Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 5 тема

• 26 666
  • 783
  •   1
Отговори
# 645
Чак започва да ме е яд, че съм стар морано клиент - сега виждам "безчинствата", които правят с новите колекции. Моделите са на много години, принтовете също.
Новият колибри принт е почти copy paste с любимия ми от преди 6 години поне Venice mood принт. Моделът отляво е дълга пола като кройка абсолютна еднаква с двете дълги поли от новата колекция.
Накратко, модел и принт еднакви от години наред.

Но колко са хората, които ще помнят Venice mood?
И все пак продължавам да чакам дългата рокля в този принт. Само това като гледам ще ми бъде поръчката.

Аз помня всички колекции. Да,това си помислих и аз за тези принтове...Нищо ново.

# 646
Аз от червения принт няма да си купя нищо,не харесвам червено за лято.

Леле ,как може на 22 юли чак ....то лятото ще мине

# 647
  • Варна
И на мен не ми харесват нито чантите, нито чехлите. Бански почти няма. И има някои рокли, които ми приличат на зимна колекция - Flaming hot примерно. Честно някво гледам и нищо не ми харесва, едвам тия трите неща, които ви показах и дори за тях не съм особено въодушевена. Накрая може да оставя само якето, понеже ми трябва.

# 648
Е , извън плажа не стават ли , аз си поръчах да видим дали ще са хубави .

# 649
И аз нищо не си харесах за първи път. Дънковата рокля е сладка, но защо трябва да е накичена с 20 емблеми… Иначе виждам, че е налична за доставка.

# 650
И аз си поръчах гащеризончето и някои други неща.... Между другото на мен при финализиране на поръчката ми излезе крайна дата на изпращане 23-28 юни... А уж наличност средата на юли 🤨

# 651
Не си харесах нищо ☺ Очаквах, че ще има готини летни рокли, ама уви..

# 652
  • Пловдив
Аз съм пас този път, нищо няма да поръчвам.
Всички поли са стар модел с вариации на стар принт. Потниците също.
А 160 лв за чехли няма да дам 😂

# 653
И аз за сега нищо нямам набелязано. Не знам момичета, аз като ги гледам Алеските, Фотошоп ли е, процедури ли са, по-дърти стават и по-красиви. 😁 И със скъсан чул да се покажат, пак ще ни изглежда добре. И ще ни вземат 200лв. 😂

# 654
  • София
Хаха, сякаш ме прочетоха. Изведнъж одобриха над 30 поста в групата.

Едно момиче беше пуснало пост за новата колекция. Не знам дали сте го видели. Повечето отговори бяха като нашите - недоволство, че няма нищо ново и че се използват стари модели в различни принтове. Коментираха се и завишените цени. Е, постът вече е изтрит. Не знам дали от авторката или от модератора.

# 655
Е как, от модераторите естествено. Не позволяват да има негативни коментари, въпреки че точно от негативните коментари се гради по-добър бизнес.

Иначе и аз нищо не харесах от колекцията. Едни и същи неща, леко различен принт и то прекалено шарен за моят вкус принт. Ще пропусна и този път.

# 656
  • Пловдив
Не знам как поръчвате все още от Алесите, нито пратките им идват навреме , все по някаква причина ги забавят, нито качеството им отговаря на цената.  Аз се отказах от тях.

# 657
Аз поръчах това
Скрит текст:
Този потник чаках да го преиздават в синьото, а те го пуснаха в кобалтово синьо /точно каквото исках/, надявам се да ми хареса.
От принтовете няма да поръчвам нищо.

# 658
От снощи се блещя в телефона, разглеждам отново и отново, но нищо не ме грабва. Загледах се по двата потника с принтовете. Може по-нататък да ги поръчам да ги видя как са на живо, но щом още не съм значи не ме въудошевяват особено.
Чантите като ги гледам май ще съм пас. Ще изчакам синята да излезе, но прекалено са шарени и освен за плажа не съм сигурна че са удачни  - може би и за разходки през лятото, което докато дойде чантата ще отмине и ще прашасва в гардероба за другото лято. Принта с колибрито- според мен умишлено не пускат много неща с него - пределно ясно им е че той ще е най-предпочитаният това лято и другите два ще останат назад. Много е красив, но освен че е като стария Venice mood който качиха по-назад в темата, на мен ми напомня и на аквапринта в бежово заради водното конче и отгоре малко цветя и сгради. Яд ме е че нищо не ме грабва - да го поръчам без много да му мисля. После поръчвам от скука и неща, които за мен не са УАУ!!!

# 659
  • Варна
Тези потничета и аз ги загледах, като модел ми харесват, но в тези принтове - абсурд.

Едит : е то аз сега видях, че коланчето на гащеризона не е включено в тия 157лв...то без него е една пижамка. Мда, благодаря, ще спестя явно още.

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 09:00 от Didi_Bidi

Общи условия

Активация на акаунт