Дървеници

• 29 055
  • 57
  •   2
Отговори
# 45
Здравейте, имам следния въпрос днес ще пръскам в една от стаите със ампулата снайпер , бременна съм а имам супер много посуда и уреди , ако покрия с нещо посудата и след изтичането на времето дезинфекцирам на всякъде дали ще има някакъв проблем.

# 46
  • София
Как се почиства диатомичната пръст? Прочетох, че не става с обикновена прахосмукачка, защото частиците са прекалено малки. А ако е поръсена директно върху матрака? Може ли да се сложи в нещо, а не директно върху леглото?

# 47
Как се почиства диатомичната пръст? Прочетох, че не става с обикновена прахосмукачка, защото частиците са прекалено малки. А ако е поръсена директно върху матрака? Може ли да се сложи в нещо, а не директно върху леглото?

Здравейте аз си купих калъф за матрак и пухах върху него с диатомичната пръст. Също така при мен ставаше почистването с обикновена прахосмукачка просто си слагайте маска за всеки случай и измитите с парцал след това.

# 48
Писах в една друга тема за дървеници която открих, но ще питам и тук за всеки случай.
При наличие на дървеници винаги ли откривате тъмни петънца от акита или повръщано. Възможно ли е да имам ухапвания но никакви следи?
И има ли някаква хитринки за намиране на леговище? Някой имал ли е вътре в гардероби и шкафове или са основно в легла и дивани?

# 49
Светвате нощем и търсите около леглото ( тоест там където са хората ) и по стената до тавана. Ако има дървеници отгоре те се спускат в тъмното накъм вас. Някои са под дюшеци, матраци, или отдолу по дървенията на леглото. По принцип се настаняват във най близките мебели. Напр. в една голяма стая където останах само аз повечето бяха около мен. Когато пръскаха, там поголовно бяха умрели и нападали ( някои позамаяни само ), а в другите части на стаята бяха единични бройки.

# 50
Няколко вечери по цяла нощ ставам да светят и да проверявам. Разбутах вчера цялото легло.
 Свалих всички калъфи на матраци. Рових по дупки, процепи, ципове....нищо не откривам. Нито една буба, нито едно тъмно петънце.
Вчера нямам и нищо нахапано. Превантивно се мацнах на няколко места с масло от нийм. Което мирише много силно. И или заради него не са ме хапали или просто имат почивка от яденето предните два дни.

# 51
Повечето фирми са измамници!

Какво имам предвид...
Имахме същият проблем и се обърнахме към известна фирма. От тяхна страна сезапочнаха едни преговори тип "Значи днес ще напръскаме за 50 лева, след 3 дни пак трябва да напръскане, след 5 дни пак и т.н." или по друг начин казано, всичко се прави за пари или поне при някои фирми. Тогава ми препоръчаха едно момче (от София), което срещу 20 лева ги изтрепа' от раз. Имах много колеги със същия проблем и това момче помогна на всички само с 1 пръскане.Той не беше фирма, правеше си разтворите сам и обикаляше по общежитията при нужда.
Моят съвет е да прочетете в интернет кой е най-добрият химикал срещу тези гадинки и да се справите сами. Вдигате матраци, напоявате хубаво и от двете страни, димани, фотьойли и т.н. оставате 24 часа и така....
    Може ли контакт на човека?

# 52
  • София
Никой не пише за лепящите капани , нито за електрическите примамки, чрез затопляне. Само онлайн се продават и хич не са евтини, като покриеш цялото жилище и особено ако бързо се изчерпва действието им.
Моля за отзиви! В обикновен магазин продават ли се?
https://www.otrovi.com/the-bugo-kapan-za-darvenitsi-za-meki-povrahnosti/

https://www.otrovi.com/kapan-za-darvenitsi-detektor-10br/

https://newfresh.org/komplekt-elektricheski-kapan-za-darvenitsi- … ana-Silvandersson 90 лв
Първоначално мисля да пробвам обикновените.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 09:37 от ЗаСлон

# 53
Често да ти кажа, аз за проба-грешка не бих давала такива суми. Имам предвид, че това са едни от най-трудните за "убиване" гадинки и бих заложила на фирма, която си разбира от работата. Може да излезе по-евтино.

# 54
Здравейте тъй като и ние имаме същия проблем искам да попитам матриците при вас едноличен или двулицеви, тъй като се чуде ако е в матрак да го махна

# 55
  • София
Не работят капаните "с феромони" . Нула!!!

# 56
  • София
Какво имам предвид...
Имахме същият проблем и се обърнахме към известна фирма. От тяхна страна сезапочнаха едни преговори тип "Значи днес ще напръскаме за 50 лева, след 3 дни пак трябва да напръскане, след 5 дни пак и т.н." или по друг начин казано, всичко се прави за пари или поне при някои фирми. Тогава ми препоръчаха едно момче (от София), което срещу 20 лева ги изтрепа' от раз. Имах много колеги със същия проблем и това момче помогна на всички само с 1 пръскане.Той не беше фирма, правеше си разтворите сам и обикаляше по общежитията при нужда.
Моят съвет е да прочетете в интернет кой е най-добрият химикал срещу тези гадинки и да се справите сами. Вдигате матраци, напоявате хубаво и от двете страни, димани, фотьойли и т.н. оставате 24 часа и така....

# 57
  • София
Работа с химикали от непрофесионалисти? Що за съвет!
Какво имам предвид...

Общи условия

Активация на акаунт