Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 474
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
А дали се ожениха, че в пртъчната серия нищо не показват от Ася и бармана. Сори, чак сега сядам в бг мамма, не съм фобре двя дни и не можах да ви проследя като пишете. Епизодът го биваше, Христо прави серияла на 70 процента
Ася и бармана се ожениха.
Героинята на Радина ди мислех е била лошия избор на Михаил, заради която е зарязал Лора, но пък ако е така ще разводнят с тяхна история.

# 586
  • София
А Ицето сега шофьор на линейка ли ще става? Голям смях ще пада с него май.

# 587
  • Галифрей
Силвия и Тома как се награбиха да правят задна хъм и то в офиса…🫣
Аз найстина до последният момент Ася ще помогне на някъде с тази рокля 😂 Тия няма да издържат дълго казвам ви малко ще ви издам в оргинала тя се захвана с един мъж голяма любов ей.
Ама те много бързо се нанесоха в новият апартмент прилича на старият но по модерно изглеждаш, свеж  и няма соц мебели.

# 588
  • София
Ася само да не се хваща с дъртия Касимов. Вижда се, че с Антон няма да се получат нещата. Поне ще му изплати кредита. Laughing

# 589
  • София
Е, късно е вече. Току-що се ожениха. Ако тепърва тръгна да размисля и открива, че не са един за друг ще е много тъпо.

# 590
  • Бургас
Жал ми е за актьора, който играе Тони. Този образ така и не се разви-уж беше душеприказчик на Мартин, големи приятелчета,после я изоставиха тази линия.Стана един навъсен и мрънкащ, чак нелогично как Ася се влюби,та чак и реши да се омъжи за него.А му личи,че има капацитет човека,просто рамката е много тясна, няма какво да играе.

# 591
Значи все пак ще се появи любим за Ася по нататък, горкия Тони. Оставиха го в трета глуха, но не заслужава жена като Ася, която нито го обича, нито уважава

# 592
  • София
Ася я разбирам от личен опит - докато дразнителят Мартин й е пред очите, все ще е така. Тома тя го зарязала, ако не бъркам, докато Мартин - нея. Преглътнала, но не съвсем, след като всекидневно й напомня как я изигра, макар и неволно.
Но снощната серия ми беше малко нелогична - първо тя направи фасон заради баща си, а после обясняваше на Антон как светът не се върти около тяхната сватба
Това водене от бащата до олтара изобщо не е в нашата традиция, колкото и да го гледаме в чужди филми. Нали говорим за бг действителност, Междинната станция не се ли сещат за такива дреболии?

Училището е моето до 7 клас, имаше външни снимки по "Софийски герой". Познах и едно заведение Антик (ако още се казва така) - където отидоха Зара и Джон

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 19:24 от Cuckoo

# 593
  • Галифрей
Спойлер Ася няма да се хване с никой от Касимови споко 😂 Мен пък тя още си ме дразни.
 Дам не е наша традиция,ама така са решили. Нали все пак правят версия от полският. От сватбите които съм виждала винаги върят ръка за ръка младоженците.
Искам  на сватбата на Мартин и Яна да има хоро,погача и Ицето да пее за младоженците. 😂

# 594
Има една снимка на Яна с питка

# 595
Много сладък епизод. Прави сте, със сълзи се смях.
Всички бяха по-обрани и много мили. Казаха се доста истини.
Само Христаки бесня и то.. щото е лъв, да не си помислите, че е охлюв. JoyЮруков спокойно може да се ориентира към жанр комедия.
Стисна ме за гърлото тази майка и изстрадалите ѝ деца. Жената беше много автентична и визуално дори.
Защоо напускат кантората и двамата, толкова ми е интересно там, с колегите, със Захариев..?
Ето това е омекване на бащата и опит за помирение - визирам Касимов, а не дървеният Шопов в Братя.
Диана, официално ти заявявам, че спирам да те чета. Омръзнаха ми тези твои спойлери. 😁

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 21:48 от Amber*

# 596
Значи сцената с психоложката мисля да си я пусна за 4ти път. Актрисата не ми е позната, но толкова добре им се получи...

Странно ми стана с това напускане, а и Яна като си знае дереджето, колко да е позитивна, че ще се оправят..

# 597
  • Галифрей
И на мен тази психоложка ми е позната от някъде… Етажна собственост?
Рисунката на Ицето кърти 😂
“ Вашите ръце са вълшебни, трябва да по цял ден да лежите върху мъже и да ги масажирате”
Мале какъв ухажор се оказа на Силвето 🤭
Мартин: Където и да отида ти или там или идваш.
Ицето: Имам предложение ти ми връщаш жената а аз пространството и сме квит.
Мартин: Оо страхотна сделка. Ти ако преговаряше Брекзит, англичаните щяха да са част от руzската федерация” 😀😂
Ицето: Ее не искаш да признаеш,че те е страх от мене.

Аз пак го гледах и пак се смях 😂❤ уникални  са. Сцените с бедната жена и децата ме 😭
Мен ме кефише как Силвия гледаше Марти и Яна се целуват сладко и тя “ Ал много сте сладки,продължавайте си мен ме няма” 😄
Амбър мани го оня келеш, той трябва дипломата за актьорско да си скъса. Старият Касимов е железен!! 
Ох добре де ама мен спойлерите се изчерпеха повече няма 😀Освен това те тука ги променят.
Яна и Мартин останха без работа. Добре той ще се оправи ама Яна ми е люботно какво ще си намери.

# 598
Любимо ми е "Висока ограда, да не могат да прехвърчат адвокати" Joy Joy Хахах и още "нашето Янче" Joy
Дианче, аз обичам спойлерите ти, може да ми пишеш на лично за още, никога не са ми пречили на удоволствието от гледането. Heart Eyes

# 599
  • Галифрей
Благодаря ти 😘❤   Аз единият го казах на шега 😀🤭

Общи условия

Активация на акаунт