ДЕКЕМВРИйчетата стават на година - ще празнува цялата дружина!!!

• 9 323
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
Честита годинка на Инес, Стефан Филип и Никола !!! Нека бъдат здрави и жизнерадостни палавници !!! newsm59 Tada
Ани-бани, кураж мила приятелко! Все още чакам добрата новина за вас! И много силно те прегръщам! Почивай в мир, малко ангелче  Flowers Rose

# 211
Честит първи рожден ден на малките сладури Инес, Никола и Стефан-Филип! Много здраве и усмивки за тях и за цялото семейство   bouquet

# 212
Честит рожден ден на малките големи бебочковци  newsm67
Да честитя на патерица и на вече навършилите годинка     ura
Мили мами, да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват  newsm51

# 213
  • Пловдив
Честит първи рожден ден на Инес, Никола и Стефан Филип!Да са живи и здрави и много щастливи !Да носят радост на мама и тате! newsm59  bigdance2
Мило ангелче Крис,почивай в мир  Flowers RoseАни-Бани Hug
 Благодаря на всички , които поздравиха Стилиян затова ,че вече е на  11 месеца.Черпим cheers Wine Glass Misc Baby Bottle
 Аз все още не съм чела предишните страници , успях да прегледам само това ,което сте писали днес ,затова ако пропускам нещо е ,защото още не съм в час.
 Разбрах ,че Ана-Мария е болничка -стискам палци за бързо оздравяване.
 Честити първи крачки на Еми !
Честито второ зъбче на Ивка!
 Мога да се похваля ,че от няколко дни и Стилиян прави по няколко крачки.Понякога като не се усети дори стигат до към 5-6.Много е забавен ,защото се втурва към мен с една такава усмивка ,все едно е направил голямо постижение , сякаш усеща ,че това е нещо много важно и все едно казва "аз успях"
 Чао!Приятна вечер на всички!Весело изкарване на празника на рожденниците!Чакаме мамчетата да разказват как е минал празника и какви подаръци са получили малчуганите.

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 20:29 от tane

# 214
  • морето и сините вълни :)
Здравйте момичета

Какво да кажа незнам Confused
Много ми е мъчно днес,от вчера плача -очите ми вече станаха на понички Shocked от плач.
Благодаря ви че сте съпричасни в мъката ми

Съжалявам но немога да пиша сега повече защото плувам цялата в сълзи.

целувам ви

# 215
Добър вечер,опитвам се да изчета всичко каквото сте изписали,но все се намира някой да ме викне за нещо.Така си е с 3 деца,всяко има нужда от внимание.
ЧЕСТИТ 11 МЕСЕЦ НА СТИЛИЯН,ДА РАСТЕ ЗДРАВ,ВЕСЕЛ И ЩАСТЛИВ!!!

welcome на мама banicka

galaxy,стискам палци Анна-Мария по скоро да се оправи,синът ми е така с алергия към някои антибиотици.
Честити нови зъбчета на Стени и Ивон.
mama Ilq, tane ,честити първи стъпки на дечицата.
Dani_na_Sisi,на Ина и обувам едни меки обувчици с грапава подметка,защото сме на паркет и адски се пързаля.Те по принцип са за навън,но аз и ги обувам вътре.Имаме и буйки на КК и търлъци и грапави чорапки,но не става с тях.
Правде,аз съм ползвала грис на беби и съм много доволна от него.На Плазмон не знаех,че има,Купувала съм кус кус само.
els и аз,като теб изкчвах Ина да проходи малко по стабилно за прощапулника.В неделя ще го правим,сега от рабирам,че имало определени дни за момчета и момичета.
Режима ни не е много постоянен.Сутрин между 8.30-9.00 хапва овесени ядки,кус кусАМ или попара-220 гр.Към 12.30-13.00 второто от кухнята, плюс 100 гр. плодово пюре.Около 16.30-17.00 десрта от кухнята.към 20.00 супата от кухнята и за лека нощ в 21.00 изпива мжду 2230-260 мл АМ.Ако сме навън хапва солетки,в къщи между храненията и давам ябълка или бисквита.Вчера за първи път дадох малко мандарина.Хареса я,засега нямаме реакция.Спи сутрин около час и половина или  два и следобяд пак по толкова.Вечер заспива в 21.00 и сутрин става между 7.00 и 8.30.
Какво стана с общия РД?Никой нищо не казва и преди питах и отговор не получих.Да разбирам ли,че няма желаещи?То не,че остана време ,декември е все пак и сигурно вече навсякъде е резервирано за коледни празненства.

Наде,честита нова кола,немските коли са ми слабост.Много хубав избор.Леко и безаварйно шофиране ти пожелавам.

Чао и лека вечер на всички!
Празнуващите днес ,утре да разказват Simple Smile

# 216
  • София
Какво стана с общия РД?Никой нищо не казва и преди питах и отговор не получих.Да разбирам ли,че няма желаещи?То не,че остана време ,декември е все пак и сигурно вече навсякъде е резервирано за коледни празненства.

