Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (4)

• 42 827
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте пак от мен! Вчера минах през доктор Станулов, голямо конско ми хвърли, че чак сега се връщам, даже си помислих, че ще ме изгони. Може би и го заслужавах де, с моето чакане и вяра, че ще се случи чудо. Пуснахме всякакви изследвания, в понеделник ще отидем да направим нужните и на партньора и от следващия цикъл започваме инвитро процедура. Каза, че дали ще бъде на ЕЦ или с лека стимулация зависи от броя антрални фоликули, които ще видим на втори ден. Като цяло мисля да му се доверя и малко си отдъхнах, че започваме да действаме.

# 571
Rayy,супер си, да не ти пука много за конското, важното е, че имате план! Дано успеете с лека стимулация, а не естествен цикъл, все пак леката стимулация ще увеличи шанса според мен Simple Smile Да започне всичко по мед и масло- това пожелавам. И хубави изследвания!

# 572
Здравейте аз съм с тромбофилия и съм се записала при доктор Баев за вторник да видим какво ще ми каже препоръчаха ми го до сега не съм ходила там

# 573
Ray,вие с какъв фактор сте?Колко дълго сте чакали,че доктора е чел конско?

# 574
С женски - с намален резерв и високо ФСХ съм. Първата ни среща беше февруари, а втората вчера. Но пък с мъжа ми после си разсъждавахме - щом се ядосва, значи му пука (наша си логика).

# 575
Странно и ние бяхме март при него и докато се направят изследвания и одобрение по фонд и ние бяхме за втори 3 път този месец при него.Но не спомена за че сме закъснели.Колко ви е АМХ?

# 576
АМХ ми е 0.5, ФСХ този месец почти 17. На 30 години съм и опити правим от почти година и половина.

# 577
  • София
Rayy, точно това е причината, загрижен е за пациентите си, иска да направи максималното за вас, а вас времето ви притиска. На него графикът му е пълен, не ти го е казал това, за да ви задържи, защото нас примерно ни разубеждаваше първоначално за инвитро, каза да пробваме още няколко месеца естествено. Разбира се, ако не го чувстваш като твоя лекар и му нямаш доверие, смени. Важно е да си спокойна.

Според мен няма повече да ти се кара, по принцип е много спокоен, поне на мен никога не ми се е.

# 578
Нене, изобщо не е така, Ния, определено го харесвам и напълно осъзнавам, че е прав да се кара. Покара се 2-3 минути, после си омекна и стана нормален. Прегледът си беше внимателен, обясни ми всичко подробно. Смятам да му се доверя на 101%.

# 579
Може ли някой да сподели опит с болничните от клиниката?Разбрах,че не дават болничен ами издават бележка,която да се даде на личния лекар за издаване на болничен? Възможно ли е при положителен тест да се излиза в болничен до раждане и точно от кой трябва да се получават тези болнични ако все пак се следите в същата клиника до някой месец?Може ли да изпратите списък с лекари,които препоръчва се Станулов за следене след едно известно време?

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 19:12 от Cvetelina Madzharova 652014

# 580
Cvetelina, аз съм пациент на Станулов и не съм ползвала болничен - взимах си отпуск, когато ми се налагаше. Иначе и аз знам, че дават бележка и с нея личният ти лекар ще ти издаде болничен. Обаче болничният за бременност май не покрива всички дни за раждане, т.е. първите дни ще ти пишат нещо гинекологично сигурно като основание - но това е работа на личния ти, той ще ти каже. Иначе в Афродита Станулов следи бременността до първия БХС, което е към 12-13 гестационна седмица. После си се следиш при друг. На мен ми препоръча Дойчиновски от Вита, ходя при него и съм доволна. От Вита може да ви издават болничен.

# 581
Здравейте, може ли да ми кажете за колко време излиза ЧХГ в лабораторията на Афродита?

# 582
Афродита нямат лаборатория, пращат всичко в Бодимед. Резултатите излизат следобед по някое време.

# 583
На мен веднъж ЧХГ-то ми се забави там и оттогава пускам нетърпеливо в Токуда - до 2-3 часа макс са готови, работят и до късно.

# 584
В Токуда става за малко повече от час, Афродита ги пращат в Бодимед

Общи условия

Активация на акаунт