Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 5 тема

• 26 607
  • 783
  •   1
Отговори
# 765
Не, поръчах го преди няколко дни и днес го чаках, той си беше изчерпан и се появи една С-ка и аз я поръчах, ама ми е широк нещо. Ох, вече изобщо не мога да си нацеля размера ....е сега ще снимам 😂

# 766
  • Варна
Някоя от вас спечели ли плажна хавлия?

# 767
Диди, точно щях да питам дали сте видели списъка с печелившите. Пак са същите хора!

# 768
  • София
Аз не съм спечелила хавлия. За толкова години клиент, никога не съм била сред първите 20.

# 769
Аз не съм спечелила хавлия. За толкова години клиент, никога не съм била сред първите 20.
+1! Никога не съм разбирала идеята да поръчваш като луд с картечница каквото и да е, само за да си в първите и да ти дадат подарък, а после да връщаш дрехата, щото не си гледал в този момент какво точно поръчваш.

Butterfly, къде си с новата тема, че ние тук сме на кафе раздумка и ще ни заключат:)

# 770
  • Варна
Ам то как да съм първа като 10 пъти разгледах докато си изсмуча нещо от пръстите да поръчам Grinning Никога не съм била първа. Верно ли са същите?
Авин са пуснали много сладка рокля. Точно такива харесвам - свежа, може да се носи и с кецки и със сандалки и с по-официална обувка. Ама сякаш не ми се дават 170лв за рокличка
Скрит текст:

# 771
Те май са едни и същи печелившите , как успяват не знам . Няма бутон за бърза поръчка .

# 772
  • Варна
Може би просто слагат нещо веднага в кошницата, каквото и да е. То като си с карта можеш винаги да го върнеш.

# 773
Ам то как да съм първа като 10 пъти разгледах докато си изсмуча нещо от пръстите да поръчам Grinning Никога не съм била първа. Верно ли са същите?
Авин са пуснали много сладка рокля. Точно такива харесвам - свежа, може да се носи и с кецки и със сандалки и с по-официална обувка. Ама сякаш не ми се дават 170лв за рокличка
Скрит текст:

Верно е много яка Simple Smile Амааааа 170 лв....Малко множко ми идват за ежеднежна рокля, иначе ми допада много...

По отношение на чантите на Алеса - красиви са много, ама не ги приемам като плажни, освен ако не се върна 20 години назад, когато бях млада кифла с крем, книга и телефон под ръка Simple Smile)))

# 774
Ето ви не един, а два гащеризона, щот ви обичам 😂 с черния се съсипах, ципа не върви през всичките кожени ръбове...направо каталясах. Ей тва ако ти се допикае някъде навън, 1 час не можеш да се съблечеш да свършиш работата и после да се облечеш. С кеф ще го върна. Цветния си го бях сложила в любими и някой беше върнал една бройка в ХС, и като проверявах видях, но на живо е смотан, ужасна материя и изглежда евтино. И панталонките са много прозрачни. И на вън ако се покажа ще пукна от жега. И него с кеф ще го върна! Даже бях забравила, че съм го поръчала.П. С. Забравих да кажа, че с черното се почувствах като бензинаджийка. 😅

# 775
Море, аз бях 😁 Коланът е малко, как да се изразя, поп-фолк. Изобщо не се възприех с него. Море, ти кога го поръча? Вече гледам, че са го махнали от сайта.

Пинко чантите периодично им правят намаление във Fashion Days и Answear, както и на Furla, Michael Kors. За 350-400 лв може да се купи чанта на въпросните брандове.

Абе Фурла зависи. Купих си чанта преди месец от магазина им за 980 лева като никъде нямаше точно този модел по Фешън дейсовете и другите сайтове, а се скъсах да я търся, ако може по-евтиничко да ми излезне, ама не 😭 ама като ми хареса и това си е. Иначе масовите им модели спокойно може да станат на близко до Алеса цени след намаления.

# 776
Море, и аз съм с така, но не само с Алеса, поръчвам и от други места. Ако не чакам поръчка отнякъде, нямам настроение. 😂

Много сме!! Laughing

# 777
  • София
Да, да. Аз визирах масовите им модели.  В момента във Фешън дейс има Furla mini 1927 за 368 лв.
Лидия, Фурлата винаги си заслужава. Първата си я купих преди 12-13 години. Не е мръднала и още я нося.

Море, връщай гащеризоните. Късият стои красиво само на снимките с Мими в сайта. Гледала съм снимки на клиентки в Инстаграм, ами… не стои добре и винаги е намачкан.

# 778
Да се включа и аз към кокошарника за чантите. То плат, плат, колко надценка има в тоя плат не е истина! Имала съм по-джиджани плажни чанти преди 15 г от сп Грация, съвсем сериозно!
За мен чанта с подобна цена била оправдана да е сламена + принт, сега гледах Guess например.
И ето чанта-чанта, било то не и за плаж. Ако е гарга, да е рошава

Поздравления,имам я и я обожавам.
Оправдава си цената!

# 779
  • Варна
Ето ви не един, а два гащеризона, щот ви обичам 😂 с черния се съсипах, ципа не върви през всичките кожени ръбове...направо каталясах. Ей тва ако ти се допикае някъде навън, 1 час не можеш да се съблечеш да свършиш работата и после да се облечеш. С кеф ще го върна. Цветния си го бях сложила в любими и някой беше върнал една бройка в ХС, и като проверявах видях, но на живо е смотан, ужасна материя и изглежда евтино. И панталонките са много прозрачни. И на вън ако се покажа ще пукна от жега. И него с кеф ще го върна! Даже бях забравила, че съм го поръчала.П. С. Забравих да кажа, че с черното се почувствах като бензинаджийка. 😅
Ама пък добре ти стои черният...

Оп, оп, камъче в нечия градинка Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 16:56 от Didi_Bidi

Общи условия

Активация на акаунт