Макар че Правдето е основният организатор на общия рожден ден, ще си позволя да ти отговоря. Идеята е да се направи през януари - хем ще е по-спокойно откъм тържества, хем всички ще са навършили вече годинка. И желаещи има, и още се набират. Всички са добре дошли!    bouquet

# 217
Алис и Зори и всички желаещи за общия РД- не е ли по-добре да го направим януари, за да минат всички рожденни дни? Ако да, значи имаме време да го обмислим и изберем Детски клуб някъде по средата на града, за да е удобно на всички  Grinning
Честит Рожден Ден на Жорката и Eлена! Да са живи и здрави малките бонбони, да растат щастливи и и с късмет!
за Жорката:
http://www.handelshausprieser.de/Esel/esetitoni.jpg
За Елена:
http://www.preissturz.at/web/mattel/FP-Lernspa%dfhaus.jpg

Охооо, докато отговоря Мимиска ме е изпреварила - какъв организатор съм аз - само носител на идеи Laughing, ама щом трябва ще организирам   bouquet
Утре ще отговоря по зададените въпросчета за режима и , че сега умирам за сън!
Лека нощ на всички
П.С. Галя, дано бързо се опави Ана-Мария!  bouquet

Последна редакция: сб, 02 дек 2006, 21:59 от Дивиана

# 218
  • Бг-мама
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРКО И НА ЕЛЕНА !!!!!!! [/color] ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ МИЛИ ДЕЧИЦА!
МНОГО РАДОСТ И КЪСМЕТ ВИ ЖЕЛАЯ.
Галакси да оздравява малката принцеса че е много лошо на всички в семейството когато са болни малките душици.
На празнуващите разказвайте как минават празненствата!И чакаме разбирасе снимки на тортите!!!!

# 219
на Ели и на Жорко!
Бъдете здрави и силни, бъдете щастието за всички около вас!

# 220
  • София
 Tada  costumed034  Party Time newsm18   Честит рожден ден на Жоро и Елена!!!  newsm18  Party Time   costumed034 Tada

Да са здрави, весели, жизнерадостни, щастливи, доволни, с късмет и сполука!!!   bigdance2

# 221
  • Добрич
Честит Първи Рожден Ден на Елена! Бъди много здрава, весела и усмихната! Радвай мама и тати и пръскай щастие около себе си!

Честит Рожден Ден и на Жоретоооо! Жорка, бъди здрав, силен и много весели игри ти желая! Яни, да ви е жив и здрав и да продължава да слушка!

bouquet

# 222
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛЕНА И НА ЖОРКО

БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ  ,ВЕСЕЛИ  И ЗАСМЯНИ  ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ

А НА ВАС МАМИ  - http://kartichki.dechica.com/images/1099403500fl19.jpg
И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК
Честито зъбче  на Ивка ( мамо съчуствам  ти  ) .Честити крачки на Стилян . Анна - Мария оправяй се , че време не остана до големия ден .
За  общия ден ден сме ЗА  newsm10
 А аз отивам на Произведено в България  да видя дали мога да похарча някой лев  smile3508 за подаръци естествено
els- май се справих ,пак ти Благодаря

Последна редакция: сб, 02 дек 2006, 22:00 от Дивиана

# 223
ЧЕСТИТ ПТРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛЕНА И ЖОРКАТА
Бъдете живи и здрави!Радвайте много мама и тати!
Играйте,лудувайте и палувайте на воля,днес е вашият ден!!!

За Ели http://www.igra4kite.com/images/interkobo_24971.jpg

За Жорето http://www.igra4kite.com/images/mochtoys_5331.jpg

На мамите пожелавам да им се радват много,да ги обичат безкрайно и децата им да са тяхната гордост!!!

baloni                                        bdbaloni                                           baloni

Последна редакция: сб, 02 дек 2006, 22:01 от Дивиана

# 224
Здравейте, дами!
Първо мноого ви благодарим за пожеланията - толкова е трогващо. Съжалявам, че не успях по-рано да се включа, но хем не бях пред компа, хем после ми се разбъзика регистрацията във форума, но ето ме!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ЕЛЕНА и ЖОРЕТО! Бъдете здрави  много щастливи и да се сбъднат всички прекрасни пожелания за вас на мама и татко Simple Smile Поздрави от нас с Никола
НА ПАТЕРИЦА - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на СТЕФАН-ФИЛИП и ИНЕС. Най-сърдечните пожелания от нас с Никола за пръвото велико празненство в живота на малките хораSimple Smile

Довечера ще пиша повече, защото днес ще бъде тържеството и имам още доста неща да подготвя, та тогава и снимки на тората и празнуващи.
Като се замислия за преди година най- яркият ми спомен беше едно чернокосо човече с бяла кожа и червени бузки, абе като в приказките "Белоснежка и Червенорозка". И не плачеше, ами кротуваше в ръцете на лекарката. А понеже все ми казваха, че новороденото не е най-сладкото същество на външен вид, бях се подготвила за нещо гномообразно, а то такова мило се оказа и красиво като момиченце. Имаше огромни извити мигли и само дето не пърхаше с тях. Е, нали знаете, че своето е най-хубаво, та затова  така ще да ми се е видял прекрасен. Ама, честно, бях потресена колко е симпатичен,а и упойващите сигурно са си изиграли ролята.Simple Smile Ще кача снимки от пръвата ни среща и сега- след 1 година. Такава метаморфоза, лелееееее Simple Smile

Честито на всички "нови крачета", озъбени деччица и излекувани болници. Хайде- това е нашият месец - да празнуваме заедно!
До по-късно

Общи условия

Активация на акаунт