Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 14

• 41 221
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • Галифрей
Аз също, но ще се наредя  на опашката 😳 Разбрах, защо хората го искаха за ролята на Матю в “ Аз вещицата” 😍

# 226
  • в сърцето на един мъж...
Мда, представям си какво е да го гледаш на първите редове в театъра...

# 227
  • Галифрей
😳😏😍 Ще е прекрасно 

# 228
  • Бургас
Като споменахте Аз вищицата, в момента гредам втори сезон по Фокслайф. Действието се развива през 1590г. Много харесвам Матю Гуд, но в този сериал направо не мога да го позная, толкова слабо се представя. А химията между двамата направо липсва. Не разбирам защо има толкова висок рейтинг.

# 229
  • Галифрей
Като споменахте Аз вищицата, в момента гредам втори сезон по Фокслайф. Действието се развива през 1590г. Много харесвам Матю Гуд, но в този сериал направо не мога да го позная, толкова слабо се представя. А химията между двамата направо липсва. Не разбирам защо има толкова висок рейтинг.
Защо мислиш така? Аз съм го гледала поне  100 пъти 😂 Имат огромна химия, незнам защо не я виждаш. Един от любимите ми моменти когато се сляха имаха голяма имтимност. Всички играят прекрасно ❤

# 230
  • в сърцето на един мъж...
Ох, аз тоя сериал съм го оставила за времето, когато ще имам време Simple Smile Много харесвам Матю и заради него мислех да го гледам.

# 231
  • Варна
На мен ми харесва Аз вещицата, въпреки че представата ми за героите беше доста по-различна, докато четох книгата.

Отварям тази тема и под нея ми излизат препоръчаните едната беше за Живите  мъртви, а другата за паранормалните филми. Явно такъв на е тренда Simple Smile

# 232
  • Вестерос
Според мен имат химия. Аз също харесах сериала, по-добър е от книгата., поне първата де, нея само съм чела.

# 233
  • Галифрей
Според мен имат химия. Аз също харесах сериала, по-добър е от книгата., поне първата де, нея само съм чела.
Много по-добър е от книгите  аз ги четох и трите. Имаше доста неща,които не харесвам и много се радвам,че в сериала са ги променили  и изтрили като кринджовото говорене, нелепи сцени и някой ужасни. В сериала те следват сюжета, но променят сцените в другата посока по гениален начин. Браво на сценаристите!

# 234
  • Бургас
Ами не знам, явно аз така го усетих. Първите им целувки бяха едни нефелни, на отдалечен кадър. Никаква страст. То и сценария малко един такъв - видяха се два пъти и айде вече лудо влюбени.

# 235
  • Галифрей
Ами не знам, явно аз така го усетих. Първите им целувки бяха едни нефелни, на отдалечен кадър. Никаква страст. То и сценария малко един такъв - видяха се два пъти и айде вече лудо влюбени.
Да от две седмици и нялко дена се познаваха и айде  😂 Но те не са тийнове, големи и зрели а и не са хора тъй,че  при тях е по - различно и можем да им простим.

# 236
То там идеята беше малко като при Здрач - неустоимо привличане, meant to be, въпрос на време и т.н. Почна силно, но го зарязах на 3 сезон, 2ри епизод, не знам кога ще му дам шанс отново да го догледам.

Случвало ли ви се е като гледате нещо, после да виждате актьора/ите навсякъде, дори в нещо, което сте гледали преди? Такъв беше случая с Матю Гуд, всъщност участва на много места 😁

# 237
  • Галифрей
Няма нищо общо с Twilight или подобни в този му вид. Те са смешни и абсурдни. До като в ADOW нещата са доста по- сериозни и не сладникав и досаден начин. Сезон 3 си е доста добър. Цялата трилогия за мен от най-добрите сериали. Съжалявам за спама.
Матю Гуд притежава  елегатност.Прекрасен. 😍  Виждам,че е играл доста период драмички.

# 238
  • София
То там идеята беше малко като при Здрач - неустоимо привличане, meant to be, въпрос на време и т.н. Почна силно, но го зарязах на 3 сезон, 2ри епизод, не знам кога ще му дам шанс отново да го догледам.

Случвало ли ви се е като гледате нещо, после да виждате актьора/ите навсякъде, дори в нещо, което сте гледали преди? Такъв беше случая с Матю Гуд, всъщност участва на много места 😁

Случвало се е. Преди време не можех да трая Кийра Найтли по същата причина.

# 239
Диана Бишоп, няма нищо общо със здрач, съгласна съм, дадох само за пример това с връзката - във всичките, където има свръхсъщества общо взето така стават любовните връзки 😁 но да не се отклонявам повече от темата.

Общи условия

Активация на акаунт