Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да добавя бебето си в списъка с априлски бебета?
Какви са медицинските показания за цезарово сечение?
Как се определя датата за цезарово сечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да добавя бебето си в списъка с априлски бебета?
-
Какви са медицинските показания за цезарово сечение?
-
Как се определя датата за цезарово сечение?
Датата на цезаровото сечение се определя след приемане за няколко часа в патологична бременност, извършване на изследвания, посещение при лекар и след като шефът на патологията прегледа документите и се съгласи с мнението на лекаря, че планираното цезарово сечение е подходящо. Тогава датата се записва в графика за планирани операции за съответния ден.
-
Какви са някои методи за определяне на пола на бебето?
-
Какви са някои методи за поддържане на кожата по време на бременност?
, а и времето е на наша страна днес,така че - ставайте най-после от леглата

За мен е много необичайно, предвид, че предишната ми бременност мина изключително леко (и при раждането не ме е боляло така!) Сега аз съм си виновна, защото миналата недея танцувах с Дани, който е вече поне 11 кг. с дрехите и мисля, че това е основната причина. Вчера бях в Шейново при лекрката, която ме наблюдава, прегледаме и каза, че уж всичко е наред - нямам разкритие (усещането ми беше такова) и ми изписа магнезии 3 по 2. Общо взето, явно имам погдотвителни контракции (Бракстън Хикс), но защо е тази работа с карка???? Пия си магнезия, но няма подобрение, дори напротив!
Утре ще трябва да предупредя шефовете, СТИСКАЙТЕ МИ ПАЛЦИ да го приемат леко и разговорът да мине нормално!
. Сега само се надявам някои кисел колега да не ми развали настроението, че покрай многото работа всички са се поизнервели
да си знае бебето, че е чакано и че е добре дошло