Домакини 82/ Лятото ни чака

• 54 852
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро!
Стискам палци за Смърфи Kissing Heart

Стиснете и за мен днес едни паци - отивам за операция.

# 91
  • Germany
Лейди, стискам и за теб! Леко да мине и бързо да се възстановиш!

# 92
Лейди, стискам! Вярвам ,че всичко ще се подреди, момичета!

# 93
  • при късмета
Калинче, ще те мисля, затова пиши. Да мине бързо и леко Hug
Аз гледам представление. В детската градина пред нас са организирали празник за децата, то са колони, то са песни и танци, даже гости изпълнители има

Чак сега се сетих, знам, че имаме дете рожденик в темата и докато се сетя кое.
Славе, да ти е жив и здрав Ванко, много успехи и сбъднати мечти му пожелавам!

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 11:17 от ма ко

# 94
Славе, честит празник!Днес доста поводи за празнуване , вас - Криста , РД !С усмивка да !
  Да са ни здрави  и щастливи дечицата - малки , големи , няма значение, те са ни деца!

# 95
Славе да си честита Kissing Heart Здраве и късмет за рожденика Heart

Още съм в къщи. Приема е 14,30 бг време, а операцията към 16-17ч. Май няма да ме пуснат днес да се прибера....

# 96
  • при късмета
Калинче, да не те карат цял ден да стоиш гладна и жадна, заради упойката? А иначе, щом ще е толкова късно, по-добре да останеш една вечер.

# 97
Можех да ям до 9.30 бг време и вода до 13,30 - та съм си пила кафето на спокойствие Laughing Храната не ме притеснява изобщо.
Вероятно ще ме оставят там - до сега съм се прибирала вечер в къщи, но операциите са били до обяд. Пък е и частна болница.

# 98
Честит празник малки и пораснали момиченца! Честит да е Ванко! Да не ядосва майка си и да се влюбва в добри и готини гаджета.
Смърфи, Лейди, стискам палци!

# 99
  • при късмета
Поне жадна няма да стоиш. Стискам палци

# 100
  • в сърцата на децата <3
Честит празник на всички празнуващи!
Смърфи, Лейди - не съм пускала палците 🤞🤞🤞

# 101
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДЕТЕТО. ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ, ДА ИГРАЯТ НА ВОЛЯ ПОД МИРНО НЕБЕ И ДЪЛГО ДА ЗАПАЗЯТ ДЕТСКОТО В ДУШИТЕ СИ.

СЛАВЕ, да ти е здраво момчето! Да има късмет и успехи. Да те радва!

ЛЕЙДИ, по вода да ти върви. Стискам палци. Ще чакаме обаждане.
СМЪРФЧЕ, имаш палци и прегръдка от мен. Нека всичко да е наред с татко ти!

От сутринта бях на тържество в Софийския Университет - 50 години от обособяването на специалността Психология. Гост беше проф. Денков, Министър на образованието, декани от други Университети. Имаше и много поздравителни адреси. Години наред психологията държи първо място по брой кандидати. И Министърът каза, че занапред ще има голяма нужда от психолози. Чудя се това добре ли е или не чак толкова. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 102
  • Fort Worth, TX
Добро утро!На всички , които имат нужда от палци ги имат!

# 103
Калинка, стискам и моите палци! Пише след операцията!

При баща ми нещата са тежки, но той е стабилен в реанимация. Операцията е продължила над 10 часа. Направили са байпас, сменили са две клапи и са реконструирали трета клапа. Много големи увреди е имал. Преди малко говорих с реанимацията, вече е буден и се надяват до 24 часа да го екстубират… Но палците не ги пускайте! Всеки ден е борба!

Честити празнуващи!
Ще ме извинявате, че последните дни не съм много адекватна…

# 104
  • в сърцата на децата <3
Смърфче, радвам се, че нещата вървят добре! Все по-добре ще бъде!

Общи условия

Активация на акаунт