Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 4/

• 36 189
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Слънце, нямате грижи, може и днес. До към 2ч съм на линия. Joy Ти не омръзна ли на себе си ? Защото аз си омръзнах , голяма активност днес, но Ханде е виновна като прави такива хубави фотосесии! Joy
Скрит текст:

Как да не съм си омръзнала? Имам чувството, че всеки пост е мой и съм окупирала темата. Satisfied

Бях забравила как си го командва Еда от ден едно. Stuck Out Tongue Closed Eyes
За тази вечер толкова от епизода.

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 22:42 от midnight__sun

# 706
Слънце, по същия начин се чувствах на рд на Керем - сякаш съм окупирала темата. 🤣 Но толкова хубави подаръци имаше, пък и аз се включвам докато имам какво да кажа.

# 707

Новият сериал на Айше започва утре по Фокс. Излезе ми в туитър реклама и какво да видя, роклята на Еда отново е в употреба. Joy

Дилеми, щом чак Черешка сложи значи положението е сериозно. Stuck Out Tongue Winking Eye Не искам да те навивам да гледаш, но с времето се свиква с гласовете. Като цяло в България сме добре с дублажите, в Русия мисля, че все още се озвучават от 1 човек, 1 човек чете всички реплики на всички герои. Joy

# 708
Добре, че сте вие, момичета! Аз съм много благодарна за всичко, което споделяте за нашите любимци и за хумора и постоянството! 💖 Аз се информирам само от тази тема!

# 709
Бих ви попитала как завърши епизода, но то като не съм го гледала досега целия сигурно и да ми отговорите няма да се сетя Joy

Магия, намираме за какво да си говорим, пък и информирацията за двамата е събрана на едно място Purple Heart

# 710
Браво, Марги! Stuck Out Tongue Closed Eyes Как завърши епизода? Satisfied

Това предполагам, че ще ти върне спомените.

# 711
И аз да си кажа...
Олекна ми някак сериала,все едно съм на театър!
Никак не ми харесва това озвучаване,но добре,че си знам какво следва,и как звучат гласовете им!
Пък и толкова кратки сериите....Оф,дано да свикна!
В противен случай ще си го гледам пак на лаптопа със субтитри!
Хубава вечер на всички!
До утре за втора серия!!!

# 712
Слънце, за тази вечер имах предвид 😆

# 713
Марги, илюстрирам ти. Joy

Отиват на служебен обяд на Серкан, но са с белезници, затова и Еда го придружава. Качват се по стълбите , защото тя има фобия и до там.
За утре предстои тази сцена. Joy

# 714
Слънце, за тази вечер имах предвид 😆
Satisfied

Flowers Hibiscus

# 715
В тренда на 10 държави и 100 000 туита. Nature Dizzy

Магия, радвам се, че ни четеш. Рядко се появяваш и редовно си мисля, че си се отказала от нас. Joy
Дилеми, виж и Усмивка не е доволна от дублажа, но ще му даде още един шанс и на утрешния епизод. Хайде и ти втори опит. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 716
Друго си е с истинските гласове, но на мен лично няма да ми е трудно да свикна и с тези.
Мики, благодаря, че онагледи.🌻

# 717
Момичета, сега се сетих, че утре имам задачки през деня, ще съм на линия след 17 часа, а пък Керем нали има участие по обяд за климатичната криза. Виждам, че доста напреднахме със страниците, не знам колко ще сте активни през деня.. Утре след 17ч ще мога да пусна нова тема или ако искате сега, ако сте на линия още?Thinking

# 718
Мики, не знам ще успеем ли, но поне да опитаме, за да не ни мислиш утре...

# 719
Да качим една по една новите снимки на Ханде от днес и сме готови. Joy

Общи условия

Активация на акаунт