ДЕКЕМВРИЙски щъркелови доставки -- тема 3, 2022

• 45 570
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте на всички,
Ние ще си имаме момченце с термин 31.12.2022 Simple Smile

# 361
Симптоми- сърбящи и тежки гърди , изпъкнали зърна. Всяка сутрин си ги гледам Altaya заради тези чути думи... Аз нямам деца и какъвто е пола няма значение ще се пазарува ☺️ 💙💗

# 362
Вече и гърдите ми са си нормални, само коремът стърчи и килцата нагоре летят. Но това не е симптом за мен, защото си хапвам и на закуска(а аз не закусвам по принцип). Та вече спрях да се вторачвам. Мисля си, че го усещам, но като ида на преглед ще разбера дали е така. И....така си живея от преглед на преглед😁
Kaderay, пазарът за бебе е прекрасено изживяване. Щом ще ти е първо, ще трябва много неща да вземеш. Но да знаеш първият размер дрехи умалява веднага, особено ако ползваш сушилня.  Аз пазя всичко от дъщеря ми -количка, кошница, стол за хранене, дрехи...
Спомням си дори, че докато бях бременна в 8-9м. една магазинерка в бебешки магазин се опита да ми продаде гребен и четка за бебе. Но аз не се поддадох, реших, че  няма да ми трябат, защото бебетата се раждат без коса. Да, ама не! Моята госпожица се роди с много коса, на 4м ù връзвах опашка, защото ù  влизаше в очите, а на 6м. ù плетях плитки, тип рибена кост. Та толкова за пазаруването и преценката ми 😁

# 363
На мен официално ми смениха термина със седмица напред и от 25 става 18.12.22г.Мина ранната фетална и всичко изглежда наред.70% вероятност за момиче💗!
Относно симптомите- почти никакви нямам вече.

# 364
На мен официално ми смениха термина със седмица напред и от 25 става 18.12.22г.Мина ранната фетална и всичко изглежда наред.70% вероятност за момиче💗!

Тортелина, понеже и аз бях днес на фетална и си говорих с една жена,която каза,че на 70  проц ще е момиче и че ще е трето дете, дали случайно си ти Simple Smile

# 365
Аз също не усетих пътя до морето онзи ден и днес си плажувах (предимно на сянка, но пак е кеф).  В 16гс съм и от поне седмица-две изчезнаха неприятните симтоми като гадене, повръщане,  отпадналост, останаха само леко болезнени гърди. На моменти се усещам, че доста се притеснявам и ми минават кофти мисли, но се опитвам да повярвам, че този път всичко ще е наред до красив финал, щом за момента бебка се развива нормално. Опитвам се да си наложа да мисля, че просто изживявам чуден втори триместър и че неприятностите са в миналото. Дано при всички ни да е така! 🌸🙏

# 366
Не, не съм аз.На мен ще ми е второ детенце😀

Тортелина, понеже и аз бях днес на фетална и си говорих с една жена,която каза,че на 70  проц ще е момиче и че ще е трето дете, дали случайно си ти Simple Smile

# 367
Момичета, а имате ли проблеми със съня? Нямам предвид ставане до тоалетната и често пишкане, а неспокоен сън. От няколко вечери сънувам много странни неща и е голямо въртене в леглото, събуждам се много рано и днес чак главата  ме боли. Не знам дали е възможно да е от хормоните нещо.

# 368
Аз имам, не сънувам, просто не спя. Въртя се по цяла нощ. Дори и без да ставам до тоалетна, пак не мога да спя както преди. Например снощи -нито веднъж не станах да ида до тоалетната, но това не попречи да се въртя и да се събудя в 6 и 20. В нормално състояние с кран не можеш да ме помръднеш от леглото толкова рано. Ако не съм на работа, ставам след 10. Сънувам иначе рядко, по-скоро се усещам, че мисля разни неща, които са ме разтревожили през деня или предстои да се случат.
Как ми се плажува отново и на мен - но червения паспорт на малката изтече и другата седмица ще отидем да го подновим, така че ще почакам с морето..

# 369
  • Варна
Момичета, а имате ли проблеми със съня? Нямам предвид ставане до тоалетната и често пишкане, а неспокоен сън. От няколко вечери сънувам много странни неща и е голямо въртене в леглото, събуждам се много рано и днес чак главата  ме боли. Не знам дали е възможно да е от хормоните нещо.

Аз все още нямам проблеми със съня , но мисля че е нормално. Много хора ми препоръчаха възглавница за бременни и другия месец ще ми подарят такава. Всеки ми казва, че благодарение на нея успява да спи (е накрая и тя не върши чудеса), но през повечето време спят с нея.

Иначе за тревожните мисли ако някой има лек да сподели. И при мен се появяват от време навреме, колкото и да се старая да са далеко от ума ми 😔

# 370
Аз не мога да свикна с възглавница, първо пробвах с обикновена, мека -не стана. После взех назаем, пас същата работа. Явно си е до човек.  Поне през деня си подремвам сладко-сладко и това ми стига 😁

# 371
Аз се боря с навика да спя по корем. Толкова ми е трудно и дискомфортно да спя настрани или по гръб. Вечер слагам възглавница между краката, но в някакъв момент я изритана на пода. Обмислям и аз да купя такива възглавница за бременни, че дано да помогне.

# 372
  • София
Аз се боря с навика да спя по корем.

boredpanda9, и на мен ми беше щукнало, че трябва да спирам с тази поза и реших да питам докога мога да си позволя да спя по корем. Отговорът беше чудесен за мен: "няма ограничения, стига физически да можеш". Предполагам, че коремът пречи в един момент чисто откъм комфорт. Но ми обясниха, че бебетата си имат достатъчно пространство и няма място за притеснение от такъв тип спане. Йее.

Иначе аз сега спя повече от преди... не знам как става. Само на два пъти при ставане рано-рано за тоалетна после не успях да заспя. Но иначе не можеш да ме събудиш сутрин преди 8 напоследък, което е късно за моите стандарти.

# 373
  • София
Охх добре, не съм само аз. Аз не спя, въобще... нито нощем нито денем и нищо не помага, нито възглавници, нито пози, нито изморяване -нищо.
До към 12 г.с. спях почти през цялото време, после спрях. Днес съм 15г.с. и 3 дни. Сънувам много и само кошмари(преди не сънувах).
И аз като Flame, плажувам си много добре даже Sunglasses ит 9/10ч. до към 12.30ч и после от 16.00 до 18.30ч. Е вярно не се къпя в морето и не се пека, но е суууупер и така.
Тези които сме имали загуби (аз също имах в 14.г с.) Докато не се роди едва ли ще се успокоим.

# 374
  • София
При мен днес мина ранния БХС и феталната морфология в Шейново. На рецепция ме посрещна една усмихната и любезна жена. Много е приятно, когато те посрещнат така. Бях при доктор Галева. Обърна ми достатъчно внимание и обясняваше подробно какво проверява. След прегледа ми изпрати веднага снимките на бебето. Доволна съм от отношението. Попълва се декларация, която я дава сестрата за БХС и не се заплащат 50 лева. Общо прегледа + взимане на кръв ми струва 135 лева. Ако, някой ползва фонд може да си иска фактура после за възстановяване на разходи.

Общи условия

Активация на акаунт