влезне в живота на човек, тя всеки път е много различна. Аз предпочитам да съм сам пет години, отколкото да имам много, но ужасни връзки. Много хора имат много глупави отношения, точно защото не могат да бъдат сами. Най-добрият пример за любов в моят живот беше този на моите баба и дядо. Те са имали връзка, която давам за пример и до сега. За мен любовта е, когато споделяш енергия с този човек."

Общи условия

Активация на акаунт