Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 421
  • 789
  •   1
Отговори
# 375
аз имах едно кремче (Velvet cream) за свиване на порите/основа за грим (мирише приятно, харесваше ми, но после видях, че има много вредни съставки, мисля, че бяха 4 и го хвърлих)

Цитат
Изглежда ми като Авант🤔 На тази марка на серума от Белл( figsandrougeveganskincare) имаше и други неща, някой има ли впечатления?

# 376
  • София
Не ни е любимаааа😅

# 377
Не харесвате Avant? Не съм ги тествала никога

# 378
Някой знае ли дали сатена на тези калъфки е от естествена коприна? Аз си поръчах и дано нямат синтетика в тях, че си стават най-обикновени калъфки, но на по-висока цена Simple Smile
Ако бяха от коприна щяха да са го написали, за да привлекат още клиенти.
По-вероятно е да са от полиестер.

Има логика в това anbibian, аз смятам да пасувам.
Иначе беше добро като идея.
Ако някоя все пак се престраши да поръча, ще чакам отзиви и най-вече снимка на етикета със състава. Благодарности.

# 379
  • Варна
Ниацинамида не вирее в масла, серума ще е на водна основа предполагам.
Кутията е на Авант и никак не са лоши нещата им.
Сатена на Бг бокс ми се струва фалшив.
Нямам нищо против тях, но като влязоха в темата с агресивна реклама точно на тези неща, загубиха моето доверие, а липсва и състав и предполагам начин на пране.
Предпочитам да си купя калъфки от майките на деца с увреждания, поне са гарантирано качествени. Simple Smile

# 380
Да и аз заради това узречение се надявам да не е синтетика,която се наелектризира. Аз ползвам на Maison de la Soie и съм много доволна. Дано и тези се окажат толкова добри.

"Нежната и деликатна материя на SatinSilk" са написали...

# 381
Да и аз заради това узречение се надявам да не е синтетика,която се наелектризира. Аз ползвам на Maison de la Soie и съм много доволна. Дано и тези се окажат толкова добри.

Веган сатен, такова чудо не бях срещала 😂
Е поне стана ясно, че не е коприна.

# 382

Нормално е да сте доволна за 90лв. , даже е редно да е естествена коприна за тия пари, а не веган! Но изглежда добре:green_heart:

# 383
С пашкула, в който се намира суровината, за да се направи коприна, повечето производители на коприна варят, пекат или приготвят пашкула и гъсеницата живи. Основната цел на веган коприната е опазването на околната среда и животните. Какво лошо има в предпочитанието на по-етична алтернатива, когато наподобява естествената коприна? Доколкото знам и двете тъкани са хипоалергенни, и двете тъкани са нежни към кожата и косата, намалявайки триенето, което може да доведе до бръчки и помага да се предотврати накъсването на косата. Веган коприната  има дишащата материя и спокойно може да се пере в пералня. И в двата случая тъканта притежава гладка и лъскава повърхност, не се мачка, запазва цвета си и не се износва при продължителна употреба. Аз лично това търся и, ако има хуманна алтернатива, я предпочитам 😊

# 384
Редно е най-малкото като продаваш продукт ясно да упоменеш състава му без да въвеждаш потребителя в заблуждение.

# 385
Да, съгласна съм, че е така, но мисля, че дамата, която писа за марката с веган коприната сподели от какво е доволна, а не какво предлага BgBox. Аз също се интересувам от състава на калъфките им и бих се радвала, ако някой може да сподели, на доколкото разбрах, както казвате, състава не е упоменат.

# 386
Да, точно това имах предвид, че веган коприната е не по-лоша от традиционната коприна от пашкулите. Въпросът е, че в Bgbox пише сатенени калъфки, а не копринени. А сатенът може да е от коприна, найлон или полиестер. Както казах, аз вече си поръчах на база написаното, че материята е SatinSilk.

Да, съгласна съм, че е така, но мисля, че дамата, която писа за марката с веган коприната сподели от какво е доволна, а не какво предлага BgBox. Аз също се интересувам от състава на калъфките им и бих се радвала, ако някой може да сподели, на доколкото разбрах, както казвате, състава не е упоменат.

# 387
  • Варна
Писах на БГ бокс да ги питам, от какво им е сатена. Копирам техният отговор: Здравейте, благодарим ви за интереса. Материята на калъфките и скрънчитата е висококачествен сатен, фин, не наелектризиращ, подходящ за многократно пране. 😊 По-лесен за поддръжка от коприната и не губи цвят.

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 12:36 от Real Fantasy

# 388
Т.е. изкуствен. Мерси, няма нужда!

# 389
Кажете за юнската на Pretty box,видях че сега има 3 на цената на 2 и съм в размисли

Общи условия

Активация на акаунт