Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 5 тема

• 26 677
  • 783
  •   1
Отговори
# 630
Чантите са  161 лв с карта Морано.

# 631
  • София
Втора рокля 833 лв Simple Smile))
Ще ме извиняват, но новата колекция е със стари кройки, че даже и платове. Използват платове от роклите от зимната колекция…
Дългите поли, панталони, ризи, кроп-топове са модели на 3 години, само принтовете сменят. И какво е това червено за лятото?
Аз лично съм разочарована от това, което виждам.

# 632
Чантите не знам скъпи ли са или просто очаквах да са повече и така се настроих, не знам. Нищо не ми хвана окото на пръв поглед, забелязах, че едната зелена чанта вече е свършила, което ме учуди. И един зелен сет, главно заради цвета. Напоседък съм се запалила по зеленото. Ето го. А тази рокля за мен е подигравка. Пуснали тениската с 30 санта надолу и хоп-чисто нов модел! Е така се запълва нова колекция. Другите неща също са старите, само в новия принт. Абе нищо не са измислили. Може би по-нататък ще се сдобия с една чантичка, да си имам, че нямам нищо подобно. Не са само плажни според мен. Но още не знам в какъв цвят. Мецани, аз мойто докато го напиша и ти ме предвари, мнението ми се припокрива изцяло.

# 633
Някои неща са симпатични,но определено цените са нагоре. Забелязахте ли с чехлите как изглежда Мая...

# 634
Доста неща се изчерпаха в Л размер . Аз си поръчах малко неща .

# 635
Опа, забравила съм снимката. 😁 Сега забелязах този колан, който е допълнението към червената чантичка. Изглежда добре, ама на живо не знам как ще е. Чехлите са много свежарски, ама старите около 130 ли бяха, тия над 150, егати. А без намалението направо не се пипа!

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 22:28 от Море

# 636
  • Варна
Това си избрах засега. За гащеризона даже не съм сигурна. От якия принт няма почти нищо. Чанти и чехли не ме привличат. Дънковата рокля ме кефи, ама много ми е скъпа за такава рокля.  Тия неща с мечките приличат на пижами.

# 637
  • София

И това в подигравка. Тази рокля беше в зимната колекция.

Наличност - след 1 месец! Това не е нормално. Не може да пускаш нова колекция и да нямаш наличност.

Плажните чанти са хубави, но няма да си купя. Ще бъде море от такива чанти на плажа. 😁

# 638
Даже повече от месец, ще дойдат при нас след 40 дни, както стана с дънковата пола при мен. Ще ги мотаме август месец насам-натам. И не само тази рокля е подигравка. Всичко е същото, в нов цвят или принт. Единици са новите модели. А цените на много от нещата са неоправдани. Ама както се знам, днеска мрънкам, утре ще почна да поръчвам 😂

# 639

Аз поръчах тази рокличка и гащеризонът с готиния принт, но за него не знам дали си заслужават 150 лв. По- скоро не и най-вероятно ще го откажа. 100% полиестер и с тези тънки презрамки освен на морето не го виждам, но ще помисля, защото още на сторитата много ми хареса. Рокличката е супер, но и тя полиестер….

# 640
Чак започва да ме е яд, че съм стар морано клиент - сега виждам "безчинствата", които правят с новите колекции. Моделите са на много години, принтовете също.
Новият колибри принт е почти copy paste с любимия ми от преди 6 години поне Venice mood принт. Моделът отляво е дълга пола като кройка абсолютна еднаква с двете дълги поли от новата колекция.
Накратко, модел и принт еднакви от години наред.

Но колко са хората, които ще помнят Venice mood?
И все пак продължавам да чакам дългата рокля в този принт. Само това като гледам ще ми бъде поръчката.

# 641
  • София
Бялата рокличка и аз я поръчах, да не съм без нищо от “първата порция” 😁

Море, след 40 дни ще има наличност на публикуваните модели, а на тези, които все още не са публикувани, най-вероятно ще пристигнат в края на август.

Не знам дали ви е направило впечатление, но от 1 седмица и повече, няма никаква активност в групите за продажби на Алеса. И в двете. Мисля, че умишлено не се одобряват постове и така лека полека да станат напълно неактивни.

# 642
  • Варна
Аз тази червената Pop the champagne даже я имам. Почвам и аз да се чудя за този гащеризон има ли смисъл. Поне дънковото яке е налично веднага.

# 643
  • София
И аз пуснах гащеризона в новия принт - ей така, за спорта. Нямам идея дали с ще ми стане, а и дали ще го запазя, че цената му е висока. Ма новите ръфълс роклички - само заради новия принт са по-нагоре от старите, които лично на мен повече ми харесват цветово старите. Нищо кой знае какво. А тия големи чанти... На мен са ми смешни. Как ли пък не ще замъкна такива чудеса с такива принтове на плажа. Там отиваш да се забавляваш, а не да си вардиш модната чанта. Даже ми изглеждат изкуствени някак си. Все едно не са пригодени за нормална плажна употреба.

# 644
  • София
Теди, имам полата Venice Mood и все още я нося. Това беше първата дълга пола, която пуснаха и от тогава досега този модел се преиздава всяко лято, но в различен или леко променен принт…
 И мен ме е яд. Яд ме е, че го удариха през просото и загубиха онова очарование, плам и хъс, които имаха в началото. Повтаряне на едни и същи принтове и модели до втръсване, лого и емблеми… от уникален и различен бранд се превърнаха в масовка.

Общи условия

Активация на акаунт