Бях ама напълно убедена, че аз никога няма да съм от щастливките и че на мен никога няма да ми се случи чудото вагинален оргазъм.
, да ги откриеш емпирично. Това вече го казаха и преди мен.
Тогава и само тогава разбираш какво е истинската любов (отнесено към секса говоря, разбира се) и тогава идва и истинското удоволствие, което можеш да изпиташ от секса и за което ставаше дума по-горе. Тази, последната точка, на абсолютното доверие и на смелостта да се оставиш в нечии ръце, изпускайки контрола, тя е може би най-трудната.
, нито една от тях не може с ръка на сърцето да ти каже, че е достигнала и познала всичките тези неща, за които говоря по-горе. От една страна много са предпоставките, на които следва да сложиш tick in the box, от друга - не всеки се задълбочава толкова в тематиката и има желание да вложи толкова усилия.
Бях ама напълно убедена, че аз никога няма да съм от щастливките и че на мен никога няма да ми се случи чудото вагинален оргазъм.
, да ги откриеш емпирично. Това вече го казаха и преди мен.
Тогава и само тогава разбираш какво е истинската любов (отнесено към секса говоря, разбира се) и тогава идва и истинското удоволствие, което можеш да изпиташ от секса и за което ставаше дума по-горе. Тази, последната точка, на абсолютното доверие и на смелостта да се оставиш в нечии ръце, изпускайки контрола, тя е може би най-трудната.
, нито една от тях не може с ръка на сърцето да ти каже, че е достигнала и познала всичките тези неща, за които говоря по-горе. От една страна много са предпоставките, на които следва да сложиш tick in the box, от друга - не всеки се задълбочава толкова в тематиката и има желание да вложи толкова усилия. Препоръчани теми