Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 4/

• 36 183
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover По малко от час и стартира нашия сериал и по българска телевизия!
Здравейте ,скъпи момичета! Purple Heart

Който е пропуснал ще навакса, макар че някои моменти вече ги знаем на изуст!

И все пак ще поглеждам / ако превода не ми е добре - има оригинал със субтитри/ Обикновено ми се губи чара от въздействието на гласовете - особено пък - КБ/ СБ.
Ханде е очарователна

Може би наистина най-добрата сесия. Purple Heart
Приятно гледане на първи епизод по БТВ Лейди Flowers Four Leaf Clover Flowers Cherries

# 676
# 677
Ханде напредва Wink
Липсват ми рекордите в Туитър и вълнението покрай тях Stuck Out Tongue Winking Eye

# 678
Превеждам ви нещо, което си харесах днес в мрежата и ми напомни за Керем Бюрсин. Innocent

Дори най-високото дърво може да падне!
Понякога забравяме да бъдем смирени и да сме благодарни за всеки ден. Земята се върти постоянно и днес може да си добре, но за утре не е сигурно. Затова е хубаво да помним, че трябва да сме скромни, независимо в каква позиция сме в момента.

В очакване на любимия ми първи епизод. Heart Eyes

gali-viki Hug

# 679
# 680
Колко пъти турските актьори са влизали в топ 5000, топ 1000 и топ 500 в световен мащаб в класацията на IMDb Starmetre.

Турция (подредено по нарастваща популярност)

# 681
На този линк утре ще можем да гледаме участието на Керем в срещата за климатичната криза. Участието му ще е между 12,30-13ч. Писахте и по-рано затова, но сега видях линка да споделя.
http://fastcompany.live/iklim/
Любопитно: Вчера (05.06) е бил Световният ден на околната среда. Световният ден на околната среда се координира от Програмата на Организацията на обединените нации (ООН) за околната среда и се провежда ежегодно от 1974 г. С участието на над 150 държави, този международен ден на ООН ангажира правителствата, частния сектор, гражданското общество, училища, известни личности, градове и общности, като повишава осведомеността и отбелязва действията за опазване на околната среда. 🌳
🌊🌊🌊

# 682
# 683
Минути до началото...

# 684
„Откривам себе си в платното винаги, когато имам възможност. Много съм щастлива, че мога да се съсредоточа върху рисуването и да правя нови рисунки в междинните периоди, които се случват в края на сетовете/снимките.“

# 685
Започваме Wink Всички на бТВ Лейди Wink

Sparkling Heart

Revolving Hearts

# 686
  • София
Да си пожелаем успех на старта на излъчването на СЧК в България.

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 21:56 от БлагаВест

# 687
  • София
Привет, прекрасни! Flowers Hibiscus

Точно в 21.33 часа българско време започна излъчването на любимия ни сериал "Почукай на вратата ми" по телевизия BTV Lady! Приятно гледане на тези от вас, които са решили да гледат сериала с озвучаване на български език! Още самото начало ми прозвуча доста странно с озвучаването, но се надявам, че на много телевизионни зрители ще им хареса сериала и семейството на феновете на сериала в България ще се увеличи! Аз както съм казвала, предпочитам варианта със субтитри! Gift Heart

Хубава вечер от мен! Nature Last Quarter Moon With Face

# 688
#HandeErçelxVogue
86.2K Tweets

Gift Heart

# 689
Ее, не, 🤣 пак няма да мога да гледам. Вали силно и почти през цялото време нямам сигнал, живот и здраве да е утре сутринта ще  наваксвам или ако го качват някъде и споделите линкове ще се възползвам. 🌺
Гласът на Айфер ми звучи най-странно за момента. Също и на Ердем.

Общи условия

Активация на акаунт