Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 453
  • 739
  •   2
Отговори
# 495
Аз пък се изумих с края на този бой. Има толкова много филми, където ги гърмят, удрят и те пяк са на крака и дефакто им няма почти нищо, този от лек удар, веднага го прятиха  за операци1. Мялко преекспониряно ми дойде. Тя и яна толкова си гледа децата, изобщо не се вълнува дали са яли, бащите ги гледат

# 496
До Amber, абсолютно съгласна с написаното от теб! Ицо си харесва Поли и в миналото може да е дразнил Яна с нея, но в настоящия момент - не! Изглеждаше ми тотално автентичен като й се обясни на стълбите…! Дано се изяснят! 🤞🤞🤞

# 497
Има толкова много филми, където ги гърмят, удрят и те пяк са на крака и дефакто им няма почти нищо, този от лек удар, веднага го прятиха  за операци1. Мялко преекспониряно ми дойде.
Той се удари на ръба на тротоара и имаше кръвоизлив.С травма на главата,счупен череп ,хематом и тн. човек може и да си иде.

# 498
Да, опасна травма е, но някак много непрофесионално станя. Явно така се е получила сцената. Относно Поли тази седмица хич не я дават

# 499
  • Галифрей
Според мен  Любо  ( не му е истиското име 100%) и Мартин са се виждали преди.  Подчертавам когато Марти го видя с Дора той каза Вас май ви познавам от някъде?

# 500
Хората са казали "С какъвто се събереш, такъв ставаш". И с Мартин е така. Яна се хвърляше да разтърва бой, сега и той вече е в махленските сцени. Ай, като беше с Ася, не се бъхтеше по улиците. На мен ми идва в повече целия този екшън-деца, мъже, сестра, на работа ту я има, ту не, как издържа той, не знам. Ама любов Simple Smile

# 501
  • София
Според мен  Любо  ( не му е истиското име 100%) и Мартин са се виждали преди.  Подчертавам когато Марти го видя с Дора той каза Вас май ви познавам от някъде?
Този Любо не беше ли на срещата с някакви издатели в кантората?

# 502
Cuckoo, и аз това се чудех.

# 503
  • Разпиляна във въображението
Да се разпиша към края на темата. Сериалчето ми върви добре. Това, което ме напряга е Ася и старият Касимов.

# 504
  • Галифрей
Не беше. От вънка пред контора чакаше Дора и въртеше поредната си лъжа с невидна женица. Той просто лъжеше върти някакви сделки прави се на готин. Иначе е голяма лисица 😃
Почват лека по лека големите развръзки. Стигнах ме до полувината сезон. Гледах промото нямам търпение.
Като гледам на къде вървят нещата сватба между Ася и Антон няма да има.

# 505
Дора вече няма да участва, май като се оженят

# 506
  • sofia
Здравейте, много съм назад със сезон 2, а в youtube  не откривам сериите. Има ли къде другаде да ги намеря безплатно?

# 507
  • Галифрей
Здравейте, много съм назад със сезон 2, а в youtube  не откривам сериите. Има ли къде другаде да ги намеря безплатно?

Playtube.Tv

# 508
Адвокатката откъде го познава този мошеник … нещо детето почна да ми говори и не чух Sad

# 509
  • Разпиляна във въображението
Не каза.

Общи условия

Активация на акаунт