Пубертетът при момчетата - тема 11

• 50 825
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравейте момичета, понеже аз писах рецептата, да кажа - може и по двата начина, но с аспирин (ацетизал) е по-олекотен вариант така да се каже. Със сулфатиацол стават два АБ.

# 481
Благодаря и на двете ви! Записах си.

# 482
Аз направих този от снимката.. Страхотен. Лицето на синковеца е съвсем различно.

# 483
_re_ge, колко време го ползва преди да видите ефект?

# 484
  • Пловдив
Аз направих този от снимката.. Страхотен. Лицето на синковеца е съвсем различно.
с аспирин ли?
Как мазахте? Мен ме е страх честно казано...след мед.кремове не смея, а трябва нещо друго явно.

# 485
С аспирин е да, дето се Разклаща преди прилагане. С клечка за уши намокрена в лосиона маже само местото където има пъпка - изстискана или пък такава без връх. Две на намазвания сутрин и вечер на местото се оказва  достатъчно.
Зиги трябва да видя кога съм го направила.. Струва ми пролетта. Лятото вече нямаше обичайните за горещините проблеми, когато от топлина, пот и хормони цялото му чело и областта по слепоочия и бакенбарди е като изринато.

# 486
Ние вкъщи го ползваме (този с аспирина) и преди на сина ми пъпките....вълшебен е и много смело го ползвам и на детето.Ефектът е незабавен.

# 487
  • Пловдив
С аспирин е да, дето се Разклаща преди прилагане. С клечка за уши намокрена в лосиона маже само местото където има пъпка - изстискана или пък такава без връх. Две на намазвания сутрин и вечер на местото се оказва  достатъчно.
Зиги трябва да видя кога съм го направила.. Струва ми пролетта. Лятото вече нямаше обичайните за горещините проблеми, когато от топлина, пот и хормони цялото му чело и областта по слепоочия и бакенбарди е като изринато.
  а белези не остават ли?
Т.е се смесват и аспирин и хлорнитромицин?

# 488
  • Пловдив
Благодаря ви за споделеното!!!

Решена съм да направя лосиона.
Този хлорнитромицин продават ли ви го без рецепта?
И така направен лосиона има ли срок на годност?

# 489
  • София
Благодаря ви за споделеното!!!

Решена съм да направя лосиона.
Този хлорнитромицин продават ли ви го без рецепта?
И така направен лосиона има ли срок на годност?
Продава се, да. Стар АБ е, но се намира все още. Няма срок на годност, само се разклаща силно преди употреба. Оставя бели следи, но може да се почиства цялото лице с памуче, вечер. Може и само пъпките с малко тампонче, но е по-бавно и трудоемко Simple Smile  Ефектът се забелязва след броени дни.

# 490
Само за гнойни пъпки с връх ли е или може и за такива, които не са избили?

# 491
  • Пловдив
За продаването - веднага пробвах в Марешки в обедната си почивка.
Обясних на момичето - "търся хлорнитромицин - не е за пиене, бихте ли ми продали без рецепта един блистер?" - тя: "ДА!"
И като отиваше да ми го донесе, ме попита - "а салицилов спирт да ви дам ли?"
JoyJoyJoy
"Даааа", казвам.
"Един или два-процентов?"
Не бях подготвена за въпроса и й казах - тя да прецени, явно знае за какво ми трябва. Посъветва ме 2-процентов. Ноооо, не знаеше за добавянето на аспирин. Била си го правела само с АБ и спирт. Но ми даде и ацетезал - "след като така са ви казали" Wink
Довечера правя смеската и почвам - имам двама тийнове у нас!

# 492
  • Plovdiv
Ние вече ползваме лосиона за лицето и чакаме ефект. Имаме обаче и проблем с пърхот. След всяко къпане скалпа така се изсушава, ме се люпи целия. Понякога е ситен, друг път се отделят големи части кожа. Пада му по подобен начин и кожа от ушния отвор. На лицето мазна кожа с комедони и пъпки, а скалпа сух. Сега ползваме eucerin за сух пърхот, ама няма ефект. Пробвали сме всичко в аптеката и нищо.

# 493
Това ми прилича на себореен дерматит. Опитайте с Низорал, който е лечебен, т.е. има лечебна, активна съставка.
Може да опитате със Себорал - лосион за след къпане.
Като цяло пърхотът е упорит и трудно се премахва за постоянно.

# 494
  • Русе
Ние вече ползваме лосиона за лицето и чакаме ефект. Имаме обаче и проблем с пърхот. След всяко къпане скалпа така се изсушава, ме се люпи целия. Понякога е ситен, друг път се отделят големи части кожа. Пада му по подобен начин и кожа от ушния отвор. На лицето мазна кожа с комедони и пъпки, а скалпа сух. Сега ползваме eucerin за сух пърхот, ама няма ефект. Пробвали сме всичко в аптеката и нищо.

Пробвайте сапун с боров катран. При желание на лична мога да пратя от къде го поръчвам. Не знам дали мога да пусна линк тук. Синът ми е с гъста коса и имаше страшно много пърхот. Сега не мога да кажа, че съвсем е изчезнал, но значително намаля. Той е много доволен от сапуна. Само с него се къпе.

Общи условия

Активация на акаунт