Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 475
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
И на мен ми забивa Playtube. Хем уж лятото сменихме доставчика.
Нямам търпение за новите серии.

# 571
  • Благоевград
"Ще дойде мачка при погачка" 😂😂😂 Любим Христаки!

# 572
  • София
Тази сватба много измъчена ми изглежда. Нещо не съм оптимист, че Ася и Антон ще се задържат. Тя не ми се струва, че го обича истински.

# 573
  • София
И аз виждам нещо такова.
Ася е една много объркана жена и тя не знае какво иска.
Дано все още не храни любов и надежди към Мартин.

Искаше ми се всичко с тах да е наред и да гледаме хубава сватба.

Вместо това гледаме този психар да прави глупост след глупост. Не ми харесва и актьорската игра на този самоубиеца.

# 574
Много хубава серия, Ицето герой 😂😂😂
Кой е актьорът,  който играе Михаил и коя е актрисата, която накрая се появи - явно детето ще бъде негово

# 575
Така, започвам. Подозирам, че пак  няма да съм кратка. Grinning
Първо не разбрах тези, които сте гледали на какво толкова сте се смели. За мен серията беше тежка. Няколкото бисера на Ицето не компенсират другите тягостни случки.
Жал ми стана пак за Ася. Тя очевидно е много деликатна и чувствителна, предполагам от липсата на майка. Имала е нужда тези хубави, окуражаващи думи да ги чуе от баща си, а не от жена му.
Поне този път Тони се усети и се извини. Очаквах всеки момент да отменят сватбата и вече щеше да е прокоба както при Зара. 😁
Другото, което ме развълнува, прекрасната игра на Иринчето. Как плачеше милата за тази изгубена любов.. И като го видя със сигурност ще се надява, че той се е променил и пак ще я заобича.. Колко сме глупави понякога жените стане ли дума за любов. Съвсем му е простила май, че така я е зарязал.. Тъжно.
Касимов колко беше груб с Яна... и колко прав. Само не съм сигурна, че това беше начина, а пък и не смятам че ще се случи Мартин да я зареже дори и да не работи в кантората. Смятам че той и мама се сближиха покрай случката с Мартин.

Яна и Христо като едни диви селянчета нахлуват в болничната стая и почват с крясъците си, така си решават проблемите те. Там има полиция, но не Яна трябва да влезе и да вземе нещата в свои ръце. И после защо попада в такива ситуации. А Христо щото нали живота ще си даде за нея..
И както винаги Марти с финес, благи думи(какви думи ❤️) и спокойно отношение реши казуса.
И още един  престой в болница-Зара, в повече ми беше и тя. Припадъци пред децата, те милите на какво ли не са се нагледали с тази луда майка и бащи. 😁
Смях се с Падалски и Силвия, бяха ми комични този път техните упражнения.
И естествено с някой и друг лаф на Христо.
Появата на Радина е, че явно Любомир има семейство. Край! Благодаря за вниманието. Joy

# 576
  • София
Радина Кърджилова е актрисата, която се появи в края на епизода.

# 577
Вярно, направо забих. Мерси
На Ицето се смях, на обрата, който стана при Джон и новата приятелка, на малките момичета, които я изкараха от кожата и.

# 578
  • Велико Търново
Погледнах финалните надписи ей сега - Георги Кацарски се казва актьорът в ролята на Любомир/Михаил.
Той за героинята на Радина може и с новото си име да е. Или пък с някое трето.

# 579
  • Галифрей
Смях ме се на следващата серия 😂

Аз обичам мама и татко Захариев 😘 Иска ми се да ги дават повече.
Епизода си беше силен аз го гледах  3 пъти.
И бях 😮😲 Радина….ол ол
Ирина е прекрасна 👏🏻 Лора като разкара нейната история и на Михайл 😭🤧 Исках да я гушна. Тя преди беше ледена кралица сега беше ранена жена 😥

# 580
  • София
Сега това дете на Мартин ли ще се окаже? Съвсем ще се омешат майки, бащи.
Или пък детето е на този Михаил/Любомир? Аз останах с впечатлението, че няма да го гледаме повече. Не ми е интересен и се надявах неговата история да е приключила.

# 581
  • София
Ще е странно, ако е на Мартин, все пак ако е искала майката досега е можела да го намери 10 пъти. Достатъчно е било да му напише името в Гугъл. 😀

# 582
  • Галифрей
Не мисля,че онова момценце  е син на Мартин. Тая не е цвете за мирисане.

# 583
А дали се ожениха, че в пртъчната серия нищо не показват от Ася и бармана. Сори, чак сега сядам в бг мамма, не съм фобре двя дни и не можах да ви проследя като пишете. Епизодът го биваше, Христо прави серияла на 70 процента

# 584
Аз също останах с впечатление, че героинята на Радина говореше за Мартин.

Аз наваксах с последните няколко серии, че не можах да ги гледам по тв. Много ми харесва сериалчето, действа ми разтоварващо и леко вечер да седна и да си пусна серийка.

Общи условия

Активация на акаунт