Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 5 тема

• 26 983
  • 783
  •   1
Отговори
# 225
Можеш да пробваш в офис, да. Но стария не можеш веднага да го върнеш, трябва да имаш заявка за куриер от тях.
Е , то така излиза , че пак трябва да плащам за втория бански....

Много смотано е направено така

# 226
На мен ми се случи нещо тъпо, със сандалите си поръчах една червена миди пола Working beauty, нямам къде да я нося, но просто имах мерак да я видя на живо....първо, че цвета не е класическо червено, а някакво малиново, второ при опит да я обуя се разцепи шева под ципа, около 2-3 см. Даже не съм напъвала, не ми беше тясна, просто не знам как стана. До сега никога с никоя дреха не ми се е случвало такова нещо, а винаги поръчвам един и същи размер. И като им се обадих, казаха, че като я получат ще проверят дали проблема е от мен или от тях и тогава ще ми върнат парите. Лошо ми стана, 70лв да изгоря...няма да е много приятно. Даже скъсаното мога да го зашия сама и дори няма да се вижда, но е некоректно и реших да си им кажа по телефона нещата, както са, ама те ме притесниха...

# 227
Ако поръчаш М размер по еконт примерно /защото имат пробни, а Спиди почти навсякъде няма/
можеш да върнеш веднага, защото имаш опция да отвориш и пробваш преди да платиш!
Но ако решиш да връщаш С размер не може да стане веднага, защото е един вид стара поръчка, която ти вече си приела и платила, а те трябва да са уведомени, че изпращаш нещо към тях.
Ако можеш нещо през профила да направиш за връщане, но нещо много бавно им отчита системата доставките ..
Иначе на по-стари поръчки имам бутон за връщане и за замяна, но не знам дали така се пуска заявка за куриер, трябва да ги питаш.
Скрит текст:
Можеш да пробваш в офис, да. Но стария не можеш веднага да го върнеш, трябва да имаш заявка за куриер от тях.

# 228
Иначе - загледах тези панталонки https://alessa.bg/forever-and-a-day-ks-pantalon-green?current_category=new

Искам само да видите как са снимани.. Просто без коментар. Ако човек може да прецени по тези снимки..

# 229
На мен ми се случи нещо тъпо, със сандалите си поръчах една червена миди пола Working beauty, нямам къде да я нося, но просто имах мерак да я видя на живо....първо, че цвета не е класическо червено, а някакво малиново, второ при опит да я обуя се разцепи шева под ципа, около 2-3 см. Даже не съм напъвала, не ми беше тясна, просто не знам как стана. До сега никога с никоя дреха не ми се е случвало такова нещо, а винаги поръчвам един и същи размер. И като им се обадих, казаха, че като я получат ще проверят дали проблема е от мен или от тях и тогава ще ми върнат парите. Лошо ми стана, 70лв да изгоря...няма да е много приятно. Даже скъсаното мога да го зашия сама и дори няма да се вижда, но е некоректно и реших да си им кажа по телефона нещата, както са, ама те ме притесниха...
Аз миналата година получих една тениска и още на първото обличане й се разши кончето на подгъва на ръкава и започна да виси. Без да напъвам, без изобщо никакъв натиск. За щастие имам шивач в семейството и го оправихме. Не съм им се обаждала, защото това става след като съм свалила етикета.
Би трябвало да ти върнат парите. 🙂

# 230
Иначе - загледах тези панталонки https://alessa.bg/forever-and-a-day-ks-pantalon-green?current_category=new

Искам само да видите как са снимани.. Просто без коментар. Ако човек може да прецени по тези снимки..
Първата снимка е единствената, на която въобще се вижда нещо от тези панталонки. Даже тая в гръб за кво ни е, да видим, че гащите са по-къси от блейзъра и не се подават ли? 😁

# 231
Точно това имам предвид.. Абсолютно безумно! :Д Иначе и аз мисля, че ще ти върнат парите..

# 232
Ако поръчаш М размер по еконт примерно /защото имат пробни, а Спиди почти навсякъде няма/
можеш да върнеш веднага, защото имаш опция да отвориш и пробваш преди да платиш!
Но ако решиш да връщаш С размер не може да стане веднага, защото е един вид стара поръчка, която ти вече си приела и платила, а те трябва да са уведомени, че изпращаш нещо към тях.
Ако можеш нещо през профила да направиш за връщане, но нещо много бавно им отчита системата доставките ..
Иначе на по-стари поръчки имам бутон за връщане и за замяна, но не знам дали така се пуска заявка за куриер, трябва да ги питаш.
Скрит текст:

Благодаря ти. Ще се консултирам с тях .

А относно снимките с панталона е пълен смях в залата. Пълно безумие за такъв бранд ! Направо се излагат.

# 233
Е , бранда е известен само у нас , в чужбина няма да пробият защото доставката е бавна . Иначе са страхотни .

# 234
А да не говорим за качеството на снимките. Предполагам са правени с великите айфони, толкова размазани .. ужас!

# 235
Да се похваля с този разкошен панталон. Както предполагах, ще ми хареса, на вълна широки панталони съм. Единият топ категорично не е за моят широк гръб, но това не значи, че дрехата не е хубава. Телесният топ мисля да оставя за къси дънкови панталони и поли ще стои добре. Доволна съм от размерите: горните L не са тесни, панталон М си отговоря. Ще се скъсява, бях се подготвила психически.

Дали мисля, че си заслужават парите?
Панталон 100 лв да, топ 70+лв не.

# 236
Панталона е прекрасен, и аз все го гледам, също и дългата пола в този принт!

# 237
Те са снимали визия, а късите панталонки не са нов модел - разцветки са на черните панталонки от последната колекция, там има и клипче как изглеждат.
https://alessa.bg/forever-and-a-day-ks-pantalon
Отделно са снимали на тъмно, без светлина и като са добавили и FaceApp е станала манджа с грозде.

Море, супер ти стоят сандалите! Като ги видях за първи път на крака на Мими си помислих  боже колко грозно изглеждат, но те са правени за крак като твоя! Ти ми промени визията за тях! Със спортна рокля, например, ще са мега!

# 238
  • Варна
Според мен няма да ти направят проблем.

# 239
  • Пловдив
Не може да приемете частично пратка от тях, питала съм куриера. Трябва да платите всичко и след това връщате и чакате възстановяване на сума.
Аз заради това съм връщала цели пратки, издразних се, че трябва да платя всичко, макар че примерно едното не ми е станало, а другото ми стои добре.

Общи условия

Активация на акаунт