*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, - тема 6

• 18 415
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Епизода беше супер! Хареса ми сцената на дивана, когато Зехра попита какви са неговите планове, какво мисли да прави. А той отговори, че още няма отговор- отговора е този на Зехра, дали ще приеме предложението.
Момичето от сета пусна снимки и каза, че са снимали най-хубавата сцена на Зехсер ето тук:
Аз много се развълнувах

# 16
  • au bout du monde
Да, всъщност онази снимка, която пуснаха не е била последната им сцена . Явно са имали предвид, че са приключили снимките за деня.
Вчера цял ден са снимали до полунощ. Останах с впечатление, че за нея това бил най-хубавия спомен, а не за сцената 🤔 а за деня прекаран с Дениз.

Снощи имаше драма, че Чаалар не искал да говори с едното момиче и я подминал. После се оказа, че той я знаел отпреди и тя била писала неща за него. В крайна сметка Дениз я викнала във сградата и момичето говорило с него.

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 09:09 от La Libellule

# 17
Направо си й казал, че го линчувала. 👿 И аз бих я подминала, ако пише гадости за мен, а после идва да иска снимка. Подобно поведение ми се струва доста нагло.
Аз снощи не можах да гледам и сега наваксвам. Не мога да чакам превод - преведените епизоди през ваканцията им, когато няма да има нови.
Ура! Първи!

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 10:17 от 6brn

# 18
  • au bout du monde
Важното е, че сме били Присъда и имаме покачване навсякъде.
На 3то място ме в тотал за седмицата. Голяма разлика обаче между 2ро и 3то място.

Наистина нагло поведение, дано поне му се е извинила. Дениз обаче е толкова мила, добре че е била тя, за да викне горе при тях и в крайна сметка са говорили. Всъщност е спасила него от линч, защото всички бяха започнали да го обсъждат колко лошо се държал.

Много се бавят преводите, но поне ще ги има скоро.

И аз имам 2 епизода да гледам и вчерашния и последния хахаха май юни месец ще си ги гледам на спокойствие.

Зад кадър с Дениз Laughing https://twitter.com/Dreamdenizbays1/status/1528644854493892608?s … DCfLGV5LUcOAh0Wbg

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 11:17 от La Libellule

# 19
Момичета, а ние кога ще ходим на сета, 🤔 само турските фенове им се радват 😟
Аз предлагам лятото в Измир 😂

# 20
  • au bout du monde
45 епизод

https://m.ok.ru/video/3370915072576

Нека видим къде ще бъдат те и тръгваме веднага 😆

# 21
Чаалар си каза Измир, да си довършва филмовия проект, над който работи.
Сигурна съм, че и на двамата им е мъчно за дома и за нормални човешки неща като спане в собствено легло, така че поне част от почивката ще са си вкъщи. Въпросът е кога 😎

# 22
  • au bout du monde
Замислих, че защо не казва категорично дали продължава в 3ти сезон.
Предполагам другия епизод Сердар ще пострада и няма да се знае жив или мъртъв ще е. Ще чакаме на есен да разберем продължава или не.

Остава да разберем точния адрес и да им ходим на гости.Laughing

Над какъв ли проект работи:thinking:

# 23
Разказа го в интервюто преди наградите. Негов собствен филмов проект, той ще е продуцент и още куп неща, било подражание на любимите му филми. Не бил сигурен дали ще успее това лято да го направи. Журналиста го пита дали през ваканцията ще прави нещо за платформа и Чаалар отвърна "Предложение ли ми правите?"
Не звучеше като да мисли за друга роля, директно заговори за своята идея.
Утре вечер е наградата в Анкара и ако отиде, сигурно ще отговаря на журналисти.
Дениз тези дни е изненадващо активна в мрежата. Не го казвам с лошо, радвам й се

# 24
  • au bout du monde
Дениз както е активна и изведнъж изчезва. Миналото лято целия юли я нямаше никаква.

Добре, че е тя да ни споделя разни неща. Не знам дали други правят толкова, за да зарадват феновете си.

# 25
Вярно, че утре са наградите в Анкара. Те обаче обявиха само тази за най-добър сериал, няма ли да има актьор и актриса, двойка? Може довечера да ги качат.. чакаме

# 26
  • au bout du monde
И Дениз вече е с цветен маникюр...от всичко по малко 😁

Езги е с нова прическа.

Детето пак ли по пижама 🤔 и тя е снимала във високата сграда.

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 18:03 от La Libellule

# 27
И Ямур ли била на сета с тях. Аз си мислех, че са само двамата и там ще и предложи...
Чаалар си обнови визията, Дениз с шарени нокти. Снимките са приключили значи

# 28
Чаалар пак е минал през италианското посолство.

Новата визия е от фризьора в Измир - т.е. вече да се прибрали

# 29
  • au bout du monde
Още едно танцувално видео
https://instagram.com/stories/rilldylic/2844600945581651388?utm_ … shid=MDJmNzVkMjY=

Какво пък прави в посолството?

Общи условия

Активация на акаунт