На море в Турция - тема 74

• 75 866
  • 788
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Нали казваш на влизане в България, аз те разбирам на границата да цъфнеш. Ако въведат там да се тества вече не знам , имаше си правила преди или показваш отрицателен тест на влизане или си правиш тук, или отиваш директно карантина. Дали изобщо ще въведат отново тези изисквания, не мога да ти кажа.

# 631
То не е гаранция, че и в кварталния магазин няма да хванете ковид. Ние от 2021г до сега имаме 3 почивки в Анталия и 3 в Истанбул и не сме имами проблем с К19 (не сме ваксинирани). Детето го донесе от училище  зимата 🤷🏻♀
Хубаво бяха организирали изхранването миналата година, много по хигиенично беше! Сега пак всеки бърка в манджите и вирусите са бол. 🙄

# 632
  • София
Това за изхранването съм напълно съгласна че трябва минимум ръкавици да има навсякъде на ол инклузив. Аз забравих да си взема ръкавиците и търках с дезинфектант на всяко пипане от общите. Виж друго беше миналата година, маски дистанция, тестове, имаше някакъв контрол. Сега тази липсва и е показано. Но хайде дано ви се размине на всички! Хубавото поне при нас е че на прибиране сме +, та поне е след почивката.

# 633
Това за изхранването съм напълно съгласна че трябва минимум ръкавици да има навсякъде на ол инклузив. Аз забравих да си взема ръкавиците и търках с дезинфектант на всяко пипане от общите. Виж друго беше миналата година, маски дистанция, тестове, имаше някакъв контрол. Сега тази липсва и е показано. Но хайде дано ви се размине на всички! Хубавото поне при нас е че на прибиране сме +, та поне е след почивката.
Как разбрахте - симптоми имате ли? Казват, че леко се карат сегашните варианти.

# 634
  • София
Всъщност кои са най-заслужаващите внимание хотели в Кушадасъ?

# 635
Аз лично не прочетох хубави коментари за хотелите в Кушадасъ от тази година.

# 636

Преди няколко дни се върнахме от Отиум Сиилайт- Кушадасъ.От хотела сме с отлични впечатления.Храна разнообразна,чистота- всеки ден почистване на стаята. Мн добра организация при трансфера.Единственият недостатък е , че трябва да станеш по- рано за да запазиш шезлонги ,но не бе проблем -ставам рано,а и малкият плаж е недостатък макар ,че знаех за него.На плажа много нагъсто разположени чадъри, но винаги се намираше свободен и хората са мн близо.Но не е болка голяма.Останах с негативно мнение за представителката на Тилсим тур партньорската фирма в Турция на  Емералд, пътувахме с нея.Никакво внимание от нейна стана, може  би поради факта , че отказахме екскурзиите.НАбързо ни посрещна настани, а на края само ни каза часа на трасфера и толкова.
С положителни емоции сме заредени.Доволни сме .
Хубаво лято на всички!

# 637
  • Beyond the Frontiers
Останах с негативно мнение за представителката на Тилсим тур партньорската фирма в Турция на  Емералд, пътувахме с нея.Никакво внимание от нейна стана, може  би поради факта , че отказахме екскурзиите.НАбързо ни посрещна настани, а на края само ни каза часа на трасфера и толкова.

Извинявам се, но горното ми направи впечатление. Дамата си е свършила работата: посрещнала ви е, настанила ви е, дала ви е информация за отпътуване...Явно ви е предлагала и екскурзии...До тук е свършила абсолютно всичко, което й е работа. Бързо, бавно ...все пак и други турист трябва да обслужи. Направила е нужното за вас.
А вие я коментирате негативно. Не разбирам?

# 638

Преди няколко дни се върнахме от Отиум Сиилайт- Кушадасъ.От хотела сме с отлични впечатления.Храна разнообразна,чистота- всеки ден почистване на стаята. Мн добра организация при трансфера.Единственият недостатък е , че трябва да станеш по- рано за да запазиш шезлонги ,но не бе проблем -ставам рано,а и малкият плаж е недостатък макар ,че знаех за него.На плажа много нагъсто разположени чадъри, но винаги се намираше свободен и хората са мн близо.Но не е болка голяма.Останах с негативно мнение за представителката на Тилсим тур партньорската фирма в Турция на  Емералд, пътувахме с нея.Никакво внимание от нейна стана, може  би поради факта , че отказахме екскурзиите.НАбързо ни посрещна настани, а на края само ни каза часа на трасфера и толкова.
С положителни емоции сме заредени.Доволни сме .
Хубаво лято на всички!
И Аз като Вас, затова избрахме друг. И се моля найстина до края на 08 м. да не ни затворят границата. Не че тоя филм не е игран вече поне 5 пъти, ама все пак, са си допълнителни разправии или пари. Треперене и така... По отношение на Otium Sealight, мин година бяхме в него 08 м. Няма да се върнем 100%,на нас не ни хареса,това е добре че са си оправили проблемите. Беше меко казано за мен неприемлив за парите си, който не бяха малко от 08м

# 639
  • София
Ние като се връщахме имаше дете с шарка в самолета и мед. разрешение да пътува. Сигурно пишеше че му е отминала карабнтината (което малко ме съмнява). Та, върлуват си болестите.

# 640
Здравейте,
Искаме с приятели да отидем на плаж в Турция, но за 3-4 дни в края на този месец. Имаме резервация за Белек за септември, но ни се иска да откраднем няколко дни и сега. Затова сме се насочили към някоя близка дестинация, като Инеада например или нещо в тази посока до Истанбул или в района на Текирдаг, тъй като сме от Бургас. Моля, ако някой има информация за някое тихо и чисто място с хубав плаж, да сподели. Разгледах почти всичко, което има в Букинг, но друго си е човек да има информация от лично впечатление. Благодаря!

# 641
  • Варна
deltamed, само като идея, можете да пробвате плажовете на Черно море преди и след Истанбул. Има добри места и е близко. Ние няколко пъти сме имали същата идея да прескочим за 3-4 дни и затова там сме гледали, но така и не сме ходили на море в района, иначе според четеното е добро място.

# 642
Здравейте! Включвам се в новата тема с едно питане - някой бил е в  Сlub yali hotel & resort,Кушадасъ?Знам, че е много индивидуално и субективно харесването на даден хотел, но предварително благодаря ако споделите мнения.

# 643
В Инеада е много мръсно морето - всякакви тръби с гнусотии се изливат директно в морето, без дори да се опитват да ги скрият. Прочетете малко отзиви, има доста писано в мрежата. В България, ако някой забележи и най-малкото чучурче да се излива в морето, до вечерта ще е първа новина по всички телевизии, но в Турция не е така. Особено в разни затънтени селца като Инеада положението никак не е идилично.

# 644
Вижте това, беше препоръчано в фейсбук група. Изглежда много добре.

Общи условия

Активация на акаунт