Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (4)

• 42 822
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Аз ходя във Вита, че в Токуда има огромна опашка всеки път; там също резултата излиза по-бързо от в Бодимед.

# 586
Момичета, от днес трябва да си бия инжекциите мускулно вечерта,но трябва да ги бие медицинско лице.Може ли някой да сподели къде е ходил ако се е налагало някой да бие инжекциите вечерно време?В някакъв медицински център или денонощна манипулационна?

# 587
Благодаря ви, момичета! Знам, че ги изпращат в Бодимед, но понеже ми казаха, че ЧХГ-тата ги третират с приоритет, се чудих какво означава това като време.

# 588
Здравейте,
През следващата седмица ми предстои първичен преглед при доктор Станулов, след като се местим от друга клиника. Имам един малко по-различен въпрос - как се справят с паркирането? Има ли места пред клиниката или в района? Благодаря предварително!

# 589
Можете да паркирате на паркинга на мола.

# 590
За паркирането - има 2-3 места отпред, обикновено успяваме да спрем. Ако не - направо в мола.

Цветелина, питай док да те насочи към някого. Когато трябваше да слагам Резилиго Дойчиновски ме прати при негов колега на смяна в спешното във Вита. Беше го предупредил, както и в самия център, защото принципно това не е спешна манипулация и на много места могат да не се навият.

# 591
Питах го каза,че не може да ме насочи.Не знаел.

# 592
Звънни във Вита 2 (точно на 5 Мин от Афродита се намира) и попитай дали ще могат да ги съдействат по време на спешните часове. Ако откажат - звънни и в други спешни центрове. Важно е да питаш първо, за да не отидеш, да ти откажат и да трябва да се мотаеш и да губиш време.

# 593
  • София
Някой беше писал преди време, че се е уговорил със сестра в Окръжна. Пиши после къде си успяла, ще е полезно и за следващите момичета.

За паркирането, понякога в мола стават огромни задръствания, аз предпочитам в уличките.

# 594
Момичета, от днес трябва да си бия инжекциите мускулно вечерта,но трябва да ги бие медицинско лице.Може ли някой да сподели къде е ходил ако се е налагало някой да бие инжекциите вечерно време?В някакъв медицински център или денонощна манипулационна?

Аз ходех в спешното в Токуда, без предварителна уговорка. При първата ми стимулация в предишната клиника бях на дълъг протокол и ми се наложи да ходя няколко дни подред, винаги ми слагаха инжекциите точно на часа. Само един път имаше дезинфекция и тогава отидох до дежурния кабинет във Вита.

# 595
Привет,можете ако ви се наложи в МЦ Лора на Позитано 10,има дежурен лекар.Отивате и ви ги бият за 1 минута.Нямаше никакви други хора.Там имат денонощно дежурен.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 13:58 от Cvetelina Madzharova 652014

# 596
  • Столицата на "Второто българско царство"
Здравейте събирам информация за различни клиники... В Афродита предлагат ли Ера тест и ПИД на ембрионите? Ще се радвам за инфо...

# 597
Здравейте, предстой ми в петък пункция при Др Станулов.
Момичета, може ли някой да сподели дали например дават еднократни чехли и от медицинските нощници.
За момента не са ми дали информация, че трябва да нося такива неща.

Моля ви за информация.

# 598
Няма нужда да носиш нищо Simple Smile Има нощници, има калцуни за ходене, чаршафчетата са чисти Simple Smile Правиш, каквото са ти казали по часове и от там нататък всичко минава много бързо и без стрес Simple Smile
Успех!

# 599
Здравейте, предстой ми в петък пункция при Др Станулов.
Момичета, може ли някой да сподели дали например дават еднократни чехли и от медицинските нощници.
За момента не са ми дали информация, че трябва да нося такива неща.

Моля ви за информация.

Здравей! За пункцията ти не носиш абсолютно нищо. На място дават еднократна престилка и калцуни. Събличаш се голичка и отиваш в съседната стая. Ако не ме лъже паметта само но шпа взимаш 2 таблетки преди това. Нищо друго.

Общи условия

Активация на акаунт