ДЕКЕМВРИЙски щъркелови доставки -- тема 3, 2022

• 45 092
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Много съжалявам. Бъди силна! Пожелавам ти скоро да си отново сред бъдещите мами, но този път до финала! ❤

Момичета... Оказа се спонтанен аборт. Успех на всички ви! ❤🍀❤🍀❤🍀

# 91
Момичета... Оказа се спонтанен аборт. Успех на всички ви! ❤️🍀❤️🍀❤️🍀
Много съжалявам 🥺 Пожелавам ти бързо възстановяване психически и физически, и бебче до финал в най скоро време 🥺❤️ Успех...

# 92
Милослава, много съжалявам, че ти се случва такова нещо… Бъди силна и вярвай, че е за добро! Сега мисли за себе си - как да се възстановиш физически и психически. А когато си готова - успех! 🙏❤

# 93

Бъди силна и продължи. Следващия път ще бъде прекрасно. Желая ти го от сърце ❤️❤️❤️

# 94
Милослава, съжалявам! Оправяй се физически и най-вече психически! Стискам палци всичко да е наред следващия път! 🙏

# 95
Съжалявам и аз, Мирослава. Особено след това, което днес написа с песента..стана ми болно. Пращам ти прегръдка, макар да не те познавам. Преживей си го и после напред!

# 96
Здравейте момичета!!!
Вчера бях на фетална морфология при д-р Васил Даскалов в Пловдив. В 12 +3гс съм и бебето отговаря. На 70% каза момичееее 💕.  Всички измервания са в норма. Само едно нещо ме притесни. Каза че има единична пъпна артерия, но не било страшно. Преди години, казва, го считали за нещо опасно, но вече не било така и да не се притеснявам. Вие чували ли сте за такова нещо??

# 97
Здравейте момичета, видях в предишната тема, че много от вас имат проблем с ходенето до 00.
Без да звучи като реклама (нямам нищо общо с фирмата или с някоя аптека) бих ви препоръчала Омни Биотик 6. Подходящ е за бременни! Пия го всяка сутрин по препоръка на АГ и всичко е редовно и нормално. 😀 Единственото е, че действа с натрупване и трябва да се изчака няколко дни, докато подейства. Дано помогне!

# 98
  • София
Охх момичета, имам страшно главоболие, не мога място да си намеря. Така е от два дни, някакъв съвет как да се облекчи болката?

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 14:04 от Axenia

# 99
Axenia, мери ли си кръвното? Аз съм със 120/80 и като падне, имам силно главоболие. Опитай със студен компрес и много течности - вода, айрян.

# 100
Охх момичета, имам страшно главоболие, не мога място да си намеря. Така е от два дни, некакъв съвет как да се облекчи болката?

Може да пиеш и чист парацетамол. На мен АГ ми каза, че мога при нужда. Лошото е, че на мен не ми действа, само леко ме отпуска.

# 101
  • София
Аз също съм със 120/80, но от началото на бременността ми падна малко, но съвсем малко тип 115/75, 110/70. Днес е 115/75.
Пих малко айрян и вода, но не минава Confused
Не смея да пия никакви лекарства без да съм ги съгласувала с док.

# 102
Момичета... Оказа се спонтанен аборт. Успех на всички ви! ❤🍀❤🍀❤🍀
Мирослава, много съжалявам! Пожелавам ти бързо възстановяване физически и психически и следващия път успешен финал!

# 103
Miloslava, много съжалявам, бързо възстановяване и дано следващия път всичко мине без проблеми.

Момичета, някой може ли да препоръча нещо за гърло? От вчера силно ме боли. По препоръка на АГ-то ползвам тантум верде, но не помага. Пия джинджифилов чай с много лимон и мед, осцилококцинум, коластра, пробвах и билковите Herbitussin за смучене - никакъв ефект.

# 104
Ако е само болка в гърлото без други оплаквания, аз бих пробвала сладолед! Сега е сезонът на възпалените сливици и при мен потушаваше парещата болка!

Miloslava, много съжалявам, бързо възстановяване и дано следващия път всичко мине без проблеми.

Момичета, някой може ли да препоръча нещо за гърло? От вчера силно ме боли. По препоръка на АГ-то ползвам тантум верде, но не помага. Пия джинджифилов чай с много лимон и мед, осцилококцинум, коластра, пробвах и билковите Herbitussin за смучене - никакъв ефект.

Общи условия

Активация на акаунт