Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 379
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Е, стига де. За какво я връщат тази. Нали се отървахме. Сигурно ще е любовница отново на бащата.

# 166
Все се надявам да са го написали ей така, маркетингово или просто някой нещо машинално да е преписал.

# 167
Момичета, ей сега прочетох, че и Макавеева се връщала.
Офффф🤢 щото прочетоха колко не я харесваме ли и решиха, че това е печелившо? Ми не е.

# 168
  • Галифрей
Стига ве тамън се отървахме от г-ца ррр. 😒 Искрено се надявам да е грешка, в оригинала я нямаше. Там се фокусираха върху връзката на главните персонажи и смешните изчепки на бате Ицо 😂

# 169
Е, няма как само любов и идилия трябва и отрицателни персонажи.Simple Smile
Ирина и нейният симпатичен приятел. Фотограф е, хубави снимки:
Скрит текст:
, , ,

# 170
Нямало я, ама не е била Макавеева там Satisfied Явно е влязла под кожата, на когото трябва. Кооой ли е тооой?Rolling Eyes
 Между другото бяха написали, че гост актьори ще са и Део (който знаем е приятел на Руши), Кръстьо Лафазанов, Михаела Филева... абе само ние не сме там Satisfied
Амбър, хубав младеж има Ирина, даваме му я Simple Smile

# 171
Михаела Филева? Омгпффффф
Аз не съм гледала интрото, ама и не искам, обичам изненади. Не останааа Hug

# 172
  • Галифрей
Не го искам този рус Гриндч 😤  
Мм Део и Кръстьо, ще е забавно.  Междуругото Део е прекрасен човек  😘

# 173
  • София
Наскоро се бях замислила за Део, че никъде не съм го гледала по сериалите. Той преди се снимаше по разни филми и се чудих, че не го канят. Ще ми е интересна неговата роля. Но с нетърпение чакам Ицето. С коя ли мадама ще се хване? Дано онази барманката.

# 174
Но с нетърпение чакам Ицето. С коя ли мадама ще се хване? Дано онази барманката.
The only one, какво да ти кажа... в интрото Ицето си свали халата пред хазяйката Satisfied ама според мен е само за шоу де, не вярвам да изперка толкова.

# 175
  • Галифрей
Но с нетърпение чакам Ицето. С коя ли мадама ще се хване? Дано онази барманката.
The only one, какво да ти кажа... в интрото Ицето си свали халата пред хазяйката Satisfied ама според мен е само за шоу де, не вярвам да изперка толкова.

Сигорно е хванал обрив 😂 Или ще е като в Ало, Ало 😂

# 176
  • София
А може и там да е скрил онези пари, които брои. 🤣

# 177
  • Галифрей

В гащите си 🫢🤣

# 178
  • София

В гащите си 🫢🤣
Вързал ги е с нещо там. 🤣

# 179
  • Галифрей
😂🤣🤣 Ех Ице 😂

Целият каст на сезон 2

https://www.btv.bg/seriali/men-ne-me-mislete/novini/ljubov-humor … amp;fs=e&s=cl

За съжеление гадният Гринч е там…wut? 😬😒😑

Общи условия

Активация на акаунт