Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 399
  • 789
  •   1
Отговори
# 420
В доста от продуктите на Avant има масло от карите (shea butter), което ги прави неподходящи поне за моята към комбинирана, лятото дори мазна, кожа. Имала съм продукти от Кибрит, всички разкарах без 2 - един ексфолиант и една нощна околоочна грижа.

# 421
Нощната околоочна грижа на Авант и на мен ми е страшно любима. Страхотна е! Иначе и аз не съм им кой знае колко луд фен. За мен са хубави, но не нещо изключително. От новата кутия ми е интересен измивният и нощните продукти, но не смятам да я взема. Като цяло предпочитам кутии с по- разнообразни продукти и продуктите за тяло и коса/ скалп повече ме радват. Тези за лице са ми само необходимост, но не обичам да ги трупам.

# 422
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За тези Avаnt съм писала още преди 7-8г,когато бяха част от американските глосибокс кутии.
Кремчета,които струват $5,но пробутвани в кутии за по $80-90. Къде сте видяли другаде да се продават Авант,някои известен да ги рекламира...освен от кутии,където единствено могат да се промотират?!

Давате си парите за козметики на нивото на Гарние и Нивеа,че да не и по зле.Поне тези си застават зад името и дългогодишен бизнес.

# 423
За тези Avаnt съм писала още преди 7-8г,когато бяха част от американските глосибокс кутии.
Кремчета,които струват $5,но пробутвани в кутии за по $80-90. Къде сте видяли другаде да се продават Авант,някои известен да ги рекламира...освен от кутии,където единствено могат да се промотират?!

Давате си парите за козметики на нивото на Гарние и Нивеа,че да не и по зле.Поне тези си застават зад името и дългогодишен бизнес.

Как да не се продават другаде Авант.. има ги и в makeup, и в notino .. Знам ги много преди изобщо да разбера за съществуването на разни кутийки. 😄 Че са със завишена цена - няма спор, ама такива крайни изказвания и сравнения с nivea и garnier леко губят връзка с реалността

# 424
На мен Avant ми пасват идеално за нуждите на моята кожа. Харесвам ги повече от кремове за 50-60 лв., какво остава за тези от 5 лв. Продукти със завишени цени колкото искаш на пазара. 🙂

# 425
  • Варна
Продуктите на Avant се продават от доста време в Нотино и Мейкъп, а от скоро и в Златна рибка Simple Smile
https://www.zlatnaribka.com//index.php?route=product/search&search=Avant

# 426
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
E,щом ги има в Нотино,значи си заслужава и оправдава 200 лева за кремче.

Ако бяха толкова хубави,нямаше да се чудят в кои бюти кутии да се набутат,за да си продадат стоката.От 10г получавам кутии,не помня друга марка толкова да се е напъвала за тези кутии. Рекламират се 2-3 пъти,колкото хората да се запознаят с името и приключват с този вид маркетинг,а не да чакат на кутийки за по 50-60лв да им прави дистрибуцията на стоката.

# 427
  • Бургас
Тук може и да няма,но вероятно има хора,които харесват Авант и не са и чували за кутии.

Аз бих си купила Bottega Age in и без да е кутия примерно...
Ама все пак на цена до 50 лв,видях ги на места на подобни цени.

# 428

Ако бяха толкова хубави,нямаше да се чудят в кои бюти кутии да се набутат,за да си продадат стоката.От 10г получавам кутии,не помня друга марка толкова да се е напъвала за тези кутии. Рекламират се 2-3 пъти,колкото хората да се запознаят с името и приключват с този вид маркетинг,а не да чакат на кутийки за по 50-60лв да им прави дистрибуцията на стоката.

Тоест в кутиите трябва да има само боклучави продукти ли? Аз съм имала страхотни попадения, на луксозни и известни марки. Е, вече такива кутии в България не се предлагат, но все пак и тези, с които разполагаме правят каквото могат, за да предложат качество на достъпна цена. И все пак дори Авант да бяха марка специално за разни кутии, определено ги предпочитам пред почти всички продукти, които слагат напоследък.. ама уви- не може! Simple Smile

# 429

Напълно съгласна. Толкова пъти ни заливат с продуктите на авант, става банално. Ползвала съм ги и не мога да кажа че са нещо уау, една хидратация на средно ниво която се постига и с далеч по-бюджетни марки. Това не означава че в кутиите трябва да има боклучави продукти. Например Др Дерм, марка с поносими цени и козметика от която виждам полза в пъти повече от авант.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 20:15 от С.Г.19

# 430
  • Пловдив
Не съм ползвала Авант, но ме отблъсква факта, че през 4 месеца се предлага тяхна кутия. Нещо, което се продава няма да ползва само такъв начин за реклама и то толкова често...че те тия хора на загуба работят.

# 431
# 432
Аз предполагам, че просто разчистват стари продукти.. или кофти продукция. Не съм купувала кутия на Авант и няма как да знам. Използвала съм техен крем преди години, от нотино, и беше страхотен. После имах околоочни от My full box, преди 2 год може би, също бях доволна.

Но това с кофти продуктите ме удари наскоро, заради Белето. В предните кутии, с крема Ми Аманте. Купувам го от две години от фризьорката ми и съм изключително доволна, взех си тубичка малко преди да пристигне кутията - ами крема в кутията няма нищо общо с този от салона. Та нещо започнах доста силно да се съмнявам в продуктите от кутии 😂😂

# 433
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Бюти кутиите въобще не са с боклучави продукти.
Мисълта ми е,че Авант е марка,която ползва бюти кутиите като основен начин на дистрибуция,за да си продаде стоката,а това прави много лошо впечатление.
Колко ще са жените,които ще си купят маска за лице на Авант за $155 от тяхния сайт,след като толкова струва такава на Сисли?! Единствената им надежда е някоя да се излъже или да се набутат в кутии.

Не са на минус,че се продават в кутиения бизнес.
От кутия на кутия и така им върви бизнеса години наред.Няма лошо,намерили са ниша,ама хайде да не правят жените на елементарни създания с цени,10 пъти завишени над реалната.

# 434
Качвам снимка на Лейди Бокс, за който е интересна. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт