Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 448
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Онзи психопата ли?Божке, как му беше името? Grinning Mай беше Павел..
Да, онзи, който го играе приятелят на Бабинова. Да се яви и той...
Много ме кефи Ицо с худи (суитчър) под сакото... освен жълтото, вече си има и камуфлажно

# 481
Онзи психопата ли?Божке, как му беше името? Grinning Mай беше Павел..
Много ме кефи Ицо с худи (суитчър) под сакото... освен жълтото, вече си има и камуфлажно
Да, като цяло Христо се облича много по- добре от Яна Satisfied

# 482
  • Велико Търново
На мен не ми дава да гледам следващия епизод, защото не бил достъпен.. Disappointed
Къде не ти дава?

# 483
В Playtube. Прочетох, че излизат по-рано там епизодите и пробвах да гледам следващия, който не е излъчен още, но не стана. Може аз нещо да не съм разбрала.

Иначе да се запиша и аз за Христо, че ми е фаворит! И пиянството много добре му се получи. А толкова мъчно ми стана за него в сцената с бутилката по пътя... Уж развей-прах по принцип, но и той душа носи и му дойде в повече Confused

# 484
  • Велико Търново
Те на Voyo излизат два дни преди излъчване, така че е още рано да се видят предстоящите - 11-ти и 12-ти.

# 485
Ахааа, ето, че наистина не съм разбрала.. Мерси Blush

# 486
  • Галифрей
Ицето и Джон са големи смешници. Ся пък Ицето си мисли, че Зара е жена демон 😂
Дам старият Касимов продължава да мисли как да събере Ася и Мартин. Незнам от къде ви хрумна идеята,че Ася и Александър  ще си легнет 😒 той винаги гледа на нея като на дъщеря. Тъпо е да казва,че Антон и Яна не са за тях.
Мислех,че ще се закротил  но не сега боят пред кафенето идеално ще работи, че Яна и Мартин не са един за друг. За съжеление е прав, но Янка и Марти се обичат истински. Ще изполва момента,защото е хитра лисица да каже “ Ако не беше ти той нямаше  да изпатне в тази ситуация,само проблеми му навличаш. Да стой далеч от него. “и тн.
Знаех си,че срещата с Любо няма да завърши добре. Според мен ако Яна не си беше навила на пръста да се меси и така да си говори грубо, нямаше Марти да го арестуват само, защото я защити.
Иначе сцената с Ели и Марти беше миличка ❤

# 487
  • София
Ох, Мартин все се забърква в някакви филми заради тази Яна. Аман вече. Сега и в затвора могат да го изпратят.

Ицо и Джон само като ги видя и прихвам. 😁

# 488
  • София
А разбра ли се какъв е случая на Антон, че на моменти пропусках. Разбрах само че Касимов го е видял да говори със съдия-изпълнител, ама после дадоха ли нещо по въпроса?

# 489
  • София
Не се разбра какво се случва с Антон.

# 490
  • Галифрей
На Антон случаят е : Защото е теглил преди години кредит за бившата си приятелка за да й помогне,но тя заминала и не си плащала вноските.

# 491
Отново прекрасен епизод, само не ми хареса как завърши. Нямат място тук тежки драми и кървища , в Братя е предостатъчно. 😁 Само да е жив този и ще се наредят нещата. Естествено пак Яна е с вина и голямата ѝ уста. Те със сестра ѝ си нямат мярка.
Но вече и в повечко ми идва Мартин да си зарязва клиентите и работата заради детски любовни драми. Няма лошо по принцип, той става  и за баща, но така ако я карат кой ще ги храни. Както и майка им прави същото - зарязва работа или курс и тича, когато е наистина спешен въпрос, да, но за всяко нещо..
Падам от смях с екс съпрузите. Голям тандем са заедно с Иренка. Само не разбрах Христаки от къде извади този хубав автомобил ?
Този път съм на страната на Ася. Какво толкова му каза на Антон та се фръцна като примадона. Заприлича ми на манипулация. Тя се опитва деликатно да го предразположи да споделя с нея, да е открит и даже смятам, че беше готова да му помогне, а той в негова защита вместо да обясни защо има тайни от нея я нападна едва ли не, че пак вмъква Мартин в разговора. Фръцна се, нацупи се, и за капак даже да му се извинява. Че и това не ѝ позволи по скоро я изгони.
Нещо ми се прави на света вода ненапита Тони, а дали се разведе той, дали ѝ каза че изобщо е бил женен и къде се развява по сериозни институции и крие от нея. Ох, ядоса ме този. JoyПак чаршаф, явно не мога по краткият начин в тази тема.
Пп. Забравих да отбележа колко ме кефи Мартин как скастря Касимов.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 00:02 от Amber*

# 492
Отново прекрасен епизод, само не ми хареса как завърши. Нямат място тук тежки драми и кървища , в Братя е предостатъчно. 😁 Само да е жив този и ще се наредят нещата. Естествено пак Яна е с вина и голямата ѝ уста. Те със сестра ѝ си нямат мярка.
Но вече и в повечко ми идва Мартин да си зарязва клиентите и работата заради детски любовни драми. Няма лошо по принцип, той става  и за баща, но така ако я карат кой ще ги храни. Както и майка им прави същото - зарязва работа или курс и тича, когато е наистина спешен въпрос, да, но за всяко нещо..
Падам от смях с екс бащите. Голям тандем са заедно с Иренка. Само не разбрах Христаки от къде извади този хубав автомобил ?
Този път съм на страната на Ася. Какво толкова му каза на Антон та се фръцна като примадона. Заприлича ми на манипулация. Тя се опитва деликатно да го предразположи да споделя с нея, да е открит и даже смятам, че беше готова да му помогне, а той в негова защита вместо да обясни защо има тайни от нея я нападна едва ли не, че пак вмъква Мартин в разговора. Фръцна се, нацупи се, и за капак даже да му се извинява. Че и това не ѝ позволи по скоро я изгони.
Нещо ми се прави на света вода ненапита Тони, а дали се разведе той, дали ѝ каза че изобщо е бил женен и къде се развява по сериозни институции и крие от нея. Ох, ядоса ме този. JoyПак чаршаф, явно не мога по краткият начин в тази тема.
Пп. Забравих да отбележа колко ме кефи Мартин как скастря Касимов.

Само да вметна, без да те познавам, но не мога да се сдържа - чаршафите ти са много точни и ги подкрепям с две ръце!
Само Падалски ме дразни.
И Тони.
Точно тези два типа мъже са ми страшно неприятни…
Искам да пришия нещо към чаршафа ти, ако позволиш - Поли не каза ли, че избягва Ицо понеже не й е приятно той да я ползва само за да дразни бившата си? Тоест тя има нещо към него явно, но се дърпа щото смята, че той не я ще насериозно?! (Тя това го подхвърли на Радо като вървяха и си пиеха бирите…)?!?

# 493
Благодаря, Веселяшка. Вживявам се яко, ами хресва ми филмчето.😁
Да, точно така му каза на Радо Поли. Смятам , че и тя го харесва Ицо, но иска да я пожелае заради нея самата, а не че иска да дразни жена си. И е абсолютно права, разбира се. Само си мисля, че той не го прави  с тази  цел, а наистина я харесва, но не знае да се изразява както трябва. Той ако искаше да я дразни щеше  да прави така, че Яна да ги засича, да я води у тях... Аз поне не се сещам да го е правил... губи ми  се това?

# 494
  • Галифрей
Няма да има тежка драма споко 😄

Общи условия

Активация на акаунт