Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 5 тема

• 26 644
  • 783
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас/София
Аз пазарувам от Авин доста по-често, но този път си поръчах и Алеса: Lovelink Ruffles къси бели панталонки и гащеризона с колбри принта. Панталонките бяха с кратък срок за изпращане, гащериозонът е за средата на юли.

# 661
Оле, аз снощи помислих, че нещо се бъзикате с първа рокля 1300лв, ама сега я видях!! WTF Със златни нишки ли е вътре тази рокля? Има и още една 900-1000лв. Те Авин имат някои такива рокли по 1000лв официални, и сега Алесите и те. Божеее, в първия момент чак не повярвах 🤣 аз вече няма да пазарувам от тях. Харесаха ми новите дънкови панталонки с дънковото яке, ама до сега бяха 82лв всички панталонки с Мораното, тия 102лв. Чехлите и те са с 20-30лв нагоре в сравнение със старите чехли, а са същите. Не знам хората как ще продължат да купуват при тези цени!

# 662
  • Пловдив
Малко са прекалили с цените този път. Морано съм и пак ми се вижда твърде скъпо. Видях една пола с кроп топ с новия принт, 200 лв почти и то с отстъпката. За полиестер.
Ама някой трябва да плати за всички партита все пак 😃

# 663
Ами те ще останат да пазаруват само тези с Морано картите. Иначе за тези без картите цените са жестоки.    Е примерно, тва поле 150лв?! Така като го гледам, ако не знам марката, не ми прилича на дреха за 150лв. И съм много разочарована от аква панталона, заради материята, откакто ви го показах съм в чудене дали да не им го върна. И аква роклята е с гадна материя, но поне тя повече впечатлява, обожавам дълги летни рокли. И тези неща ще са със същата материя. И си личи, че бързо ще се изтъркат тези материи, на дупето, то с тях не можеш да седнеш някъде, само на меко. За морето не стават, да подпреш Дто на някоя пейка, оскубал се е панталона, съответно и тази пола. Просто знам, че и вие имате такива материи и знаете за какво става въпрос. Нелепо е всичко мисля...но по-добре, че и без това само харча пари. Ще видя да взема дългата лятна рокля с птичките и до там с тая колекция.

# 664
  • Варна
Някой назад спомена, че снощи са одобрили един тон висящи постове в групата. Разни моделчета продават от много стари колекции, гледам и си мисля какви супер готини дрехи правеха преди, а сега буквално по 200 пъти гледам за да избера нещо и то вече се чудя дали да не го отказвам.
Относно чехлите, мен са ми като някакви чехли за баня. Никаква мисъл и идея не е вложена в тях. Аз и 20лв не бих дала за тях.

# 665
Чехлите с аква принта бяха около 125 с Морано, доколкото помня, сега са ги вдигнали на 144. Много от нещата с по 20-30 лева отгоре, което не е малко.
Сега ми хвана окото екипчето в зелено - кроп топ плюс къси панталонки. Няма огромни надписи и пише, че материята е памук.

# 666
Аз очаквах, че чантите ще са до 150лв.Все пак това е плажна чанта от плат. Изненадах се, но както и да е... май ще пропусна тези чанти. Иначе пак само кроп топове и къси тениски (освен тези с мечетата)... 😕

# 667
Нищо ново няма, нищо! Ядосвам се чак. Имат ни за балами. Направо се подиграват! Стари модели, грозни материи, стари принтове, а цените....виждате. Или просто явно еуфорията им е замаяла главите, наистина се взеха за най-вип, премиум, невероятния бранд, или просто се възползват от всички онези във Фб, които припадат и се превъзнасят, където и л*йно да видят с надпис Алеса, ще си го купят и ще си сложат и него, те да са им клиенти и толкова. И някой нов ако се излъже и не знае до сега какво е имало. Не може да не осъзнаваш, че си гониш хората!

# 668
  • Варна
И аз чаках някакви хубави тениски, то пак мечета. Накрая от няма и къде си поръчах тая бялата кроп тениска. 99% от нещата не са мой стил, иначе може и да са хубави. Ще го видя якето заслужава ли си парите поне то. Харесах го основно защото го има налично веднага.
Бтв гледам тоя бански и си мисля, щом на модел стои така не особено добре, представям си на мен как ще седи.

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 10:27 от Didi_Bidi

# 669
То няма тениски само мечета , другите са хубави , но аз не нося толкова къси топове . Те са си за ВИП персони , носещи къси дрехи , известни личности .

# 670
А всички тия превземания във фейсбук струват ли ви се реални? Не си представям как за толкова посредствена колекция има такива хвалебствия 😂

Аз след много гледане уж харесах един сет, аха да го поръчам да го видя на живо и долу в описанието виждам моето най-омразно сатен(полиестер) 😱 демек е като пижамите им. Защо бе хора, защо? Толкова ли не можа тоя сет специално да се направи от я вискоза, я памук, лиосел, нещо такова. Каква е тая гадост изкуствен сатен

# 671
Не става с едни и същи неща , трябва нещо по-нестандартно . Мислех , че ще има по-хубави неща.

# 672
Сега като се замисля съм доста скептично настроена за нещата които си поръчах. Не мисля, че си отговарят на цената. Ще изчакам да ги видя на живо и най-вероятно ще ги върна.

Иначе и аз мисля, че цените са безумни .... леле.... къси панталони 120 лв, един кроп-топ 100 лв..... ужас какво е това чудо. Явно доста са се надценили 😒

А пък и с тези циркаджийски принтове, нямам думи, като от махалата са 🤦‍♀️

# 673
Отново не ме грабва почти нищо.Стари принтове и модели . От предната колекция имам само 1 тениска,което за мен е граничещо със световен рекорд.През изминалите 10 години съм поръчвала по 10 дрешки от колекция.Намалих на  5,4,3,2,1 ...Сега само 1 гащеризон,който най-вероятно ще виси ужасно на дупето. Цените на 80% също  ме отказват.Ще се разделяме,колкото  и да не ми се иска...Израснах с тях,но явно идва края на "връзката" ни. Предпочитам да си влагам парите в други важни неща,отколоко на колекция по 500-1500лв за Алеса.

# 674
Виждам, че снощи не съм изпуснала нищо интересно. Съжалявам да го кажа, но отново дрехи за нищоправещи инфлуенсърки. Една нормална дреха няма за работещи жени. Дългите поли ми харесват, но с тези принтове са ужасни. Съжалявам да го кажа, защото ми бях любимки, но колекцията е тотална манджа с грозде. Нещо изсмукано от пръстите без грам умисъл. Алеса вече не е Алеса, която харесвах. Ще спестя една торба  пари за дрехи, които да  се чудя как да продам. Ще чакам все пак да видя и другата част на колекцията, но не очаквам нещо повече.

Общи условия

Активация на акаунт