Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 4/

• 36 179
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Гледам, но ми е много странно и с дублаж не е моето. От една страна ми е хубаво и носталгично, но от друга ми става и малко тъжно като си спомня какви емоции изживявах.
Обадих се на баба да го гледа. Smiley

Чак ми се доревава. Animal Monkey Face

# 691
Нещо дублажът .... не е много ОК .... но ще свикнем Stuck Out Tongue Winking Eye

Sparkling Heart

# 692
Ее, не, 🤣 пак няма да мога да гледам. Вали силно и почти през цялото време нямам сигнал, живот и здраве да е утре сутринта ще  наваксвам или ако го качват някъде и споделите линкове ще се възползвам. 🌺
Гласът на Айфер ми звучи най-странно за момента. Също и на Ердем.

Значи, Марги, пак си намери оправдание. Не му е писано на този епизод и това е. Joy
Аз съм доволна от озвучаването , очаквах да е доста по-зле. Joy Както винаги резултатите зависят от очакванията, затова тръгвам с малката кошница напоследък за всичко. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 693
Марги, явно първи епизод ти е табу Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 694
Тази вечер bTV Lady ще си вдигне рейтинга. Stuck Out Tongue Winking Eye Като гледам всички сме пуснали да видим 1ви епизод, независимо дали ще гледаме занапред или не. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 695
Сутрин времето ме притиска, но ще си чакам повторението докъдето мога да изгледам поне него Stuck Out Tongue Winking Eye
Обичам ги аз тези 45-минутни епизоди, оригиналните ми идват дълги и отегчаващи.

# 696

Gift Heart

Малко фенско творчество Wink

# 697
Кога е повторението сутрин? За ранобудните като мен, които водим децата до детската питам 😀

# 698
Първи епизод ще го излъчват три дни, така че все ще хванеш нещо от него. Satisfied А си ранобудна, утре в 7 е повторението.

Едит: Магия, отговорила съм случайно, преди да те прочета.

Sparkling Heart

Мики, днес нямам спирачка. Като отвързана съм. Да изписваме ли темата или за утре да го оставим? Satisfied

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 22:23 от midnight__sun

# 699
Напредваме Wink
#HandeErçelxVogue
90.8K Tweets

Revolving Hearts

# 700
# 701
Слънце, нямате грижи, може и днес. До към 2ч съм на линия. Joy Ти не омръзна ли на себе си ? Защото аз си омръзнах , голяма активност днес, но Ханде е виновна като прави такива хубави фотосесии! Joy

# 702

Говорим с луната Nature Full Moon With Face

# 703
Дори Арабите отбелязват, че тази вечер "Почукай на вратата ми" стартира в българския ефир по Бтв лейди Wink

Gift Heart

# 704
  • София
Привет и от мен!
Не искам да звуча много черногледа, но дублажът НЕ ми харесва! Imp Не ми се струват подходящи гласовете на артистите-четци! Нито на Еда, нито на Енгин, нито на Айфер, на Лейля... да не говорим пък за Серкан! Не! И артистите просто четат, а не играят с подходяща емоция текста! Жалко! Ще скапят хубавият ни сериал! И не знам защо, някак не чувам музиката, може би от заглушаването на оригиналните гласове. Thinking Няма да го гледам, само ще се ядосвам и ще търся кусури!

Общи условия

Активация на акаунт