Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (4)

• 43 625
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Миналата година моята стимулация се отложи за януари, защото клиниката почиваше втората половина на декември. Сигурно и тази година ще е така, съмнявам се да почиват цял месец.

# 556
По-скоро не стартират процедури около Коледа и Нова година иначе си  довършват процедурите, които са започнати. Моята пункция миналата годината беше на 15-ти декември, а трансферът трябваше да е на 20-ти, но аз отказах свеж трансфер.

# 557
Polly_90,

Аз правих стимулация при д-р Баев средата на ноември 2019, на 6ти декември, когато им беше коледното парти и всички се бяха нагласили за празненство, ми направиха трансфера в 18:30ч вечерта. Мисля, че само мен чакаха да "обработят" и щяха да празнуват. Вярвам, че д-р Баев добре си прави сметката кога да започне стимулация, така че да е на линия за всички следващи процедури, но се застраховай и го питай в прав текст. Аз така правех. Раждането ми се очакваше да бъде средата на Август и аз много се притеснявах, че той ще е на почивка и доста пъти го питах дали е сигурен, че ще е на линия през август. Той ми обеща и си изпълни обещанието Simple Smile

Успех! 

Здравейте, аз съм при доктор Баев в клиника Афродита. Ноември месец предстои първото ни инвитро. Докторът не е споменавал нищо да не работят Декемрви, а и в двата изхода от инвитрото именно тогава очаквам да са необходими преглед или консултация как продължаваме. Моля още някой да потвърди, ако знае, че цялата клиника няма да работи цял месец.

А аз да ви питам, чакаме си заповедта този месец, но цикъла май ще го изпуснем и трябва да чакаме този ноември. Но доктор Станулов ми каза, че декември клиниката не работи. Според вас дали има шанс да имам трансфер ноември месец или по- добре януари да чакаме?

# 558
Здравейте ,момичета!Преди два дни направихме първата ни инсеминация.Аз имам редовна и доказана овулация и съответно бях без стимулация,но след процедурата доктора ми назначи прогестерон.Два пъти съм изследвала този хормон и той винаги е в норма ....Въпросът ми е на всички ли го предписват дори и да е в норма?

# 559
Аз съм имала инсеминация както без стимулация, така и със стимулация, но и при двата случая ми изписаха прохестеронови препарати - дуфастон и кринон гел. Мисля, че при репродуктивни процедури практиката е да се приемат.

Здравейте ,момичета!Преди два дни направихме първата ни инсеминация.Аз имам редовна и доказана овулация и съответно бях без стимулация,но след процедурата доктора ми назначи прогестерон.Два пъти съм изследвала този хормон и той винаги е в норма ....Въпросът ми е на всички ли го предписват дори и да е в норма?

# 560
Здравейте! Търся номера на д-р Станулов, тъй като разбрах, че резултати от изследвания се изпращат на вайбър. Той ми даде негова визитка, но я загубих. Благодаря и успех на всички!!!

# 561
Здравейте! Търся номера на д-р Станулов, тъй като разбрах, че резултати от изследвания се изпращат на вайбър. Той ми даде негова визитка, но я загубих. Благодаря и успех на всички!!!

тел. номер на доктора е 0890333221

# 562
  • София
А д-р Станулов препоръчва ли лежане след трансфер, 24 часа примерно, ако да, колко или е на мнение, че няма смисъл?

# 563
На мен ми каза първите около 3 дни да си почивам повече. При успешния ми транфер лежах само първия ден, после всеки ден си правех леки разходки в парка, по половин-един час, без да се натоварвам много.

# 564
Много полезна информация с лежането. Боагодаря и аз се интересувам. Аз имам питане. Понеже съм от Пловдив и след трансфера мислех да остана в София да спя една нощ, ще го питам и него, ако се налага ще остана на хотел колкото е необходимо. Знаете ли какво мисли по въпроса с пътуеането  на такова разстояние. Не е много-130 км, но не е и малко. Много ще съм благодарна на всички отговорили. 🍀

# 565
Препоръчва да не се пътува първите няколко дни (до окончателната имплантация).

От друсането може да се получат маточни контракции, а с тях се рискува извънматочна бременност. (Матката изстрелва ембриончето нагоре към тръбите. При инвитро извънматочните бременности са повече отколкото при естествено забременяване.)
Отделно в много ранна бременност, докато ембриончето не е окончателно имплантирано, може да се получи механично отделяне.

# 566
Kris_ti, благодаря ти🙏🏻

# 567
На мен ми препоръча само първата вечер да спим в София и на следващия ден по обяд се прибрахме - 160 км. с кола, внимателно с дупките по нашите прекрасни пътища Weary

# 568
И аз съм от Пловдив. Според доктора, беше достатъчно да остана в София около 3 часа и след това да пътувам. Винаги съм правила разходка след трансфера в Мола. Бавничко, без токчета, хапване и положителни емоции. Имах три положителни теста.

# 569
Благодаря ви , мили момичета!

Общи условия

Активация на акаунт