На море в Турция - тема 74

• 76 525
  • 788
  •   1
Отговори
# 645
Вижте това, беше препоръчано в фейсбук група. Изглежда много добре.
За това  градче и ние търсихме по същата причина. Но в booking цените не са никак малки, а като гледам са осн къщи за гости за по 80-100  евро, без храна .А никак не ме грабват тези къщи. Та сметнахме, че за 4 дни ще ни излезе поне 1200 лв. По добре Гърция за тези пари.

# 646
# 647
Аз пак да попитам, всички които сте с агенции, не ви ли предложиха са сключите  застраховка "Отмяна пътуване с Ковид покритие"?
На мен ми предлагат такава, която е 5% от Стойността на екскурзията. Много висока ми се струва....

# 648
  • sofia
Здравейте! Включвам се в новата тема с едно питане - някой бил е в  Сlub yali hotel & resort,Кушадасъ?Знам, че е много индивидуално и субективно харесването на даден хотел, но предварително благодаря ако споделите мнения.

Миналата година бяхме. Чудесно си изкарахме. Хотелът се намира в Гюмюлдур, на 30-40 км от Кушадасъ.Настаниха ни веднага, щом пристигнахме към 5 ч. сутринта.  Красива територия, много чисто, с прекрасни картини навсякъде, WI FI само във фоайето около рецепцията и по двора, в стаите няма. Храната и анимацият- има какво още да се желае, може би това, че все още имаше ковид ограничения се отрази- не ми беше приятно да чакам на опашка да ми сипва някой,  е, отядохме си сладости, баклава на корем, разкошни пици, гюзлемета с различни плънки, за алкохола нищо не мога да кажа. В аквапарка влизат и външни, и се чака по пързалките, но не много, и бе весело и приятно. Плажът е чудесен, пясъчен, винаги имаше свободни шезлонги. Били сме два пъти в Кушадасъ, така, че не сме ходили до там този път, и допълнителни екскурзии не сме правили, ходили сме на всички по-интересни, така че този път просто си почивахме. Общо взето, хареса ни.                          

Скрит текст:

/spoiler]

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 20:31 от Tюркоаз

# 649
  • Beyond the Frontiers
Аз пак да попитам, всички които сте с агенции, не ви ли предложиха са сключите   застраховка "Отмяна пътуване с Ковид покритие"?
На мен ми предлагат такава, която е 5% от Стойността на екскурзията. Много висока ми се струва....
Задължително във всяка оферта е изрично упоменато дали тя включва застраховка отмяна на пътуване или не. И задължително се упоменава, че има такава опция.

Не сте длъжни да сключите застраховка в туристическата агенция. Можете да го направите при избран от вас застраховател.

Цената на застраховката се определя от застрахователят, а не от агенцията.

И да, толкова са, 5-6% от стойността на пътуването. Има и по-скъпи.

# 650
  • Бургас / UK
Здравейте,
Искаме с приятели да отидем на плаж в Турция, но за 3-4 дни в края на този месец. Имаме резервация за Белек за септември, но ни се иска да откраднем няколко дни и сега. Затова сме се насочили към някоя близка дестинация, като Инеада например или нещо в тази посока до Истанбул или в района на Текирдаг, тъй като сме от Бургас. Моля, ако някой има информация за някое тихо и чисто място с хубав плаж, да сподели. Разгледах почти всичко, което има в Букинг, но друго си е човек да има информация от лично впечатление. Благодаря!
Друго хубаво място , но не е много във ваща посока , е Енез(Enez) , намира се от Одрин надолу, близо до гръцката граница . Знам го от приятели, които ходят там от време на време.

# 651
Обикновено застраховката с покритие за ковид риск не е това което човек очаква. Четете добре.

# 652
Здравейте!
Искам да споделя, че имаме резервация за края на септември в Алания. Хотелът, на който сме се спрели е Long beach resort & spa. Моля ако някой има скорошни впечатления да ги сподели!
Имам и един въпрос, свързан с цената. Ако има промяна в цената, кога ще бъдем уведомени? Случвало ли ви се е да се вдигнат и в хотела да трябва да до плащате?
Благодаря предварително!

# 653
Щом е направена и потвърдена резервацията няма как да променят цената. Ние имаме резервация за септември направена октомври 2021г на половин цена от сегашните обявени, така че споко. Единствено могат да вкарат някоя горивна такса, ако сте с чартър.

# 654
  • София
Щом е направена и потвърдена резервацията няма как да променят цената. Ние имаме резервация за септември направена октомври 2021г на половин цена от сегашните обявени, така че споко. Единствено могат да вкарат някоя горивна такса, ако сте с чартър.

И за автобусите знам, че вдигат по 20 лв на човек. Не съм сигурен кои, май Версо.

# 655
През английската версия на Travel republic вече не може ли да се резервира? Поразгледах старите теми и ми направи впечатление, че в последно време се коментират основно резервации през travelrepublic.ie .
Извинявам се, ако ставам досадна с въпросите, но от няколко години не съм ходила в Турция и доста неща са се променили.

Повдигам си въпроса.
Приемат ли се резервации през travelrepublic.ie и travelrepublic.co.uk ?

# 656
  • София
През английската версия на Travel republic вече не може ли да се резервира? Поразгледах старите теми и ми направи впечатление, че в последно време се коментират основно резервации през travelrepublic.ie .
Извинявам се, ако ставам досадна с въпросите, но от няколко години не съм ходила в Турция и доста неща са се променили.

Повдигам си въпроса.
Приемат ли се резервации през travelrepublic.ie и travelrepublic.co.uk ?
На мен и на още един потребител ни анулираха веднъж потвърдени резервации. Първо нямаше проблем че не сме граждани на ЮК, после имаше.
Скоро писахме, няколко страници назад е.

# 657
Благодаря много! Предполагам за travelrepublic.co.uk имаш предвид.
А с travelrepublic.ie има ли анулиани резервации? Вече 5 дена ги чакам да ми отговорят дали ще има проблем с резервацията, която направих при тях.

# 658
  • София
Благодаря много! Предполагам за travelrepublic.co.uk имаш предвид.
А с travelrepublic.ie има ли анулиани резервации? Вече 5 дена ги чакам да ми отговорят дали ще има проблем с резервацията, която направих при тях.
В .ИЕ беше моята резервация.

# 659
Здравейте, има ли някой който е бил скоро в Alaçatı и може да ми препоръча хотел?

Общи условия

Активация на акаунт