Отговори
# 60
Момичета, много ви благодаря  Hug . Радвам се, че ви има! Целувки на най-хубавите дечица-юнчета Simple Smile
Влизам за малко, че преди малко се прибрах от работа и отивам да спя Simple Smile Мъжете вече спят Simple Smile
Лека нощ  Hug

# 61
Добро утро.
Сънчо, не че незнам, как съм го написала звучи все едно за първи път чувам Не- Хотче е писала за мамите да си разменим играчки за елхите за това съм ЗА и аз съм купила за детенце подаръче вече.

# 62
  • София
Многознайнице, първоначално помислих, че Съкровищницата се е прекръстила, после като видях "гадна и зла" помислих, че е Изабела (нали тя все се кръщава, че е зла, но не е  Wink), и като погледнах постинга, че пиеш кафе с Мели на колене, чак тогава разбрах  ooooh! Голяма конспирация рано сутрин  Thinking

Мацки, видяхте ли тази тема? Бети, спешъли фор ю  Hug

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 09:33 от Хот Ели

# 63
  • някъде ... тук ...
Кой е Многознайница?
Али, ти ли си се законспирирала newsm78

# 64
 ThinkingА аз защо не виждам никаква Многознайница - къде видяхте........................... newsm78 newsm78 newsm78

# 65
ThinkingА аз защо не виждам никаква Многознайница - къде видяхте........................... newsm78 newsm78 newsm78
На 3-тата страничка втория отговор е АЛИ & МЕЛИ- Многознайница
големи дедективи Wink

# 66
  • София
Наистина сте големи детективки  Sunglasses,голямо проучване е паднало,ама да бяхте погледнали в подписа,имената на децата са там!Не съм се крила,просто малко промяна и това е!
Да се похваля вчера бях на лекар /присъстващите на срещата знаят за какво говоря/ и слава богу всичко е ОК!И понеже вече не си мисля глупости реших да си променя имиджа!
Сега да Ви подхвана по-сериозно за срещата!Аз си мислех,че другата неделя е трети,ама то било тази.И понеже виждам,че не се гласува,а някой беше попитал за торта,тя трябва да се поръча днес или най-късно утре.Кофтито е, че в неделя сладкарницата я отварят в 10 часа,а дали ще докарат тортата до 10.30-10.45 newsm78!
Сертификат ще ми дадат,а тя е за 14-16 парчета стандартни триъгълни.Само се притеснявам дали на всички ще се хареса,защото аз харесвам леки торти /много рядко ям/,а не тежки и мазни. Та казвайте да поръчвам ли и какво правим?

# 67
  • някъде ... тук ...
Здрасти Многознайнице Hug
Аз нищо не съм търсила, само прочетох поста на адашката Sunglasses
Браво за прегледа newsm10
Според мен трябва да питаш на място за тортата и докарването й до 10.45. Аз съм за лека торта Peace

# 68
  • София
След около час ще излезна за кухнята и мога да мина от там и да проверя.Има и вариант да я поръчам за събота и тогава да я взема и да стои един ден в хладилника.По принцип съм виждала,че им докарват тортите към 12 часа /цеха им е в Княжево,а не на място/,затова се притеснявам за неделя,но ще проверя. Дано се включат повече мами за да се знае и някаква бройка на парчетата и за кога да поръчам.

# 69
Eхааааа, колко променени имиджи - т`ва много смешно звучи на български, нали hahaha Joy

Засърбяха ме и мен ръчичките Crazy

# 70
Здравейте най-прекрасни от прекрасните!
Желая на всички много красив ден, днес моя прекрасен мъж е роден и искам да почерпя!  party023 beer2 Popcorn

За съжаление няма да се видима на партито, понеже ще работя и двата почивни дни  Cry

Работя по новогодишната кампания на голям клиент и е лудница. Надявам се и годишните премии да отговарят на положения труд  Wink

Целувки!

# 71
Многознайница, каквото решиш за тортата и каквато я харесаш аз притенции нямам  Naughty

Лилу да ти е жив и здрав мъжо само да те радва и много щастливи мигове  bouquet

# 72
  • София, център
Лилу, честито!

Мацки, на място ли се плаща за партито, предварително ли се събират пари някакви?

# 73
Лилу, да ти е жив и здрав и много да се обичате и уважавате!

# 74
На гости съм в братовчедката, преди половин час кандисаха да заспят и двамата бебешори.

Лилу, да ти е живо и здраво мъжлето, винаги много да се обичате и да си се радвате един на друг и на децата.

Хотче, мерси за инфото. Деница ще дойде ли на партито?

Нансен, нищо не се дължи предварително. Аз дадох 20 лева капаро, това беше нужно само.

Инес, радвам се, че всичко е минало благополучно. Относно тортата - да е лека си е супер, моето мнение е да поръчаш стандартна торта, не по-голяма - 12 ли колко там парчета, звучи ми предостатъчно. Дори и по-късно да дойде, може да отскочим да я вземем - нали е близо до Барбароните?

Общи условия

Активация на акаунт