Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 5 тема

• 26 621
  • 783
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Мен ме кефи също, но на 160см височина сигурно ще ми се влачи, а и да го скъся едва ли ще ми стои добре. Високи обувки не нося в ежедневието си, само по поводи, определено не е за мен. Но то е пълно с дрехи, които ме кефят и никога не бих си купила Grinning

# 61
И аз съм 160см ама пък си мисля, че може и да стои добре, ясно че ще трябва да се скъси...и с един ток 10-12см ставаш 170см и панталона като покрива обувките и много издължава фигурата...не знам. Доста ми харесва и се чудя дали да не го поръчам, ей така да го видя на живо и дано ми мине мерака да го имам и да го върна. 😁

# 62
Панралонът е супер. И аз го заглеждах.

# 63
Аз пробвах един такъв и знам , че тези ще са ми дълги и не бих поръчала . С високи обувки става . Много хубав цвят .

# 64
Явно Мими и Мая пак са някъде... мееега бавно обработват поръчки и замени на налични неща. 🤦🏼‍♀️
Една поръчка от преди повече от седмица (с доставка 1-3дни 😂) все още се обработва, а едно връщане за замяна пак от тогава още не могат да ми кажат дали изобщо е при тях.

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 12:55 от Tedi Angelova 702409

# 65
Е , то това къде са те , какво значение има с бавните поръчки ?

# 66
  • Варна
Знам, че темата е Алеса, ама няма тема за Авин, а пък си мисля, че тук ще намеря фенове и на Авин, та да попитам - това якенце съм му хвърлила око. Дали е имало изобщо XS или размерът започва от S? Някой ако го има може ли да качи снимка или да ми прати на л.с Innocent
Скрит текст:

# 67
Само написаните размери предполагам има или е имало . Гледам иначе Юнона са пуснали хубави модели .

# 68
Юнона имат хубави модели на по-нормални цени, но не пазарувам от тях, защото вечно всичко им е изчерпано и нямам нерви, записвам се за имейли, то все няма, ако се появи нещо изчезва....абе ужас. Ако искам нещо като сет, винаги едното ще е изчерпано, ВИНАГИ!

# 69
От Авин никога не съм пазарувала и макар, че моделите им на 90% се припокриват с тези на Алеса, още не мога да се навия да си купя нещо от тях.
Ама май е модерно на фотосесии да излизаш от разкъсана хартия 🤪 и това им се припокрива с Алеса.

Prodaljavame, ами когато Мими и Мая са заминали нанякъде ми е направило впечатление, че работата по поръчките става оооще по-бавна... може и да си въобразявам де, просто досега все е съвпадало🙂

# 70
  • Варна
И аз им харесвам някои моделчета, но винаги са ми големи нещата им. Ето сега ми харесват едни якенца, ама като видя one size и ми става ясно.

# 71
Няма да сбъркате, ако си поръчате от Avin. Аз тях повече ги харесвам и имам повече техни неща.
От Авин никога не съм пазарувала и макар, че моделите им на 90% се припокриват с тези на Алеса, още не мога да се навия да си купя нещо от тях.
Ама май е модерно на фотосесии да излизаш от разкъсана хартия 🤪 и това им се припокрива с Алеса.

Prodaljavame, ами когато Мими и Мая са заминали нанякъде ми е направило впечатление, че работата по поръчките става оооще по-бавна... може и да си въобразявам де, просто досега все е съвпадало🙂

# 72
Следя темата от последните 3 теми и от 8-10 снимки, които тук са публикувани, никоя не стои Уау на дамата. Ще се радвам да оборите, било и ти по субективни критерии. По нищо не личи, че показаните тук дрехи носят по-висока стойност от Orsay да кажем
Получих този панталон и е страхотен като материя и кройка, за мен и цвета, понеже съм на жълта вълнa
https://popov.fashion/damski-pantalon-122502-4

# 73
[/img]Аз не претендирам, че ми седят wow дрехите, въпреки че съм 168 на 48 кг, но се чувствам много удобно в тях. Харесват ми определено и въпреки че съм вече на 40, не знам дали скоро ще се откажа от тях, ето две мои снимки от последните дни с техни роклички, мисля че седят ок:
[/img]

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 16:07 от Mimy8809

# 74
Аз не претендирам, че ми седят wow дрехите, въпреки че съм 168 на 48 кг, но се чувствам много удобно в тях. Харесват ми определено и въпреки че съм вече на 40, не знам дали скоро ще се откажа от тях, ето две мои снимки от последните дни с техни роклички, мисля че седят ок:
[/img]
Не се зареждат снимките, би ли ги споделила пак? Искам да видя роклите 🤗

Общи условия

Активация на акаунт